amirsarab3
Registered User
سلام دوستان لطفا در نظرسنجی بالا شرکت کنید و راهنمایی هم بکنید .
از همون مغازه شهرتون بهتره داداش.البته فروشگاههای معتبر که گرونتر میفروشن!سعی کن گارانتی هم داشته باشه که اگه مشکلی داشت فورا غرشون رو بگیری
بنده از وقتی با پرشین تولز آشنا شدم همه گوشی هام رو از اینجا گرفتم،
به دلیل فضای بازارچه و اهمیت اعتبار، فروشنده ها اینجا بسیار متعهد هستن و در قبال اجناسشون واقعاً مسئولیت پذیرن.
قیمت هاشون هم که در اکثر مواقع پایین ترین در کل ایرانه!
به نظر من از دوستان همینجا خرید کن شما هم. البته دوستان خوش سابقه که معرف حضور همه هستن اینجا
والا یکی دو نفر نبودن! چون اطمینان داشتم میگشتم هر گوشی رو که میخواستم میدیدم کی ارزونتر از همه میده ازشون خرید میکردم!از کی خریدید میشه بی زحمت پروفایلشو خصوصی کنید
سلام
بنده شهر کاشان زندگی میکنم ، از وقتی تفاوت قیمت 50 تا 100 هزارتومان اینجا با دیجیکالا/فروشگاه های تهران رو فهمیدم دیگه از اینجا خرید نمیکنم.
مدتیه که از دیجی کالا هم خرید نمیکنم ، الان حدود 1/2 سالی است برای گرفتن قیمت به سایت www.mobile.ir میرم...
دوستی در تهران دارم که میتونه برام خرید انجام بده ، تا حالا 2 عدد گوشی از موبایل هنرمندان خریدم و 2 عدد هم از بازارچه پرشین تولز.
داداش این سایتی که معرفی کردی جالب بودسلام
بنده شهر کاشان زندگی میکنم ، از وقتی تفاوت قیمت 50 تا 100 هزارتومان اینجا با دیجیکالا/فروشگاه های تهران رو فهمیدم دیگه از اینجا خرید نمیکنم.
مدتیه که از دیجی کالا هم خرید نمیکنم ، الان حدود 1/2 سالی است برای گرفتن قیمت به سایت www.mobile.ir میرم...
دوستی در تهران دارم که میتونه برام خرید انجام بده ، تا حالا 2 عدد گوشی از موبایل هنرمندان خریدم و 2 عدد هم از بازارچه پرشین تولز.
چون توی تهران هستید پیشنهاد بنده اول خرید حضوری در تهران است،قیمت ها رو توی فروشگاه های تهران در سایت mobile.ir ببینید.من که آخرش نفهمیدم شما هر 5 مورد رو تجربه داشتی کدومش رو پیشنهاد میدید ؟
فقط فروشنده های خوش انصاف پیتی گرون فروشاش نه :general304:
خوش انصافاش از قیمتاش معلومه اونایی که قیمتشون بالاست مشخصه سعی کن از مصرف کننده بخری نه این فروشنده هاسلام
چند نفر رو به من معرفی کن
ممنو