• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی موبایل تا سقف 80 هزار تومان

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من می خوام یک گوشی برای پدرم بخرم، بنابراین به هیچ عنوان امکانات جانبیش مهم نیست، فقط یه گوشی می خوام که شرایط زیر رو داشته باشه:
1- طراحی زیبای ظاهری و سبک بودن
2- مدت شارژ طولانی
3- آسان بودن کار بامنوها و اینکه داخل منوهاش گم نشم ;)
4- قیمتش هر چی کمتر، بهتر (تا 80 تومن یا کمی بالاتر راه داره ;) )
5- از همه مهمتر اینکه تو نور شدید، نوشته هاش راحت دیده بشن.

من خودم تا الان بهترین موردی که این گزینه ها رو داشته باشه موتورولا، مدل MOTOFONE F3 چشمم رو گرفته.
آیا کسی با این گوشی کار کرده که ببینه چه معایب یا محسناتی داره؟
این هم توضیحات مربوط به این گوشی (لینک)

لطفا اگه ممکنه در این زمینه بهم کمک کنید تا بتونم یه گوشی خوب براش بگیرم :)

با تشکر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کلا تا زیر 70.000 گزینه هایی به این شکل رو میشه در نظر گرفت :

Sony Ericsson

K310
K200
J100
J120
J110

Nokia

2600
2626
1209
1200
1600
1208

Samsung

C300
C260

Motorola

F3
W230
C113
C118

در این رنج بیشتر ظاهر هست که حرف آخر رو میزنه برای خرید
T250 و K310 بین 8 تا 15 هزار بیشتر بودجه هستند ولی کلا K310 امکانات مناسبی هم داره در کنار قیمت مناسب
Z310 هم طراحی مناسبی داره ولی حدود 20.000 گرونتر هست
L6 موتورولا هم هست ولی باز حدود 20.000 بیشتر از بودجه که البته ارزشش رو داره
در کل نظر من اینه که حدود 10 تومان بیشتر بدید و K310 رو بگیرید که نسبت به قیمتش واقعا میرزه
در غیر این صورت از روی ظاهر بقیه یکی رو انتخاب کنید

//

به هر حال انتظار شفافیت تصویر بالا در زیر نور مستقیم رو نمیشه داشت

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
همون طور که استاد فرمودن بهترین گزینه K310 هست ، ولی به یک مورد این وسط توجه کن ! الان باطری اکثر سونی اریکسون ها تقلبی هست ( گوشی های قیمت پایین که از دم !! ) .
من برای مادرم 1208 خریدم ، گوشی خوب و بسیار سبکی هست ، باطری هم فوق العاده اس !! یه نگاه به ظاهرش بنداز ! با 40.000 تومن هم میشه خریدش !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
همون طور که استاد فرمودن بهترین گزینه K310 هست ، ولی به یک مورد این وسط توجه کن ! الان باطری اکثر سونی اریکسون ها تقلبی هست ( گوشی های قیمت پایین که از دم !! ) .
من برای مادرم 1208 خریدم ، گوشی خوب و بسیار سبکی هست ، باطری هم فوق العاده اس !! یه نگاه به ظاهرش بنداز ! با 40.000 تومن هم میشه خریدش !

1208 هم خیلی قیمت خوبی داره, شرایط LCD'ش در نور مستقیم چطوره ؟!

-
CSTN ها شانسی ان !!

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فکر کنم خوب نتونستم منظورم رو درباره گوشی ای که مد نظرم هست، مطرح کنم،از بین 5 موردی که برای شرایط گوشی ذکر کردم ، مهمترین قسمتی که مد نظرمه اینه که صفحه اش توی آفتاب خوب دیده بشه، ولی k310 حتی توی سایه هم به سختی دیده میشه .
دیشب توی بازار خیلی گشتم، به نظرم موتورولا مدل c119 هم خوب اومد، نظر شما چیه؟
راستی مدل قبلی که گفته بودم (موتورولا، مدل MOTOFONE F3) کسی تا حالا باش کار کرده که مزایا و معایبش رو اینجا بگه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر کنم خوب نتونستم منظورم رو درباره گوشی ای که مد نظرم هست، مطرح کنم،از بین 5 موردی که برای شرایط گوشی ذکر کردم ، مهمترین قسمتی که مد نظرمه اینه که صفحه اش توی آفتاب خوب دیده بشه، ولی k310 حتی توی سایه هم به سختی دیده میشه .
دیشب توی بازار خیلی گشتم، به نظرم موتورولا مدل c119 هم خوب اومد، نظر شما چیه؟
راستی مدل قبلی که گفته بودم (موتورولا، مدل MOTOFONE F3) کسی تا حالا باش کار کرده که مزایا و معایبش رو اینجا بگه؟

