• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های بلک بری چطور گوشی میدونید ؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

گوشی های بلک بری که در امریکا پرفروش ترین گوشیها به شمار میرند چطور گوشی از لحاظ کارایی و امکاناتی که داره میدونید ؟

ایا گوشی بلک بری شنیدید ؟

ممنون میشم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من هم تعریفش رو شنیدم.من هم دوست دارم در موردش بدونم.

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
این مدلش خیلی زیباست

blackberry-pearl-8220-2.jpg

blackberry-pearl-flip-8220_01.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=cCUJdx1inHk
http://www.youtube.com/watch?v=6kcNsmyEHR8

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سیستم عامل ِ منحصر خودشون رو دارن و به کسایی که از یه سری اپراتور های مجهز استفاده میکنن اجازه ی استفاده از یه سری امکانات ویژه مث ِ ذخیره های اطلاعاتی رو میده . شما اگر اینارو در ایران داشته باشید ، غیر از تک بودنشون مزیت که ندارن هیچی بلکه ممکنه مشکلاتی هم داشته باشند ، مث ِ نداشتن ِ آنتن در بعضی جاها ، ندادن ِ ساپورت نرم افزاری با آی پی های ایران ، همینطور سخت افزاری و ......

خلاصه که اینطوری

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
....کلا داشتن این برند تو ایران دردسره....پیشنهاد میکنم بیخیالش شی!!!!

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
....کلا داشتن این برند تو ایران دردسره....پیشنهاد میکنم بیخیالش شی!!!!

فکر نمیکنم دردسری باشه چون هیچ کالایی در ایران خدمات خوب ارائه نمیکنه و هرچی بخرید

باید خودتون به فکر update یا تعمیر و نگهداریش باشید

این مدل گوشی هم چون کسی وارد نکرده زیاد نیست . چون هنوز پاش به چین نرسیده

و unlock هم شاید نباشه چون بیشتر بصورت سفارشی برای اپراتورها ساخته میشه

http://www.blackberry.com/

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بهتره از امثال نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ خرید کنید و اینها رو بی خیال شید...چون چیزهایی هستن که خیلی خوبن ولی تو ایران بخرید نه کسی بعدا ازتون میخره نه قطعاتش گیر میاد نه هیچی...کلا پولتون هدر میشه..

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آمريکايي ها قبلا موتورولا هم زياد ميخريدند و حالا بيخيال شدند. اينها هم فکر کنم آخر به اپل و نوکيا ببازند

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
کلا گوشی های بلک بری یک اینترنت کامل هست

اما واقعا استایلهای زیبایی دارند من که خیلی دوست دارم انشاالله که امریکا رفتم میخرم

:)

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
بلک بری توی امریکا یه سرویسی به مشتریاش میده که میتونن میل هاشون رو حتی زودتر ازین که توی اینباکسشون بیاد توی بلک بریشون میاد! وحشتناک طرفدار و معتاد داره!
نتیجه یه تحقیق رو توی v o*a نتیجش رو میگفت! خیلی عجیب بود اعتیاد به این بلک بری ها:D

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
بلک بری توی امریکا یه سرویسی به مشتریاش میده که میتونن میل هاشون رو حتی زودتر ازین که توی اینباکسشون بیاد توی بلک بریشون میاد! وحشتناک طرفدار و معتاد داره!
نتیجه یه تحقیق رو توی v o*a نتیجش رو میگفت! خیلی عجیب بود اعتیاد به این بلک بری ها:D

همه میتونند خرید کنند این گوشیها یا فقط باید business man ها داشته باشند ؟

شامل افراد عادی هم میشه ؟

در کل من یکی از طرفدارانش هستم

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام

اکثر انواع گوشیهای بلک بیری در بحرین هستند ، و اکثرا هم زشت و بد قیافه و گران قیمت هستند !!!

من که تا حالا هیچ کدومشون رو استفاده نکردم ، و هیچ علاقه ای هم برای استفاده ندارم !

