• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

### گوشی با دوربین خوب یا دوربینی با کیفیت خوب؟ مسئله این است!!! ###

وضعیت
موضوع بسته شده است.

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
سلام به همه دوستان خوبم

امیدوارم همه تون خوب باشید و روزگار بر وفق مراد

راستش شاید تو انجمن همسایه خیلی وقتا پیش اومده که به خیلی از دوستان مشاوره دادم البته در حد اطلاعات اندکی که دارم و بضاعتی کمی که هست

اما خیلی وقتا هم شده که از دوستان خوبی مثل شما مشاوره گرفتم

الان هم از اون مواقع هست که به راهنماییتون نیاز دارم

راستش من همیشه اگر گوشی خریدم کیفیت دوربینش برام مهم بوده

دوستان موبایلستانی که بنده رو میشناسن میدونن چی میگم

گرچه که اینم قبول دارم که کیفیت دوربین بهترین گوشی موبایل هم(البته منهای گوشی جدید نوکیا پیور ویو) به خوبی کیفیت یه دوربین دیجیتال که منحصرا برای عکاسی یا بعضا فیلمبرداری ساخته شده نیست

اما مزیت یه کمرا فون یا گوشی با کیفیت دوربین عالی، خوب یا حداقل قابل قبول اینه که چند منظوره است و استفاده و جابجاییش راحت تر از یه دوربین عکاسیه

چون به هر حال الان موبایل شده جزئ یکی از وسایل شخصی همه ما یا خیلی از ما ها

در حالیکه دوربین دیجیتال شاید مثل یه موبایل همیشه در دسترس نباشه

در گوشی های موجود پیور ویو بهترین کمرا فون موجوده و شاید بشه گفت حرف های زیادی برای گفتن داره

اما خوب قیمتش هنوز بالاست و 1200 برای یه گوشی اونم متاسفانه سیمبین به نظرم کمی بیشتر از یکم زیاده (البته با کمال احترام به همه طرفداران نوکیا ، سیمبین و گوشی مذکور)

بنابر این میمونه ان8 خودمون

که انصافا هم فیلمبرداری خوبی داره هم عکاسی قابل قبول

اما چیزی که هست اینه که فکر میکنم با ایومدن پیور ویو اگر چه شاید هنوز خیلی ها متقاعد نشدن که با قیمت سرسام آوری که داره بخرنش ولی به هر حال ان 8 طبیعتا افت قیمتی رو از این به بعد به خودش خواهد دید

که طبیعی و منطقی هم هست

از طرفی هم من دو سیم کارت دارم یه دائمی و یه ایرانسل وخیلی هم دوست دارم که میشد همزمان از این دو سیم کارت روی یک گوشی بتونم استفاده کنم

مثل خیلی از دوستان عزیز

اما چیزی که هست گوشی دو سیم کارتی نداریم که کیفیت دوربینش 8 به بالا باشه البته تا جاییکه میدونم موجود نیست

حالا یمخوام یه مشاوره بگیرم

من چند کار رو میتونم انجام بدم

1.استفاده از یه گوشی دو سیم کارت با یه دوربین خوب و قابل قبول (چون به هر حال گوشی همیشه دم دسته و شاید یه موقع نیاز بشه که بخوام عکسی بگیرم) و خرید یه دوربین عکاسی دیجیتال در کنار اون گوشی

2.خرید یه گوشی ان 8 (که هم بشه باهاش عکاسی کرد هم فیلمبرداری و هم یه سیم کارت رو تحت پ.شش قرار بده) و یاستفاده از یه گوشی ساده برای سیم کارت دوم

خوب حالا چیزی که میخوام ازتون بپرسم

شما باشین چیکار میکنین

گزینه 1 رو انتخاب میکنین یا 2

اگر گزینه 1 رو امتخاب کنین چه گوشی دو سیم کارتی میخرین که هم دوربینش خوب باشه هم فارسی رو ساپرت کنه

اگر گزینه دو رو انتخاب کنین چه گوشی رو بعنوان گوشی دوم کنار ان 8 استفاده میکنین

این رو هم اضافه کنم که من مبلغی که میتونم و یا میخوام کلا هزینه کنم چه گزینه 1 رو انتخاب کنم چه گزینه 2 نهایتا 500 تومن هست

ممنون

mojtabahbk

Registered User
لایک‌ها
75
سلام داداش من بودم گزینه 2
و به عنوان گزینه دوم 110 می خریدم چون صرفا استفاده شما از گوشی دوم اس و تماس هست (گمون کنم)

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
به نظر من ادم تا میاد 600 پول بده یه گوشی بخره که هم فیلم خوبی داشته باشه هم عکاسی و فیلمبرداری خوب می تونه 200 یا 300 تومنشو بده یه گوشی اندرویدی مثل xperia live باقیشم بده یه دوربین اعلا بخره به صرفه تر هست چون کیفیت عکس همش بر مینای اندازه ی لنز هست همینو بس

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نظره من هم شبیه نظره دومه با 300 تا 350 البته واسه نوش یک گوشی اندروید پدر مادر دار تر از ان8 میخرید که البته خداییش دوربینه 5 قابله قبولی داره و یه دوربین دیجیتاله کامپکت چون خدایی عکسایی که یه دوربین دیجیتال میگیره یچیز دیگس و البته آپشن هایی هم داره مه نصفشم ان8 نداره!

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
سلام اقا مهدی گل.
دادا من بودم n8 انتخاب نمیکردم چون قدیمی شده واقعا به جاش میتونی یه سنسیشن معمولی بگیری.
کیفیت عکساش به نظرم فوق العاده هست.
البته ان8 هم کیفیته خوبی داره ولی به قیمتش نمیرزه.
نمیشه همیشه با خودت دوربین راه ببری.

matalak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرها درست
اگه جدا بگیری با قابلیته بیشتر با همون هزینه
ولی نمیشه همه جا همراه داشت هر دو تارو
پس یکی باشن حملش راحتره
گزینه 2

fmousavi

Registered User
لایک‌ها
20
به نظر من شما اول باید مشخص کنید چقدر کار عکاسی براتون مهمه چون به طور حتم دوربین کیفیت خیلی بهتری از دوربین موبایل داره.گوشی دو سیم کارت هم گالکسی وای معقوله.ان 8 قدیمی شده

tape

Registered User
لایک‌ها
505
به نظرم بي خيال n8 شو داداش من يكي داشتم بيچارم كرد ! البته از عكس هاي با كيفيتش نميشه به اين راحتي گذشت .در كل اندرويد بهتره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا