براي قيمت و توضيحات و عكس روي لينك زير كليك كنيد گوشی موبایل مچی با هندزفری بلوتوس و دوربین
pulaki محروم از فعالیت تجاری محروم از فعالیت تجاری تاریخ عضویت 18 آگوست 2012 نوشتهها 54 لایکها 0 28 آگوست 2012 #1 براي قيمت و توضيحات و عكس روي لينك زير كليك كنيد گوشی موبایل مچی با هندزفری بلوتوس و دوربین Last edited: 3 سپتامبر 2012
M 3 H R D A D همکار بازنشسته تاریخ عضویت 2 اکتبر 2011 نوشتهها 4,433 لایکها 401 28 آگوست 2012 #2 دوست گرامی لینک دادن به سایت های دیگه خلاف قوانین هست ، هر محصولی دارید باید به همراه عکس در همین فروم قرار بدید .
دوست گرامی لینک دادن به سایت های دیگه خلاف قوانین هست ، هر محصولی دارید باید به همراه عکس در همین فروم قرار بدید .
s_mina_1369 همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز کاربر فعال تاریخ عضویت 31 جولای 2012 نوشتهها 16,055 لایکها 3,146 28 آگوست 2012 #3 دوست خوبم این سایت که تبلیغ میکنین سر کاری هست من 2 روز پیش یک سفارش دادم تا الان نه زنگ زدن نه جواب دادن کلا بیخیالش شدم
دوست خوبم این سایت که تبلیغ میکنین سر کاری هست من 2 روز پیش یک سفارش دادم تا الان نه زنگ زدن نه جواب دادن کلا بیخیالش شدم
pulaki محروم از فعالیت تجاری محروم از فعالیت تجاری تاریخ عضویت 18 آگوست 2012 نوشتهها 54 لایکها 0 28 آگوست 2012 #4 ممنون از تذكرتون حتما رعايت ميشه به نقل از M 3 H R D A D : دوست گرامی لینک دادن به سایت های دیگه خلاف قوانین هست ، هر محصولی دارید باید به همراه عکس در همین فروم قرار بدید . کلیک کنید تا بازشود... دوست گرامي اين سايت متشكله از چندين فروشگاه در سراسر كشور برخي فروشگاه ها در تهران هستند و اين چند روزه تعطيلند لطفا شناسه سفارش رو بفرماييد تا پيگيري كنم به نقل از s_mina_1369 : دوست خوبم این سایت که تبلیغ میکنین سر کاری هست من 2 روز پیش یک سفارش دادم تا الان نه زنگ زدن نه جواب دادن کلا بیخیالش شدم کلیک کنید تا بازشود...
ممنون از تذكرتون حتما رعايت ميشه به نقل از M 3 H R D A D : دوست گرامی لینک دادن به سایت های دیگه خلاف قوانین هست ، هر محصولی دارید باید به همراه عکس در همین فروم قرار بدید . کلیک کنید تا بازشود... دوست گرامي اين سايت متشكله از چندين فروشگاه در سراسر كشور برخي فروشگاه ها در تهران هستند و اين چند روزه تعطيلند لطفا شناسه سفارش رو بفرماييد تا پيگيري كنم به نقل از s_mina_1369 : دوست خوبم این سایت که تبلیغ میکنین سر کاری هست من 2 روز پیش یک سفارش دادم تا الان نه زنگ زدن نه جواب دادن کلا بیخیالش شدم کلیک کنید تا بازشود...