خیلی خیلی خیلی خیلی کمکم بوده. یه جاهایی به دادم رسیده که باور کردنی نیست . برای نمونه ، حدوداً 2 سال پیش سر یکی از کلاسها ارایه داشتم ، ولی یادم رفته بود چیزی آماده کنم فقط هم اون روز مهلت ارایه بود . از صبح با گوشیم نشستم تو اینترنت دنبال مطلب گشتم ، با همون گوشیم فایل پاورپوینتش رو درست کردم ، و سر کلاس هم با بلوتوث تو لپ تاپ یکی از بچه ها ریختم و پریزنت کردم (اگه پروژکتور دانشگاه کابل آچ دی ام آی به مینی اچ دی ام آی داشت ، از رو خود گوشی پریزنت میکردم). الانم تو این 1-2 ساله روزی نیست که من برای کارم از گوشیم برای درست کردن جدول زمانبندی با اکسل ، استفاده نکنم . الان به طور کل گوشیم ، هم دفتر یادداشتم هست ، هم کنترلر پیشرفت کارها ، هم یادآور قرارهام ، هم وسیله ی سرگرمی ، هم حسابدار شخصیم ، هم وسیله ی مکاتبات ، هم .... و هزار و 1 استفاده ی دیگه . خیلی خوشحالم که تلفنها ی همراه به چنین هوشمندیی رسیدن . الان به جای اینکه یک خروار کاغذ و دفتر با خودم اینور و اوونور ببرم و هرروز یک ساعت بشینم حساب کتاب کنم که ببینم حسابم در چه وضعه ، خیلی سریع و بدون کثیف کاری و مصرف بیهوده ی کاغذ و خودکار ، همه ی کارهام رو دارم باهاش انجام میدم .