• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی هوشمند برای پیشرفت شغلی و درسی شما مفید بوده ؟

چقدر گوشی هوشمند براتون مفید بوده ؟

• ارتباط با همکاران در پروژه های کاری

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

اگه گوشی هوشمند داشتید، توی کار و تحصیل و برنامه ریزی و ... براتون مفید بوده یا نه ؟

تجربه های مفیدتون رو به بقیه هم بگید ... تا بتونیم حداکثر استفاده رو از این وسیله ببریم

متشکرم

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
سلام

اگه گوشی هوشمند داشتید، توی کار و تحصیل و برنامه ریزی و ... براتون مفید بوده یا نه ؟

تجربه های مفیدتون رو به بقیه هم بگید ... تا بتونیم حداکثر استفاده رو از این وسیله ببریم

متشکرم

در زمینه کار واقعا کمک حالم هست! چو گوشی نباشد تن کار مباد خخخخ

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
خیلی متشکرم
می تونید بگید بیشتر در مورد تماس تلفنی کمک حاله یا از App های خاصی هم استفاده می کنید ؟

تماس تلفنی که گوشی ساده و غیر هوشمند هم برای آدم انجام میده!
ولی وقتی گوشی به شما قابلیت وصل شدن به اینترنت میده و شما میتونید با استفاده از اپلیکیشن ها کارهاتون رو سریع و بی عیب و نقص انجام بدید واقعا نکته مثبتی هست.
من بابت کارهام ماهیانه 3-7 روز در مسافرت از این شهر به شهر دیگه هستم . قبلا برای انجام کارهام و پاسخ مشتریان همیشه لپ تاپ همرام بود که یک لپ تاپ فوق سنگین دارم که اشکمو تو مسافرت در میاورد. ولی از پارسال یک S3 خریدم تا به این لحظه یادم نمیاد در مسافرتی این لپ تاپ همرام بوده باشه و نزدیک 4-5 کیلو بار اضافی دیگه حمل نمیکنم! این مثبت ترین نکته از استفاده من از گوشی های هوشمند بوده :)

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
برای پیشرفت درسی من که بسیار عالی بوده..سرکلاس دانشگاه برای وقت گذشتن کلاس همش داشتم با گوشی بازی میگردم..کاش سربازی دوران آموزشی هم میشد گوشی ببری..

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
فقط زمان ارائه پروژه پایانی کمک حالم بوده!! چندتا PDF و WORD ریختم توش که موقع ارائه جا نمونم که نموندم!!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی خیلی خیلی خیلی کمکم بوده. یه جاهایی به دادم رسیده که باور کردنی نیست . برای نمونه ، حدوداً 2 سال پیش سر یکی از کلاسها ارایه داشتم ، ولی یادم رفته بود چیزی آماده کنم فقط هم اون روز مهلت ارایه بود . از صبح با گوشیم نشستم تو اینترنت دنبال مطلب گشتم ، با همون گوشیم فایل پاورپوینتش رو درست کردم ، و سر کلاس هم با بلوتوث تو لپ تاپ یکی از بچه ها ریختم و پریزنت کردم (اگه پروژکتور دانشگاه کابل آچ دی ام آی به مینی اچ دی ام آی داشت ، از رو خود گوشی پریزنت میکردم). الانم تو این 1-2 ساله روزی نیست که من برای کارم از گوشیم برای درست کردن جدول زمانبندی با اکسل ، استفاده نکنم . الان به طور کل گوشیم ، هم دفتر یادداشتم هست ، هم کنترلر پیشرفت کارها ، هم یادآور قرارهام ، هم وسیله ی سرگرمی ، هم حسابدار شخصیم ، هم وسیله ی مکاتبات ، هم .... و هزار و 1 استفاده ی دیگه . خیلی خوشحالم که تلفنها ی همراه به چنین هوشمندیی رسیدن . الان به جای اینکه یک خروار کاغذ و دفتر با خودم اینور و اوونور ببرم و هرروز یک ساعت بشینم حساب کتاب کنم که ببینم حسابم در چه وضعه ، خیلی سریع و بدون کثیف کاری و مصرف بیهوده ی کاغذ و خودکار ، همه ی کارهام رو دارم باهاش انجام میدم .

