• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی در حدود 250 تومان

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بهترین گوشی در حدود 250 تومن چی هست؟
راستی سونی اریکسون w550iبدرد بخور هست یا نه؟(اگه نه تو اون رنج قیمت گوشی بهتر چی هست؟)
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
6630 حرف نداره . سيمبين دوربين رم ميخوره ....
اصلا از فاز سوني بيا بيرون ... .
اگه خوشت نيومد نوكيا مدلاي ديگه هم داره .

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fuhnen :
آقای fuhnenمن از راهنمایی شما خیلی ممنونم اما من نیازی به دوربین خیلی خوب ندارم تازه جاوا هم کار منو راه می اندازه و از دیزاین 6630 هم خوشم نمی آد و رم w550 هم برام کافیه و اینکه مگه سونی چه مشکلی داره؟
با این همه ی تفاسیر و این که برای من سرعت و mp3 وآنتن دهیش خیلی مهمه چه انتخابی مناسب هست؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزم مشخصه اطلاعات شما از اون فردی که جواب داده بیشتره ، پس چرا دیگه تاپیک زدین ؟
خوب مشخصه W550 هم سرعتش بالاست ( چون سیستم عاملش سیمبین یا WM نیست که مجبور بشه هی هنگ کنه )
هم mp3 رو خیلی خوب پخش می کنه ( هم اسپیکرش که قویترینه ، هم هدفونش که حرف نداره )
در ضمن بحث آنتن دهی مال دوران 3310 بود که میگفتند این از اریکسون ها بهتر آنتن می ده ! همون موقع این صحبت ها
مذخرف بود ! چه برسه به الآن !
در حال حاضر آنتن دهی تمام گوشی در تمام مناطق ( به جز لب پنجره ی یک شرکتی توی خیابون گاندی * اگه اشتباه نکنم )
برابره و هیچ فرقی نمی کنه

* = این تجربه رو یکی از دوستانمون توی فروم داشتند و تست کردند .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak 17 :
آقای fuhnenمن از راهنمایی شما خیلی ممنونم اما من نیازی به دوربین خیلی خوب ندارم تازه جاوا هم کار منو راه می اندازه و از دیزاین 6630 هم خوشم نمی آد و رم w550 هم برام کافیه و اینکه مگه سونی چه مشکلی داره؟
با این همه ی تفاسیر و این که برای من سرعت و mp3 وآنتن دهیش خیلی مهمه چه انتخابی مناسب هست؟

دوست عزیز شما تاپیک زدی راهنمایی بگیری یا رو حرف خودت تکیه کنی!؟ با این مدل جواب مشخصه که باید عنوان تاپیک رو درست انتخاب میکردی .. تاپیک گوشی سونی با 250 تومن مناسبتر بود برای کار شما .. ایشالا کسایی که سونی دارن میان و راهنماییتون میکنن ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از babak 17 :

البته سرعتش رو دقیق نمیدونم ولی میدونم از نظر پردازنده ضعیفه برای همین گوشی که حافظه اش زیاد پر باشه گاهی هنگ میکنه. آنتن دهی اش بعد از نوکیا و موتورولا قرار داره
فقط میشه گفت mp3 player خوبیه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم به عنوان یه طرفدار سونی اریکسون به شما توصیه میکنم دبلیو 550 نگیرین.گوشی که من به شخصه خودم دارم و استفاده میکنم کی 750 هست که از نظر دوربین و کیفیت موسیقی بهترین نیست اما بسیار عالیه ولی شما گفتی دوربین براتون مهم نیست.به هر حال دبلیو 550 با قیمتی که داره در برابر کی 750 نمیارزه من به شما کی 750 معرفی میکنم.6630 هم گوشی خوبیه و پرفورمنسه نسبتا قویی داره با توجه به سیمبین بودنش اما دیزاینش سلیقه ایه. من به شما همون کی 750 رو معرفی میکنم.بعد از اون 6630 یا 6681 اگه قیمتش بخوره به بودجتون چون من از قیمتا خبر ندارم.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
:blink: :blink: :blink: :blink:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak 17 :

به هر حال تو همون سوني هم گوشي هاي بهتري وجود دارند دبليو 550 رو اصلا حرفشو نزن ....
كيفيت دوربين افتضاح
كيفيت صدا افتضاح
آنتن دهي كه بهتره بگيم آنتن ندهي !
حافظه اش كه به نظر من كمه و بعد از يه جايي ديگه هنگ ميكنه :D
كيفيت ال سي دي افتضاح
زومش هم نصف 6630 هست

ديگه چي بگم بهت عزيزم !:cool:

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
نمیدونم اصلا این موضوع ربطی به این تاپیک داره یا نه ؟
ولی 10 روزی میشه که این سوال رو در این تاپیک مطرح کردم http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=747056#post747056

ولی نمیدونم که چرا با وجود این همه متخصص نوکیا شناس کسی نیست که یه راهنمائی بکنه ....ولی برای جنگ و دعوا همه آماده هستند و از جان گذشته !!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
به هر حال تو همون سوني هم گوشي هاي بهتري وجود دارند دبليو 550 رو اصلا حرفشو نزن ....
كيفيت دوربين افتضاح
كيفيت صدا افتضاح
كيفيت ال سي دي افتضاح
زومش هم نصف 6630 هست

