• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های اینفررد دار

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوستان گلم من جدیدا یه گوشی 8310 نوکیا خریدم اگه کسی دیده باشه میدونه چه گوشی هستش معرکس میخواستم بدونم اگه من این کابل مادون قرمز رو بخرم میتونم از طریقش لوگو و اهنگ موبایل کنم و یا خودم تو کامپیوتر لوگو بسازم با یه برنامه ای و اون رو وارد موبایلم بکنم ؟؟؟ شئوال دیگه ایا میتونم برنامه های اضافی تو مثل منشی و فونت فارسی رو از این طریق وارد کرد تو رو خدا جواب بدین اگه چیزی میدونین ممنون.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
عزيز جان برادر طبق اون چيزي كه اينجا http://www.nokia.com/nokia/0,8764,939,00.html نوشته ميتوني همه اون كارايي كه ميخواي بكني البته بايد اون نرم افزاره رو دانلود كني خوش باش

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خیلی ممنون از شما می خواستم بدونم این برنامه مخصوص این گوشیه ؟؟؟ و ایا بدون اتصال اینفررد به کامپیوتر میتونم وارد این برنامه بشم ممنون از لطفت گلم .

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
عزيز جان برادر تو برو اون نرم افزار و نصب كن بعد خودت احتمال زياد سر در مياري چي به جيه در ضمن تو ميتوني با كابل هم اينكارو بكني ولي به نظر من اگر تجهيزات اينفرا رو بخري بهتره به هر حال به درد ادوات ديگه هم ميخوره

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنون حالا يه سئوال ديگه اقا من چه كابلي بخرم منظورم ماركشه كه بهتر باشه و قيمتش چنده ؟؟؟؟ در ضمن اگه سايتشم بهم بگي ممنون ميشم كه بتونم تصوير اين كابل رو ببينم ممنون و متشكر از معرفتت دادش

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
واقعا ممنونم امیدوارم کسایی که به مشکل میخورن هم بتونن از این اطلاعاتی که شما در اختیار من گذاشتی استفاده کنن انشاالله موفق و سر بلند باشی.

بالا