• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی روی صفحه اول مونده و بالا نمیاد!!!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
چند تا داستان برام درست شده:

من روی گوشی HTC One V رام shendu نصب کرده بودم با کردن Hellboy. از منو های خود گوشی Factory Reset کردم مشکل دار شد. همش ارور می داد. تصمیم گرفتم رام اصلی بریزم.
قبلا از رام اصلی با TWRP بک آپ گرفته بودم. همون رو کپی کردم روی حافظه و Restore کردم. هم boot رو و هم rom. ولی توی منوی بوت گیر می کنه!

هنوز نتونستم با fastboot وصل بشم. با ویندوز ۱۰ و ۸.۱ تست کردم. توی هر دو با usb2 دستگاه توی Device Manager به حالت Unknown بود و با usb3 دستگاه رو میشناخت ولی مثلث زرد داشت.
وثتی بررسی کردم دیدم توی ویندوز جدید مایکروسافت درایور ها رو خودش ساخته که با ADB کلا مشکل داره.
توی ویندوز ۷ هم تست کردم که به خوبی توی Device Manager شناخته می شد بدون خطا ولی fastboot devices خروجی نداشت!

این رام رو دانلود کردم ولی از توی ویندوز نصب نمیشه چون گوشی بالا نمیاد. فایل rom.zip رو هم ازش در اوردم ولی با TWRP نصب نمیشه و خطای Unable to open zip file میده.
RUU_PRIMO_U_ICS_40A_TELUS_WWE_2.22.661.2_Radio_20.76.30.0835U_3831.19.00.120_release_275931_signed.exe

نتونستم بفهمم Region دستگاه چیه. توی info ننوشته و به fastboot هم دسترسی ندارم.

سوال:

• فکر می کنید مشکل از کرنل هست؟
    • میشه بدون fastboot هم کرنل رو عوض کرد؟
    • اگه رام یک Region دیگه رو بریزم مشکلی پیش میاد؟
    • چطور درستش کنم؟؟؟

متشکرم

بالا