من خودم از دبلیو 550 خوشم نمیاد اما شما خیلی دیگه تند رفتی!کیفیت دوربین طبق گفته ها تو هر ریویویی در سطح خوب یا بالاتر از خوب قرار داره اما زوم نداره در حالت فول رزولوشن.در ضمن زوم هم که میگین مزیت حساب نمیشه.یه نگاه به عکسهایی که با زوم گرفته شده توسط ان 90 بندازین متوجه میشین چی میگم.کیفیت صدا افتضاح
292.gif
اگه بگین از کجا میگین افتضاح خوشحال میشم!آنتن دهی هم مثل بقیه گوشیهای جدیده.اما حافظه رو درست گفتین و وقتی از 240 مگ بیشتر پر میشه هنگ میکنه که نشون دهنده پرفورمنس فوق العاده ضعیفشه.و درمورد کیفیت ال سی دی هم تا اونجا که من دیدم مثل کی 750 هست که در اون صورت باید یگیم کی 750 هم افتضاحه که جور در نمیاد!در مورد زوم هم که گفتم.تنها دلیلی که من توصیه نمیکنم پرفورمنس ضعیفشه یعنی در کل گوشی ضعیفیه اما چیزایی که گفتین درست نیست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
كيفيت دوربين افتضاح
كيفيت صدا افتضاح
كيفيت ال سي دي افتضاح
زومش هم نصف 6630 هست

استاد بزرگ!! هنوز بعد به قول خودت کلی گوشی بازی نفهمیدی زوم دیجیتال به هیچ دردی نمیخوره؟؟:blink: :blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
عزیزم مشخصه اطلاعات شما از اون فردی که جواب داده بیشتره ، پس چرا دیگه تاپیک زدین ؟
خوب مشخصه W550 هم سرعتش بالاست ( چون سیستم عاملش سیمبین یا WM نیست که مجبور بشه هی هنگ کنه )
هم mp3 رو خیلی خوب پخش می کنه ( هم اسپیکرش که قویترینه ، هم هدفونش که حرف نداره )
در ضمن بحث آنتن دهی مال دوران 3310 بود که میگفتند این از اریکسون ها بهتر آنتن می ده ! همون موقع این صحبت ها
مذخرف بود ! چه برسه به الآن !
در حال حاضر آنتن دهی تمام گوشی در تمام مناطق ( به جز لب پنجره ی یک شرکتی توی خیابون گاندی * اگه اشتباه نکنم )
برابره و هیچ فرقی نمی کنه

* = این تجربه رو یکی از دوستانمون توی فروم داشتند و تست کردند .

بله....این تجربه رو یکی داشته که توی لب یه پنجره تو یه شرکتی تو یه خیابونی گوشی های سونی بد آنتن میدن و بقیه جاها خوب هستن!!!:p :p

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله....این تجربه رو یکی داشته که توی لب یه پنجره تو یه شرکتی تو یه خیابونی گوشی های سونی بد آنتن میدن و بقیه جاها خوب هستن!!!:p :p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
چيه ؟ حرف اشتباهي زدم ؟:f34r:
بد نگاه ميكني !
نه حرف اشتباهی نزدید
6630 در رده ی سیمبیان های نوکیا واقعا خوبه.فقط نمیدونم چرا این چشم سمت راستم ,وقتی حرفای متناقض و تعصبات کورکورانه رو میخونه,اینجوری میشه
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
ببین هنوز اینجوریه.استاد آخرش چی شد؟ ملت 6630 بخرند یه نه؟:D :D :D :D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak_k750i :
نه حرف اشتباهی نزدید
6630 در رده ی سیمبیان های نوکیا واقعا خوبه.فقط نمیدونم چرا این چشم سمت راستم ,وقتی حرفای متناقض و تعصبات کورکورانه رو میخونه,اینجوری میشه
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
ببین هنوز اینجوریه.استاد آخرش چی شد؟ ملت 6630 بخرند یه نه؟:D :D :D :D :D

اینجور که از آیدی شما به نظر میاد چشم شما قابلیت تشخیص حرفای متناقض رو فقط در مورد نوکیا داره و اصلن هم تعصبی به برند خاصی ندارید و اون تعصبات رو نه کور میدونید نه متناقض!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اینجور که از آیدی شما به نظر میاد چشم شما قابلیت تشخیص حرفای متناقض رو فقط در مورد نوکیا داره و اصلن هم تعصبی به برند خاصی ندارید و اون تعصبات رو نه کور میدونید نه متناقض!
ها هاها:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اقا این ID من هیچ ربطی به سونی اریکسون مدل کا750 نداره و ترکیب پیچیده ایی از حروف نام شهرتم هستش که با ابجد تلفیق شده.
ببخشید تیرتون بسنگ خورد
:D :D :D :D :D :D :D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از babak_k750i :
اقا این ID من هیچ ربطی به سونی اریکسون مدل کا750 نداره و ترکیب پیچیده ایی از حروف نام شهرتم هستش که با ابجد تلفیق شده.
ببخشید تیرتون بسنگ خورد

بعله از اون i آخر آیدیتون معلومه!
Soty erricson K750i

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak_k750i :
ببخشید تیرتون بسنگ خورد

مثکه اینجا رو با باشگاه تیراندازی اشتباه گرفتید ..

بالا