من مدتی از C113A استفاده میکردم که خب Monochrome هست و در آفتاب در مقایسه مستقیم با K310 ضعیفتر
اگر اشتباه نکنم C119 هم Monochrome ای باشه و شرایط مشابه
ولی F3 ( در عمل تست نکردم ) Alphanumeric هست و کاملا مناسب, جدای از اون سایز بسیار مناسبی هم داره
تا 2 هفته پیش به قبل F3 مثل قبل در بازار پیدا نمیشد, اگر با قیمت مناسب پیدا'ش کردی انتخاب بسیار خوبی هست

nqxmvl.jpg

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من چند وقت پیش یه 2610 برای برادرم گرفتم.
در حد خودش امکانات خوبی داره و قیمتش هم الان خیلی مناسب شده

http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=88
2610 هم صفحه نمایشش CSTN هست.آیا شما تو نور خورشید به صفحه اش نگاه کردی که ببینی خوب دیده میشه یا نه؟
راستی آیا گوشی شاپ معتبره اگر بخوام ازش خرید کنم؟ چون تمام اهواز رو زیر پا گذاشتم ولی F3 پیدا نکردم.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
من از جهت فنی تفاوت صفحه نمایش ها رو نمیدونم. ولی این رو تا وقتی برچسب روی ال سی دی رو نکنده بودیم، در نور اصلا کیفیت خوبی نداشت، ولی برچسب رو که کندیم بهتر شد.
یه سری از مشخات دیگه این گوشی رو از اینجا ببینید: http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Nok-2610

به نظر من با توجه به قیمتش، میارزه!
صفحه رنگی هست، mms و gprs داره، mp3 ساپورت میکنه، قابلیت ضبط صدا البته با زمان کم رو داره، و ضمنا خیلی شکیل و زیبا و فوق العاده محکم هم هست.

Volume

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
k310 و k320 هردو از جوی استیک قدیمی سونی اریکسون استفاده می کنند ؟ همون که روی k750 هم هست و بعد از یه مدت خراب میشه ؟
درسته یا من اشتباه می کنم ؟!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
k310 و k320 هردو از جوی استیک قدیمی سونی اریکسون استفاده می کنند ؟ همون که روی k750 هم هست و بعد از یه مدت خراب میشه ؟
درسته یا من اشتباه می کنم ؟!

جنسشون که یکی هست ( K310 / K750 ) ولی در عمل K310 کمی سفت تر هست

wl61bp.jpg

2n08mxc.jpg

Volume

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم . پس این دوتا از لیست من خارج میشن !

یه کم از رنج قیمت 80 بالا میزنه ولی شما بین 2630 و E250 کدوم رو انتخاب می کنید ؟ از لحاظ کیفیت ساخت و سادگی کاربرد بیشتر مد نظرم هست . چون امکانات که تقریبا یکیه .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنونم . پس این دوتا از لیست من خارج میشن !

یه کم از رنج قیمت 80 بالا میزنه ولی شما بین 2630 و E250 کدوم رو انتخاب می کنید ؟ از لحاظ کیفیت ساخت و سادگی کاربرد بیشتر مد نظرم هست . چون امکانات که تقریبا یکیه .

ولی من تا امروز K310 ه بودن سر JoyStick ( حالت K750/W800 ) ندیدم !!
E250 به هر حال به خاطر درگاه مموری مطرح هست, هرچند microSD که بخوای بگیری هم میشه هزینه جدا ولی به هر حال شاید روزی بخوای به عنوان یه Mp3 Player دمه دستی ازش استفاده کنی
من قیمت به روز ازشون ندارم ولی گویا هم قیمت هستند, با این شرایط همون Memory Slot ه E250 میشه یه امتیاز برتر
از نظر سادگی, اگر منظور فقط در حد تماس گرفتن + اس ام اس زدن باشه (+ و اون درگاه مموری رو حساب نکنیم )
هم باز در یک سطح هستند

