بعد از خواندن مطلب شما
روی سایت
http://www.sonymobile.com/in/products/phones/
هم رفتم
سونی اصلاً گوشی کلاسیک نداره!
داداش من گفتم سونی اریکسون.کی گفتم سونی؟ شرکتای سونی از ژاپن و اریکسون از سوئد چند سالی تو ساخت گوشی با هم همکاری میکردن تا اینکه تو سال 2012 سونی کل سهام اریکسون رو خرید تا فقط اسم سونی رو رو گوشیاش حک کنه تا کل محصولات چهار گانش با نام سونی عرضه بشه .هرچند اسمارت فون های سونی اریکسون به علت یدک کشیدن نام اکسپریا به ناچار تا مدتی از سوی خود سونی به تنهایی ساپورت میشدن .گوشیای کلاسیک سونی اریکسون دیگه تو سایت سونی موبایل نیست اما اسمارت فون های سونی اریکسون به دلیل داشتن اسم اکسپریا همچنان در سایت سونی موجودن اطلاعاتشون. مثل اکسپریا ارک اس مثل اکسپریا رای مثل اکسپریا مینی و....
چون سونی سهم اکسپریا رو خرید و هنوز گوشیاشو با این نام به بازار عرضه میکنه بنابراین نمیتونه اکسپریاهایی رو که مشترکا با نام اریکسون عرضه شده رو از خودش ندونه.چون تو بعضی از اون مدلا مثل ارک اس و ارک و رای از تکنولوژیای اختصاصی خودش مثل براویا انجین استفاده کرده.
البته سونی فعلا بطور کامل ارتباطشو با اریکون قطع نکرده و تو لوازم جانبی فعلا باهم شریکن تو بعضی مدلا. واسه همین اگه شما یه گوشی مثل اکسپریا ion میگیری که روش فقط نوشته سونی اگه روی لوازم جانبیشو بخونی مثل شارژر هنوزم روش نوشته سونی اریکسون .
پس به دلیل دلایلی که گفتم.گوشیای سونی اریکسون از رده ی گوشی های سونی خارج شدن