جدیدا دو مدل تازه به بازار اومده :

BlackBerry Storm 9500

blackberry-9500-storm2.jpg

صفحه اش تاچ اسکرین هست دوربینش 3.2 و جی پی اس داره در کلامکاناتش هم خوبه اما وای فای نداره !!!

قیمتش 399 دینار هست ، چیزی حدود 1 ملیون و 50 هزار تومن !!!!

BlackBerry Bold 9000

blackberry-bold.jpg

قیمتش 299 دینار حدود 780 تومن !

یکی هم قدیمیه تازه اوردن میفروشن توی بحرین با قیمت 29.9 دینار حدود 80 هزار تومن !!!!

BlackBerry 7290

blackberry-7290.gif

البته به درد نمیخوره ؛ نه دوربین داره و نه مموری کارت میخوره ، سیستمش هم خیلی قدیمیه !!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
توی بحرین بفرمایید زورگیری میکنن :D

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اکثر انواع گوشیهای بلک بیری در بحرین هستند ، و اکثرا هم زشت و بد قیافه و گران قیمت هستند !!!

من که تا حالا هیچ کدومشون رو استفاده نکردم ، و هیچ علاقه ای هم برای استفاده ندارم !

جدیدا دو مدل تازه به بازار اومده :

BlackBerry Storm 9500

blackberry-9500-storm2.jpg

صفحه اش تاچ اسکرین هست دوربینش 3.2 و جی پی اس داره در کلامکاناتش هم خوبه اما وای فای نداره !!!

قیمتش 399 دینار هست ، چیزی حدود 1 ملیون و 50 هزار تومن !!!!

BlackBerry Bold 9000

blackberry-bold.jpg

قیمتش 299 دینار حدود 780 تومن !

یکی هم قدیمیه تازه اوردن میفروشن توی بحرین با قیمت 29.9 دینار حدود 80 هزار تومن !!!!

BlackBerry 7290

blackberry-7290.gif

البته به درد نمیخوره ؛ نه دوربین داره و نه مموری کارت میخوره ، سیستمش هم خیلی قدیمیه !!!

گوشیهای بلک بری انچنان هم زشت نیستند مثلا دومین مدل شبیه مدل E71 نوکیا هست

اما ممنون از اطلاعات دقیقتون

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
همه میتونند خرید کنند این گوشیها یا فقط باید business man ها داشته باشند ؟

شامل افراد عادی هم میشه ؟

در کل من یکی از طرفدارانش هستم

آره فرقی که نمیکنه.
اینجام یه مطلب هست
کد:
http://www.yazdit.mihanblog.com/post/496
به نقل از سایتش:
What is BlackBerry?
Overview

No matter what your individual needs, a BlackBerry® solution will enable you to accomplish more by keeping you in touch with information, colleagues and friends.

It consists of smartphones integrated with software that enables access to a variety of data and communication services.

BlackBerry smartphones allow you to stay in touch with everything that matters to you while you’re on the go. Email, phone, maps, organiser, applications, games, the Internet and more. Some smartphones even include a multi-media player and/or camera so you really have everything you need in one stylish device.

The BlackBerry solution supports leading enterprise email platforms and can be customised to meet the needs of one person or an entire enterprise, to any scale, in any industry.

BlackBerry users know exactly where they’re going in life. We’re here to help you get there.

re are many components of the BlackBerry® wireless solution, including BlackBerry smartphones, BlackBerry® Enterprise Server or BlackBerry® Internet Service and Technical Support Services.
Find out where to purchase BlackBerry smartphones
BlackBerry Enterprise Server can be purchased online, directly from Research In Motion (RIM).
BlackBerry Internet Service is the out-of-the-box service that comes with every BlackBerry smartphone that is activated with a data plan. Read more about the BlackBerry Internet Service.
BlackBerry Technical Support Services helps protect your BlackBerry solution investment through scalable and flexible technical support and software maintenance programs. Levels Tx1 and Tx2 can be purchased online.

Last edited:
بالا