• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی نوکیا 5800 یا سامسونگ 8510 ؟

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من می خوام یه گوشی بخرم در حد نهایت 400-420 !

دو تا از گوشی هایی که به نظر من جالب اومدن نوکیا 5800 و سامسونگ 8510 هستند !

قیمت نوکیا 5800 حدود 300 تومان و سامسونگ 8510 هم فکر کنم 410 تومان باشه !

از نظر امکانات که من داخل یکی دو تا سایت مقایسه کردم هیچکدوم برتری خاصی نسبت به هم ندارند غیر از اینکه کیفیت دوربین سامسونگ 8 هست و نوکیا 3,2 ! و در بعضی از موارد حتی 5800 بهتر هم بود !

حالا به نظر شما این گوشی 8510 سامسونگ ارزشش رو داره که من مثلا 100 تومان اضافه تر بدم و تهیه اش کنم یا که خیر ؟

یا گوشی خوب دیگه ای با این رنج قیمت دارید که به من پیشنهاد بدید تا تهیه کنم ؟

با تشکر

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
5800 بگیر! از همه لحاظ تایید میشه!

همه چیز روش نصب میشه.کار باهاش راحته! صدای فوق العاده با کیفیتی داره!لمسی هست(کلاس کار رو میبره بالا)

و .....

این نظر ما بود جیگر!

ولی هر چی مخای بگیری بگیر ولی سعی کن نوکیا بگیری!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب i8510 از لحاظ امكانات مخصوصا دوربين سرتره.
شما بايد نياز سنجي كنيد.
ببينيد چي بمكارتون مياد
اگه دوربين عالي ميخايد خوب i8510 هم دوربينش عاليه هم صداش خوبه و ...
5800 هم گوشي خوبيه فقط دوربين زياد خوبي نداره . اما صحفه تاچ خيلي خوبي داره صداش خوبه و .... اگه تو فروم يه چرخ بزنيد در موردش مطلب زياده.

در ضمن اين دو تا گوشي قيمت يكساني هم ندارند.
نميشه زياد مقايسشون كرد.

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
خوب i8510 از لحاظ امكانات مخصوصا دوربين سرتره.
شما بايد نياز سنجي كنيد.
ببينيد چي بمكارتون مياد
اگه دوربين عالي ميخايد خوب i8510 هم دوربينش عاليه هم صداش خوبه و ...
5800 هم گوشي خوبيه فقط دوربين زياد خوبي نداره . اما صحفه تاچ خيلي خوبي داره صداش خوبه و .... اگه تو فروم يه چرخ بزنيد در موردش مطلب زياده.

در ضمن اين دو تا گوشي قيمت يكساني هم ندارند.
نميشه زياد مقايسشون كرد.

ممنون از راهنمایی شما !

والله اطلاعاتم در مورد 5800 بد نیست !
فقط چیزی که واسه من سوال بود اینه که این 8510 چه ویژگی خوبی دیگه ای داره که باعث شده قیمتش 110 تومان بالاتر از 5800 باشه ؟ غیر از دوربینش ویژگی برتر دیگه ای هم داره که 5800 نداشته باشه ؟

راستش رو هم بخواید من دنبال یه گوشی میگردم که در حد 400 باشه و از نظر امکانات هم واقعا 100 تومان بالاتر از 5800 امکانات داشته باشه که من خیالم راحت باشه 100 تومان پولم رو الکی هدر ندادم ! از N96 هم اصلا خوشم نمیاد !

در ضمن کیفیت صدا و تصویرش هم خیلی واسم مهمه که خوب و بلند باشه !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون از راهنمایی شما !

والله اطلاعاتم در مورد 5800 بد نیست !
فقط چیزی که واسه من سوال بود اینه که این 8510 چه ویژگی خوبی دیگه ای داره که باعث شده قیمتش 110 تومان بالاتر از 5800 باشه ؟ غیر از دوربینش ویژگی برتر دیگه ای هم داره که 5800 نداشته باشه ؟

راستش رو هم بخواید من دنبال یه گوشی میگردم که در حد 400 باشه و از نظر امکانات هم واقعا 100 تومان بالاتر از 5800 امکانات داشته باشه که من خیالم راحت باشه 100 تومان پولم رو الکی هدر ندادم ! از N96 هم اصلا خوشم نمیاد !

در ضمن کیفیت صدا و تصویرش هم خیلی واسم مهمه که خوب و بلند باشه !

ببينيد دوست من اينطوري نميشه مقايسه كرد!

شما ميتونيد N86 رو هم مد نظر داشته باشيد!
يا اگه حتما ميخايد تاچ باشه جت هم گزينه بدي نيست!

در مورد i8510 وقيمتش خوب خصيصه بارزش همون دوربين قوي كه داره. و گوشي كاملي هست. ولي بنظر خودم زياد خوشگل نيست!
اما n86 خوشگلتره!
ميتونيد صب كنيد n97 هم شايد تا چندي ديگه ارزون بشه كه بنظر من معقول نيست.
بهترين گزينه فعلي بازار هم كه امنيا اچ دي هست كه قيمتش حدود 650 تا 700 تومنه.