-
البته تا جایی که میدونم همراه E250 کابل نمیدن و جدا باید تهیه کنی ( راحت گیر میاد, از سری کابل های Auto که به اکثر سامسونگ ها مثل D900 هم میخوره )

Volume

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی من تا امروز K310 ه بودن سر JoyStick ( حالت K750/W800 ) ندیدم !!
E250 به هر حال به خاطر درگاه مموری مطرح هست, هرچند microSD که بخوای بگیری هم میشه هزینه جدا ولی به هر حال شاید روزی بخوای به عنوان یه Mp3 Player دمه دستی ازش استفاده کنی
من قیمت به روز ازشون ندارم ولی گویا هم قیمت هستند, با این شرایط همون Memory Slot ه E250 میشه یه امتیاز برتر
از نظر سادگی, اگر منظور فقط در حد تماس گرفتن + اس ام اس زدن باشه (+ و اون درگاه مموری رو حساب نکنیم )
هم باز در یک سطح هستند

-
البته تا جایی که میدونم همراه E250 کابل نمیدن و جدا باید تهیه کنی ( راحت گیر میاد, از سری کابل های Auto که به اکثر سامسونگ ها مثل D900 هم میخوره )
شما کیفیت پخش پلیرش رو تست کردی ؟ آخه اگر کیفیت خوبی نداشته باشه اون مموری کارت تقریبا بلا استفاده است !

راستی W200 هم هست . منتها همون مشکل جوی استیک رو داره . سونی اریکسون دیگه چزی تو این رنج قیمت نداره ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
شما کیفیت پخش پلیرش رو تست کردی ؟ آخه اگر کیفیت خوبی نداشته باشه اون مموری کارت تقریبا بلا استفاده است !
راستی W200 هم هست . منتها همون مشکل جوی استیک رو داره . سونی اریکسون دیگه چزی تو این رنج قیمت نداره ؟

شخصا تست نکردم
ولی به هر حال باید در رنج خودش نگاه کرد
W200 واقعا عالیه, فقط یک مشکل داره ( که شاید برای بعضی مهم نباشه ) و اون هم نداشتن Bluetooth هست
کلا تا 100.000 از سونی اریکسون اینها هستند :

W200
K510
K320
K310
J120

ولی اگر دنبال Music Phone هستی با مموری 128 و 27 مگ مموری داخلی (+درگاه مموری ) خیلی گزینه خوبیه

Volume

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا برای من بهترین انتخابه . منتها از همون جوی استیکش می ترسم ! چون خودم قبلا k750 داشتم و می دونم چه دردسری داره
بازم ممنونم ...

پ.ن : الان یه سرچ کردم دیدم چند مورد مشکل خرابی جوی استیک داشتن

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
موتورولا مدل F3 تو اهواز هر چی گشتم پیدا نکردم.
تهران گیر میاد یا نه؟ قیمتش چنده؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
موتورولا مدل F3 تو اهواز هر چی گشتم پیدا نکردم.
تهران گیر میاد یا نه؟ قیمتش چنده؟

مثل قبل ( چند ماه پیش ) پیدا نمیشه ولی تک & توک هست
حدود 2 هفته پیش قیمت کردم 47.000 تومان که الان شاید دوباره پایین اومده باشه
دیدم سایت دیجی کالا هم موجود داره به قیمت 42.000
یه تماس 77640274 بگیر, معمولا به شهرستان هم میفرستن که هزینه ارسال بالا در نمیاد

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مثل قبل ( چند ماه پیش ) پیدا نمیشه ولی تک & توک هست
حدود 2 هفته پیش قیمت کردم 47.000 تومان که الان شاید دوباره پایین اومده باشه
دیدم سایت دیجی کالا هم موجود داره به قیمت 42.000
یه تماس 77640274 بگیر, معمولا به شهرستان هم میفرستن که هزینه ارسال بالا در نمیاد
چرا دیگه گیر نمیاد؟ مگه مشکلی داشت؟ یکی از مغازه دارای اهواز می گفت این گوشی مال خود موتورولا نیست. آیا واقعا اینطوره؟
به نظر شما این گوشه از نظر مقاومت و اینکه خراب نشه، کیفیتش چطوره؟

بالا