• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی بخرم یا تبلت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
میشه بگین من تبلت بخرم بهتره یا گوشی؟
من تا 300 هزار تومن و این حدود پول دارم پس میشه کمکم کنید تا بهترین انتخاب رو بکنم . ممنون

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
دوست عزيز با اين مقدار پول چه تبلت چه گوشي بخواين بخريد زياد گزينه انتخاب نداريد...و اينكه چه كاري مد نظرتونه؟

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
فرقی نداره
تا چه قیمتی گوشی خوب و تبلت خوب هست؟
راستی تبلت بیگرم یا گوشی

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
گوشي كاربرد خودشو داره و تبلت هم جاي خود
تبلت نميتونه به عنوان گوشي باشه چون سايزش بزرگه و كاربرد خودشو داره...اگه بيشتر برا بازي و فيلم ديدن ميخواي خوب معلومه كه بايد تبلت بخري...البته بهتره از برند معروف بخري مثل سامسونگ...اگر هم نه كه يه گوشي بخر...مثلا آرك اس يا مدل هاي بالاتر تا 600 يا بالاتر...من برا داداشم گوشي سامسونگ infuse خريدم خيلي توپه انصافا

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
از من میشنوی پولتو خرج نکن نگه دار یک دیگه هم جمع کن و اون موقع یه گوووشی خووب بگیر . تبلت هیچ کارایی نداره و صرفا برای پول تلف کردنه . لااقل گووشی امکانات داره ازش استفاده میکنی جای تبلتم میشه از گوشی استفاده کرد .

نظر من روی گوشیه ولی نه حالا وقتی پولات جمع شد .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
استفاده و کاربرد گوشی بیشتره تا تبلت. تبلت استفاده های خاص داره.
من باشم اول گوشی خوب میخرم بعدا اگه پول اضافه داشته باشم میدم واسه تبلت. اگه یه گوشی خوب بگیری میتونه جای تبلت رو برات پر کنه.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
کاربری تبلت خیلی کمتره ، به نظرم گوشی ، اسمش روشه دیگه تلفن همراه ، یعنی وسیله ای که تو هر موقعیتی همراته ، تو جیبته... ولی تبلت نه..هر جایی و هر موقعی نمیشه همرات باشه ، یه پیشنهاد دارم ، صبر کن پولت به 400 450 بررسه بعد بخر..یه دفعه ای یه چیزه خوب بگیر

iran_gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان با 300 فقط میشه galaxy mini بخرید

که ارزش خرید نداره

فقط arm7 بخرید

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیزم مطمئنن با این بودجه گزینه های خوبی برای خرید تبلت پیشض رو ندارید جز مدل های چینی که پیشنهاد نمی کنم و بهتون پیشنهاد خرید گوشی صفر هم نمی کنم با این وضعیت دلار.بهتره گوشی اندرویدی دست دوم تا همین قیمت از قسمت بازارچه و کاربرای با سابقه خرید کنید و هم موقع فروش ضرر نکنید.گزینه پیشنهادی من هم اینه که کمی روش بزارید و یه اچ دی 2 تایوانی بخرید که 7 تا سیستم عامل رو پشتیبانی می کنه و صفحه بزرگیم داره و هم سخت افزار قوی که از هر جهت نیازتون رو برآرورده می کنه

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
اچ دی 2 واقعا باحاله شاهکاره
من بهت توصیه میکنم که جی ال ایکس اصلا نخری

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
جی ال ایکس هم گوشیه خوبیه ورژن های جدید اما با توجه به نیازی که شما دارید و ویژگی های برتر اچ دی 2 پیشنهادم اون بود

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
همین شایعاته عزیزم که ما رو عقب مونده در برخی موارد نگه داشته.در صورتی که بزرگترین سازندگان گوشی هم از چین و امثال اون قطعه می گیرن و سفارش می دن ولی ما بخاطر سود زیاد جنس درجه 1000 رو می ریم می گیریم که عاقبتش این بشه.کاش مسئولین کمی هم به فکر بازار گوشی و این موارد باشن که این همه با دلار ما هم بالا پایین نکنیم:hmm:

بالا