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
ببينيد دوست من اينطوري نميشه مقايسه كرد!

شما ميتونيد N86 رو هم مد نظر داشته باشيد!
يا اگه حتما ميخايد تاچ باشه جت هم گزينه بدي نيست!

در مورد i8510 وقيمتش خوب خصيصه بارزش همون دوربين قوي كه داره. و گوشي كاملي هست. ولي بنظر خودم زياد خوشگل نيست!
اما n86 خوشگلتره!
ميتونيد صب كنيد n97 هم شايد تا چندي ديگه ارزون بشه كه بنظر من معقول نيست.
بهترين گزينه فعلي بازار هم كه امنيا اچ دي هست كه قيمتش حدود 650 تا 700 تومنه.

کلا از قیافه گوشی های سری N نوکیا خیلی خوشم نمیاد ! اول می خواستم یه دو ماهی صبر کنم گوشی N97 نوکیا بخرم ولی هرکاری کردم نتونستم خودمو راضی کنم از قیاقش خوشم بیاد :دی

راستش بر خلاف شما بدجوری از قیاقه این 8510 خوشم اومده ! چون من از این گوشی های نازک و کوچیک خوشم نمیاد !

حالا فردا باز میرم چند تا مغازه میپرسم ببینم چطور میشه !

بازم مرسی از راهنماییتون !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون I8510 توصیه میشه بسیار گوشی خوبی هست...فقط با گارانتی اصلی سامسونگ بگیر که خیلی گارانتی خوبی هستن بر خلاف گارانتی های نوکیا

reza_hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من می خوام یه گوشی بخرم در حد نهایت 400-420 !

دو تا از گوشی هایی که به نظر من جالب اومدن نوکیا 5800 و سامسونگ 8510 هستند !

قیمت نوکیا 5800 حدود 300 تومان و سامسونگ 8510 هم فکر کنم 410 تومان باشه !

از نظر امکانات که من داخل یکی دو تا سایت مقایسه کردم هیچکدوم برتری خاصی نسبت به هم ندارند غیر از اینکه کیفیت دوربین سامسونگ 8 هست و نوکیا 3,2 ! و در بعضی از موارد حتی 5800 بهتر هم بود !

حالا به نظر شما این گوشی 8510 سامسونگ ارزشش رو داره که من مثلا 100 تومان اضافه تر بدم و تهیه اش کنم یا که خیر ؟

یا گوشی خوب دیگه ای با این رنج قیمت دارید که به من پیشنهاد بدید تا تهیه کنم ؟

من 5800 دارم خیلی راضیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من دوستم 8510 داره چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم شاید به دردت بخوره! :)

1. گوشی خوش قیافه و خوش دستیه. دکمه های خیلی راحتی داره. چند نفری هم از دوستان و فامیل به این موضوع اذعان کرده اند. بدنه خوش ساخت و محکم و باکیفیتی هم داره و اصلا مثل این گوشی های سری N ظاهرش پلاستیکی نیست!

2. صدای بلند و باکیفیت در هندزفری ها (فرم هندزفری هاش هم خیلی جالبه) و صدای استریو و بلند و باکیفیت اسپیکرها.

3. دوربین عکاسی بسیار عالی و باکیفیت و امکانات. فیلمبرداریش هم البته VGA با 30 فریم بر ثانیه است ولی کیفیت فیلمبرداری نوکیاها را نداره. البته یه حالت 120 فریم بر ثانیه هم برای ضبط تصاویر آهسته داره که نتایج جالبی تولید می کنه. (:)

4. سیستم عاملش که s60 نوکیاست. از نظر نرم افزاری به مشکلی برنخوردیم و کاملا مثل نوکیاهاست. حتی n-gage هم نصب کردیم روش. سرعت کار کردن گوشی خیلی عالیه. فیلم های DIVX کامپیوتر را به راحتی پخش می کنه (از قابلیت های منحصر به فردش هست و لوگوی DIVX را روی قاب پشتش هم می تونی ببینی).

5. صفحه نمایش درخشان و باکیفیت و بزرگی داره (2.8 اینچ). البته زیر نور آفتاب به خوبی نوکیاها نیست ولی باز هم قابل قبوله.

6. متاسفانه باطری خوبی نداره. البته این هنوز برای خیلی کسایی که این گوشی را دارن سواله که چرا این طوریه. چون تو بررسی های سایت های خارجی از دوام خوب شارژ باطریش تعریف شده. بعضی ها می گن گوشی هایی که تو ایران میان باطری هاشون عوض میشه. بعضی ها می گن مصرف انرژی نسخه فارسی نرم افزار گوشی که روی گوشی ایرانی ها هست بالاست (اتفاقا عده ای با تعویض نرم افزار گوشی به نسخه مخصوص کشورهای دیگه مشکل شارژ باطری را حل کرده اند). البته بعضی ها هم هیچ مشکلی با شارژ گوشی نداشته اند و کاملا ازش راضی بودن. این دوست من که همین امروز مجبور شد یه باطری براش بخره چون روزی دو بار باید گوشی را شارژ می کرد و گارانتیش هم گفت باطریت خرابه! اگر گرفتی حتما خیلی خیلی از باطریش مراقبت کن. کلا تو این زمینه باید شانست را امتحان کنی!