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خیلی خیلی خیلی خیلی کمکم بوده. یه جاهایی به دادم رسیده که باور کردنی نیست . برای نمونه ، حدوداً 2 سال پیش سر یکی از کلاسها ارایه داشتم ، ولی یادم رفته بود چیزی آماده کنم فقط هم اون روز مهلت ارایه بود . از صبح با گوشیم نشستم تو اینترنت دنبال مطلب گشتم ، با همون گوشیم فایل پاورپوینتش رو درست کردم ، و سر کلاس هم با بلوتوث تو لپ تاپ یکی از بچه ها ریختم و پریزنت کردم (اگه پروژکتور دانشگاه کابل آچ دی ام آی به مینی اچ دی ام آی داشت ، از رو خود گوشی پریزنت میکردم). الانم تو این 1-2 ساله روزی نیست که من برای کارم از گوشیم برای درست کردن جدول زمانبندی با اکسل ، استفاده نکنم . الان به طور کل گوشیم ، هم دفتر یادداشتم هست ، هم کنترلر پیشرفت کارها ، هم یادآور قرارهام ، هم وسیله ی سرگرمی ، هم حسابدار شخصیم ، هم وسیله ی مکاتبات ، هم .... و هزار و 1 استفاده ی دیگه . خیلی خوشحالم که تلفنها ی همراه به چنین هوشمندیی رسیدن . الان به جای اینکه یک خروار کاغذ و دفتر با خودم اینور و اوونور ببرم و هرروز یک ساعت بشینم حساب کتاب کنم که ببینم حسابم در چه وضعه ، خیلی سریع و بدون کثیف کاری و مصرف بیهوده ی کاغذ و خودکار ، همه ی کارهام رو دارم باهاش انجام میدم .

خیلی متشکرم که تجربه خودتون رو به بنده هم گفتید ...
من هم می خوام کارای خودم رو با گوشی منظم کنم

از چه App هایی استفاده می کنید ؟ من دارم با EverNote و Google Task و Google Calendar کار می کنم . تجربه شما چی بوده ؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی متشکرم که تجربه خودتون رو به بنده هم گفتید ...
من هم می خوام کارای خودم رو با گوشی منظم کنم

از چه App هایی استفاده می کنید ؟ من دارم با EverNote و Google Task و Google Calendar کار می کنم . تجربه شما چی بوده ؟

خواهش میکنم دوست خوبم .

من ، برای آفیس (اکسل ، پاورپوینت ، ورد) از Kingsoft Office که بیشتر از اکسلش برای کنترل پیشرفت کارها و مبالغ در گردش پروژه ها ، برای نوت برداری از InNote و InkPad و Papyrus ، برای حسابداری ساده از برنامه ی ایرانی Hesabdar و برای حسابداری پیشرفته از جدولها و فرمولهایی که خودم با اکسل درست کردم ، برای قرارهام و برنامه های روزانه م از Google Calender ، برای مکاتباتم از طریق ایمیل از اپلیکیشنهای نیتیو یاهو و هاتمیل و جیمیل و برای اطلاعات مخاطبین هم از contacts نیتیو خود اندروید استفاده میکنم .

برنامه هایی که عنوان کردم به نظرم بیشترین کارایی رو داشتن ، evernote رو زیاد کار نکردم ، چون اونطور که یادمه بیشتر بخاطر به اشتراک گذاری نوشته ها این برنامه معروف هست که این جنبه واقعاً برای من کاربردی نداشت .

شما بیشتر چه کارهایی رو میخواین با گوشیتون انجام بدین؟

بالا