• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی تا 130-140 ،دوربین خوب ،برای خان دایی :))

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

آقا یه چند تا مدل گوشی معرفی کنین توی این رنج قیمت که فقط و فقط دوربینش خوب باشه !! یعنی هیچی مهم نیست جز دوربین !

کار کردن باهاشم واسه یه آدم 60 ساله زیاد سخت نباشه (البته چند ساله با 1100 راحت کار میکنه ! :lol:)

آها فارسیم ساپورت کنه !

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام
یه ۱۰ تومنی به بودجه اضافه کنید ٫ دوربین Sony Ericsson Elm - Full phone specifications تو این رنج خیلی خیلی خوبه
کار کردن باهاش هم چیز خاصی نداره ٫ منوی جاوا های سونی اریکسون همه شون ساده و راحت اند

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
من EX115 رو پیشنهاد میکنم دوست عزیز
گوشی بود که واقعا تو این رنج قیمت بازار رو بدستش گرفت البته برادر بزرگترش هم هست منتها یمقدار گرانتر EX119

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سلام
یه ۱۰ تومنی به بودجه اضافه کنید ٫ دوربین Sony Ericsson Elm - Full phone specifications تو این رنج خیلی خیلی خوبه
کار کردن باهاش هم چیز خاصی نداره ٫ منوی جاوا های سونی اریکسون همه شون ساده و راحت اند
ممنون ولی گوشی شاپ بدون گارانتیشو زده 210 ها !!

من EX115 رو پیشنهاد میکنم دوست عزیز
گوشی بود که واقعا تو این رنج قیمت بازار رو بدستش گرفت البته برادر بزرگترش هم هست منتها یمقدار گرانتر EX119

مرسی داداش ! تمرکز فقط روی دوربینه !! اینیم که شما دادی مناسب شخصی به اون سن نیست کیبوردش را دستش نیست
به هرحال ممنون

بالا