یه نکته دیگه هم این که این دوست من تا قبل از این گوشی 4 تا گوشی دیگه داشته که همگی نوکیاهای با امکانات بوده اند و الان به جز مشکل باطری خیلی با گوشیش حال می کنه. فکر می کنم ارزش پولی که بالاش داده شده را داره. راستی اگر گوشی تاچ قبلا نداشتی شاید باهاشون زیاد حال نکنی. بالاخره بعضی ها مثل این دوست من به گوشی های غیرلمسی عادت کردن و کارکردن با گوشی های لمسی براشون سخته.

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
من دوستم 8510 داره چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم شاید به دردت بخوره! :)

1. گوشی خوش قیافه و خوش دستیه. دکمه های خیلی راحتی داره. چند نفری هم از دوستان و فامیل به این موضوع اذعان کرده اند. بدنه خوش ساخت و محکم و باکیفیتی هم داره و اصلا مثل این گوشی های سری N ظاهرش پلاستیکی نیست!

2. صدای بلند و باکیفیت در هندزفری ها (فرم هندزفری هاش هم خیلی جالبه) و صدای استریو و بلند و باکیفیت اسپیکرها.

3. دوربین عکاسی بسیار عالی و باکیفیت و امکانات. فیلمبرداریش هم البته VGA با 30 فریم بر ثانیه است ولی کیفیت فیلمبرداری نوکیاها را نداره. البته یه حالت 120 فریم بر ثانیه هم برای ضبط تصاویر آهسته داره که نتایج جالبی تولید می کنه. (:)

4. سیستم عاملش که s60 نوکیاست. از نظر نرم افزاری به مشکلی برنخوردیم و کاملا مثل نوکیاهاست. حتی n-gage هم نصب کردیم روش. سرعت کار کردن گوشی خیلی عالیه. فیلم های DIVX کامپیوتر را به راحتی پخش می کنه (از قابلیت های منحصر به فردش هست و لوگوی DIVX را روی قاب پشتش هم می تونی ببینی).

5. صفحه نمایش درخشان و باکیفیت و بزرگی داره (2.8 اینچ). البته زیر نور آفتاب به خوبی نوکیاها نیست ولی باز هم قابل قبوله.

6. متاسفانه باطری خوبی نداره. البته این هنوز برای خیلی کسایی که این گوشی را دارن سواله که چرا این طوریه. چون تو بررسی های سایت های خارجی از دوام خوب شارژ باطریش تعریف شده. بعضی ها می گن گوشی هایی که تو ایران میان باطری هاشون عوض میشه. بعضی ها می گن مصرف انرژی نسخه فارسی نرم افزار گوشی که روی گوشی ایرانی ها هست بالاست (اتفاقا عده ای با تعویض نرم افزار گوشی به نسخه مخصوص کشورهای دیگه مشکل شارژ باطری را حل کرده اند). البته بعضی ها هم هیچ مشکلی با شارژ گوشی نداشته اند و کاملا ازش راضی بودن. این دوست من که همین امروز مجبور شد یه باطری براش بخره چون روزی دو بار باید گوشی را شارژ می کرد و گارانتیش هم گفت باطریت خرابه! اگر گرفتی حتما خیلی خیلی از باطریش مراقبت کن. کلا تو این زمینه باید شانست را امتحان کنی!

یه نکته دیگه هم این که این دوست من تا قبل از این گوشی 4 تا گوشی دیگه داشته که همگی نوکیاهای با امکانات بوده اند و الان به جز مشکل باطری خیلی با گوشیش حال می کنه. فکر می کنم ارزش پولی که بالاش داده شده را داره. راستی اگر گوشی تاچ قبلا نداشتی شاید باهاشون زیاد حال نکنی. بالاخره بعضی ها مثل این دوست من به گوشی های غیرلمسی عادت کردن و کارکردن با گوشی های لمسی براشون سخته.

خیلی متشکر بابت راهنمایی شما !

بله منم آخر قرار شد همین گوشی 8510 رو بخرم !
چون من فکر میکردم این 5800 که صفحه لمسی هستش یه کی برد کشویی هم زیرش داره که ما اگه یه زمانی نخواستیم با صفحه لمسیش کار کنیم از کی بردش استفاده کنیم!وگرنه کی حوصله داره بشینه یواش یواش با این گوشی های صفحه لمس اس ام اس بده :دی
من 5800 دارم خیلی راضیم
مرسی !
همون I8510 توصیه میشه بسیار گوشی خوبی هست...فقط با گارانتی اصلی سامسونگ بگیر که خیلی گارانتی خوبی هستن بر خلاف گارانتی های نوکیا

ممنون از راهنمایی شما !

بالا