• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی دوربین دار غیر مجازه؟

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوالی داشتم یه بنده خدایی به من گفت تو عربستان گوشی دوربین دار غیر مجازه:eek: :hmm: می خواستم بدونم راسته یا دروغ آخه پدر و مادرم می خوان برن مکه به بابام بگم واسم یدونه n73 بیاره

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یه سوالی داشتم یه بنده خدایی به من گفت تو عربستان گوشی دوربین دار غیر مجازه:eek: :hmm: می خواستم بدونم راسته یا دروغ آخه پدر و مادرم می خوان برن مکه به بابام بگم واسم یدونه n73 بیاره

حرفشون درسته ولی میشه خرید ....مگه مواد مخدر توی ایران ازاده؟ اینم مثل همون
ولی با رجیستر چه میکنی ؟:happy:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

غير مجاز نيست ... فقط برا ايرانيا غير مجازه ... چون هم فارس و شيعه به حساب ميان و هم يه جورايي دشمن ..

بعد قيمتاي لوازم الكترونيكي توي ايران و عربستان زياد با هم فرق ندارند .... الكي پول خودتو به جيب اين عرباي وهابي نريز !

افرادي كه اينقدر احمقند كه اگه 3 تا از ما بكشند ميرن بهشت !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام عليكم

توي عربستان قبلا ممنوع بود یکی از علمای وهابی گوشی دوربین دار رو حرام اعلام کرده بود !!!!
اما الان دیگه مجاز شده ، قیمتهای اونجا هم مختلف هستند و دربرخی از موارد از ایران هم ارزونتر هستند ، اما مشکل همون ریجستر هستش ... حالا یه فکر ... شما هم باهاشون برو مکه .. فعلا ان 73 رو بیخیال شو ... بعدا از ایران بخر بهتره ... هم ریجسترش مشکلی نداره وهم گارانتیش برای ایرانه میتونی اگه خراب شده ببری تا برات تعمیر کنند .

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من شنیدم نصف گوشیهای توی بازار قاچاقه در ضمن شاید یدونه گوشی رو رجیستر کنن:wacko:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من شنیدم نصف گوشیهای توی بازار قاچاقه در ضمن شاید یدونه گوشی رو رجیستر کنن:wacko:

گوشي با گارانتي اصل بگيري مشكلي نيست تو ايران و ميگم چون اي گوشيها قانوني وارد شدن

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من از ایران بخر با یه گارانتی متفرقه. فقط چک کن سریال اصلی باشه دیگه مشکلی نداره !

بالا