• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های چینی برای سلامتی ضرر دارن یا نه؟؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با سلام خدمت دوستان عزيز

من احتياج به خريد يک گوشي 2 سيم کارتم که تلويزيون هم داشته باشه و جاوا هم داشته باشه يک مدل گوشي چيني n97 با اين مشخصات پيدا کردم فقط يک سوال دارم اين گوشي ها از نظر اشعه هاي زيان آور چجورين ؟ قابل تحمل هست يا نه ؟ ممنون از کمکتون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشن. الان درصد زیادی از مردم دارن از همین گوشی های چینی بدون مشکل استفاده می کنن.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
به نظر من هم چندان مشکلی ندارند خوب وسایل چینی هم مارک خوب دارن ولی متاسفانه بیشتر وسایل رده دوم و سومی به ایران میاد ولی مراقب باش باطری خوبی روش باشه چون من بعضی باطری ها رو روی گوشی های چینی دیدم که خیلی زود باد می کنند

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
قابل تحمل که حتما هست :دی
ولی خوب چه از نظر مواد بکار رفته, ایمنی و... به اندازه تفاوت قیمتشون تفاوت هست! اینا یه بار مصرف تعریف شدن دیگه!

Last edited:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با سلام خدمت دوستان عزيز

من احتياج به خريد يک گوشي 2 سيم کارتم که تلويزيون هم داشته باشه و جاوا هم داشته باشه يک مدل گوشي چيني n97 با اين مشخصات پيدا کردم فقط يک سوال دارم اين گوشي ها از نظر اشعه هاي زيان آور چجورين ؟ قابل تحمل هست يا نه ؟ ممنون از کمکتون

سلام دوست عزیز
خب چرا سامسونگ نمیخری ؟ با حدود 140-50 هم میتونی ...
در مورد ضرر و زیان هم سیانور نیست که همون موقع اثرش رو ببینی .....این گوشی ها که از کمپانی های معروف که نظارت درستی روش بشه ساخته نمیشن !سارSAR رو هم که نمیشه تشخیص داد باور کن میبینی طرف تو زیرزمین خونش داره گوشی میسازه :lol: به هرحال من به شما توصیه میکنم اگه به سلامتیتون خیلی اهمیت میدین احتیاط شرط عقله که نخرید :cool: درسته همه استفاده میکنن اما اینم مثل سیگار میمونه خیلی ها میکشن اما قرار نیست دو روز بعد همه سرطان بگیرن !
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با احترام به نظر همه دوستان عزیز

بالا