• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی رو از کجا بخرم ؟ + نظرسنجی

از کدومشون بخرم ؟

• مغازه شهرمون

Votes: 3 25.0%
  • علاء الدین و یا جمهوری

Votes: 2 16.7%
  • بازار موبایل

Votes: 0 0.0%
  • از سایتهای اینترنتی

Votes: 2 16.7%
  • از فروشنده های پی تی

Votes: 5 41.7%

• Total voters
    12

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
سلام دوستان لطفا در نظرسنجی بالا شرکت کنید و راهنمایی هم بکنید .

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
از همون مغازه شهرتون بهتره داداش.البته فروشگاههای معتبر که گرونتر میفروشن!سعی کن گارانتی هم داشته باشه که اگه مشکلی داشت فورا غرشون رو بگیری

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
از همون مغازه شهرتون بهتره داداش.البته فروشگاههای معتبر که گرونتر میفروشن!سعی کن گارانتی هم داشته باشه که اگه مشکلی داشت فورا غرشون رو بگیری

به نظرتون چه قدر امکان داره گرونتر بفروشه ؟

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
سعی کن حتما گارانتی اصلی و رسمی داشته باشه.که معمولا بسته به قیمت گوشی 5 تا 10 درصد گرونتره.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بنده از وقتی با پرشین تولز آشنا شدم همه گوشی هام رو از اینجا گرفتم،
به دلیل فضای بازارچه و اهمیت اعتبار، فروشنده ها اینجا بسیار متعهد هستن و در قبال اجناسشون واقعاً مسئولیت پذیرن.
قیمت هاشون هم که در اکثر مواقع پایین ترین در کل ایرانه!
به نظر من از دوستان همینجا خرید کن شما هم. البته دوستان خوش سابقه که معرف حضور همه هستن اینجا

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
بنده از وقتی با پرشین تولز آشنا شدم همه گوشی هام رو از اینجا گرفتم،
به دلیل فضای بازارچه و اهمیت اعتبار، فروشنده ها اینجا بسیار متعهد هستن و در قبال اجناسشون واقعاً مسئولیت پذیرن.
قیمت هاشون هم که در اکثر مواقع پایین ترین در کل ایرانه!
به نظر من از دوستان همینجا خرید کن شما هم. البته دوستان خوش سابقه که معرف حضور همه هستن اینجا

از کی خریدید میشه بی زحمت پروفایلشو خصوصی کنید

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
از کی خریدید میشه بی زحمت پروفایلشو خصوصی کنید
والا یکی دو نفر نبودن! چون اطمینان داشتم میگشتم هر گوشی رو که میخواستم میدیدم کی ارزونتر از همه میده ازشون خرید میکردم!
آقا فرامرز، حجت خان عزیز و ..... در کل تو همون صفحه اول تاپیک موبایل اون تاپیک های مهم امتیازات و فعالیتشون مشخصه.

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

بنده شهر کاشان زندگی میکنم ، از وقتی تفاوت قیمت 50 تا 100 هزارتومان اینجا با دیجیکالا/فروشگاه های تهران رو فهمیدم دیگه از اینجا خرید نمیکنم.
مدتیه که از دیجی کالا هم خرید نمیکنم ، الان حدود 1/2 سالی است برای گرفتن قیمت به سایت www.mobile.ir میرم...
دوستی در تهران دارم که میتونه برام خرید انجام بده ، تا حالا 2 عدد گوشی از موبایل هنرمندان خریدم و 2 عدد هم از بازارچه پرشین تولز.

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
سلام

بنده شهر کاشان زندگی میکنم ، از وقتی تفاوت قیمت 50 تا 100 هزارتومان اینجا با دیجیکالا/فروشگاه های تهران رو فهمیدم دیگه از اینجا خرید نمیکنم.
مدتیه که از دیجی کالا هم خرید نمیکنم ، الان حدود 1/2 سالی است برای گرفتن قیمت به سایت www.mobile.ir میرم...
دوستی در تهران دارم که میتونه برام خرید انجام بده ، تا حالا 2 عدد گوشی از موبایل هنرمندان خریدم و 2 عدد هم از بازارچه پرشین تولز.

من که آخرش نفهمیدم شما هر 5 مورد رو تجربه داشتی کدومش رو پیشنهاد میدید ؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
من بیشتر گوشی رو از شهر خودمون میگیرم
شاید هنوز زیاد به دنیای مجازی در مورد گوشی اعتماد ندارم
نظر شخصیم اینه که چون گوشی و موارد این چنینی حساس هستند امکان مشکل دار بودن هستش
مثلا با یه بار افتادن از دست و ...

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
سلام

داداش این سایتی که معرفی کردی جالب بود
قیمت ها به روز بودن مرسی

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
من که آخرش نفهمیدم شما هر 5 مورد رو تجربه داشتی کدومش رو پیشنهاد میدید ؟
چون توی تهران هستید پیشنهاد بنده اول خرید حضوری در تهران است،قیمت ها رو توی فروشگاه های تهران در سایت mobile.ir ببینید.
پیشنهاد دوم من خرید از بازارچه همین انجمن است.

eershab

Registered User
لایک‌ها
201
سلام. پیشنهاد می کنم ابتدا از سایت هایی که دوستان گفتند ، قیمتش رو در بیارین که قیمتی هم مد نظر داشته باشین. بعد تشریف ببرین بازار و قیمت ها رو جویا بشین و بهترین انتخاب رو بکنین
بنده هم چند روز پیش برای یکی از اقوام جی 630 خرید کردم
قیمت دی جی کالا 580 بود ، یه نمایندگی تو شهر بود که فقط هوآوی می فروخت 640 می داد ، درون بازار که گشتم با 560 خریداری کردم
فقط یه سری چرت و پرت می گن بعضی مغازه ها که جنس ما زبان فارسی داره و ... که همشون مثه هم هستند

VICT0RY

Registered User
لایک‌ها
153
مهمترین نکات در خرید گوشی ایناس: چقدر از گوشی سر در میاری؟ ساده تر بگم گوشی باز هستی یا نه؟ قیمتا دستت هست؟
تفاوت یه گوشی باز شده با آکبند رو تشخیص میدی؟ فرق بین یه گوشی نو و یه گوشی کارکرده با ظاهر تمیز رو میدونی؟
چقدر حرف فروشنده واست مهمه؟ بگه باگارانتی بهتره حاضری پول اضافه بالای گارانتی بدی؟
اگه خیلی تو موبایل وارد نیستی بهتره از افراد معتبر و خوش سابقه کمک بگیری.
نظر شخصی منو بخوای مغازه های موبایل آخرین گزینه م واسه خرید هستند. به نظرم با فروشنده های معتبر فروم هم یه صحبتی بکن.
شما باید با توجه به شناخت و اطلاعات خودت بهترین گزینه رو انتخاب کنی.
خرید موفقی داشته باشی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
گوشی ساده دیمو مدل w9b آکبند برای فروش دارم

قیمت آکبندش 39 هزار تومن میدم

هم 2 سیم کارته - هم مموری کارت میخوره - هم رادیو داره - هم موزیک و ویدوی کلیپ پخش میکنه - کاملا فارسی - gprs ام داره - مرورگرم داره

ضبط صدا و ..... هم داره

متعلقاتشم : خود گوشی - باتری - هدفون تک گوشی - کارت گارانتی که تا 15 اسفند 1394 گارانتی داره

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
فقط فروشنده های خوش انصاف پیتی گرون فروشاش نه :general304:

masoud21

Registered User
لایک‌ها
49

danial_arch

Registered User
لایک‌ها