• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی دو سیم کارته با شارژ باطری طولانی؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
حداکثر قیمت 200.000

دفترچه تلفن‌اش بتواند حروف اسامی تلفن را کامل بگیرد (یک مدل نوکیای ارزانقیمت دیدم که اسامی فارسی را نصفه نیمه میگرفت!)

پیامک فارسی بشود فرستاد و گرفت

شارژ باطری‌اش طولانی باشه

زمان مکالمه‌اش زیاد باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بهترین گوشی تو این رنج نوکیا 206 هستش
خودم داشتم تا 5 روز شارژ نگه میداره با استفاده کم تا یه هفته هم شارژ نگه میداره.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
خودم داشتم تا 5 روز شارژ نگه میداره با استفاده کم تا یه هفته هم شارژ نگه میداره.

در دفترچه تلفن‌اش میشه حروف فارسی را کامل زد یا چند حرف را که زدی دیگه بیشتر نمیشه زد؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
متاسفانه همینطوره ، فک کنم 6-7 حرف بیشتر نشه زد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
متاسفانه همینطوره ، فک کنم 6-7 حرف بیشتر نشه زد

من نمیدونم این مشکل مسخره تو گوشیهای نوکیا برای چی هست که حروف فارسی را به اندازه تعداد کاراکتر حروف انگلیسی نمیشه زد؟

فکر میکردم بخاطر حافظه داخلی کم‌اش باشه ولی این گوشی که حافظه داخلی‌اش خوبه!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ولی تو باقیه موارد عملکردش خوبه:)

راستش این قابلیت‌اش برایم خیلی مهم است که بشود اسامی فارسی را کامل در دفترچه تلفنش وارد کرد.

گوشی C510 که چند سالی است که دارم یک قابلیت جالب دارد که می‌شود اطلاعات جانبی را برای هرکدام از شماره‌ها در قسمت info وارد کرد تا هنگامی که آن شماره را انتخاب میکنی آن اطلاعات جانبی را نشان دهد

مثلاً فرض کن من در گوشی‌ام 2 تا شماره به نام "حسن محمدی" دارم که یکی مکانیک ماشین است و یکی همسایه قبلی‌مان
حالا در قسمت info هر شماره شغل یا رابطه‌اش را می‌نویسم تا در موقع انتخاب شماره اشتباه نکنم

salar12

Registered User
لایک‌ها
38
دو سیم کارته مفت نمی ارزه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
فکر کنم بهتر باشه یه نگاه هم به گوشی های قدیمی سامسونگ بندازید
گوشی هایی مثل C6112
البته الان آکشون گیر نمیاد ولی هم شارژدهیشون خوبه و هم مشکل وارد کردن اسم مخاطب رو ندارن

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
حداکثر قیمت 200.000

دفترچه تلفن‌اش بتواند حروف اسامی تلفن را کامل بگیرد (یک مدل نوکیای ارزانقیمت دیدم که اسامی فارسی را نصفه نیمه میگرفت!)

پیامک فارسی بشود فرستاد و گرفت

شارژ باطری‌اش طولانی باشه

زمان مکالمه‌اش زیاد باشه

گوشی های سونی اریکسون کمتر این مشکل رو دارند.البته اکبندشون پیدا نمیشه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
چرا "اکبندشون پیدا نمیشه"؟

سونی اریکسون خیلی وقته توقف تولید داره مثلا مدلی مثل k310 که گرون هم نیست اگه باتریش اصلی باشه و فابریک حدود5 روز تا یک هفته دوام داره.تو شارژ دهی بینظیر بود اون گوشی همچنین مشکل ذخیره اسم رو نداره.بهرحال این سری از گوشیا دیگه اکشون پیدا نمیشه چون تولید مربوط به خیلی دقت پیشه اگرم پیدا بشه دو حالت داره.یا رفرشن و ارزش خرید ندارن یا اگرم اصلی باشن به علت خوابیدن طولانی مدت باتری اون باتری دیگه کارایی لازم رو نداره.وگرنه از لحاظ شارژ دهی k300 _k310 _k320 _k510_ w200 سونی اریکسون فوق العاده بودن از لحاظ شارژدهی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سونی اریکسون خیلی وقته توقف تولید داره مثلا مدلی مثل k310 که گرون هم نیست اگه باتریش اصلی باشه و فابریک حدود5 روز تا یک هفته دوام داره.تو شارژ دهی بینظیر بود اون گوشی همچنین مشکل ذخیره اسم رو نداره.بهرحال این سری از گوشیا دیگه اکشون پیدا نمیشه چون تولید مربوط به خیلی دقت پیشه اگرم پیدا بشه دو حالت داره.یا رفرشن و ارزش خرید ندارن یا اگرم اصلی باشن به علت خوابیدن طولانی مدت باتری اون باتری دیگه کارایی لازم رو نداره.وگرنه از لحاظ شارژ دهی k300 _k310 _k320 _k510_ w200 سونی اریکسون فوق العاده بودن از لحاظ شارژدهی

بعد از خواندن مطلب شما
روی سایت
http://www.sonymobile.com/in/products/phones/
هم رفتم
سونی اصلاً گوشی کلاسیک نداره!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
بعد از خواندن مطلب شما
روی سایت
http://www.sonymobile.com/in/products/phones/
هم رفتم
سونی اصلاً گوشی کلاسیک نداره!

داداش من گفتم سونی اریکسون.کی گفتم سونی؟ شرکتای سونی از ژاپن و اریکسون از سوئد چند سالی تو ساخت گوشی با هم همکاری میکردن تا اینکه تو سال 2012 سونی کل سهام اریکسون رو خرید تا فقط اسم سونی رو رو گوشیاش حک کنه تا کل محصولات چهار گانش با نام سونی عرضه بشه .هرچند اسمارت فون های سونی اریکسون به علت یدک کشیدن نام اکسپریا به ناچار تا مدتی از سوی خود سونی به تنهایی ساپورت میشدن .گوشیای کلاسیک سونی اریکسون دیگه تو سایت سونی موبایل نیست اما اسمارت فون های سونی اریکسون به دلیل داشتن اسم اکسپریا همچنان در سایت سونی موجودن اطلاعاتشون. مثل اکسپریا ارک اس مثل اکسپریا رای مثل اکسپریا مینی و....
چون سونی سهم اکسپریا رو خرید و هنوز گوشیاشو با این نام به بازار عرضه میکنه بنابراین نمیتونه اکسپریاهایی رو که مشترکا با نام اریکسون عرضه شده رو از خودش ندونه.چون تو بعضی از اون مدلا مثل ارک اس و ارک و رای از تکنولوژیای اختصاصی خودش مثل براویا انجین استفاده کرده.
البته سونی فعلا بطور کامل ارتباطشو با اریکون قطع نکرده و تو لوازم جانبی فعلا باهم شریکن تو بعضی مدلا. واسه همین اگه شما یه گوشی مثل اکسپریا ion میگیری که روش فقط نوشته سونی اگه روی لوازم جانبیشو بخونی مثل شارژر هنوزم روش نوشته سونی اریکسون .
پس به دلیل دلایلی که گفتم.گوشیای سونی اریکسون از رده ی گوشی های سونی خارج شدن

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

-LoVe-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
101 تونستی پیدا کن
100 تومن

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
من داداشم نوکیا 206 داره
ماه پیش خرید 250 تومن !

بالا