• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی وی-3-ایکس من مرتب باید ریست بشه!!!

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
من یه گوشی وی-3-ایکس دارم که چند ماه قبل خریدم از همون موقع قاطی میکنه وتصاویر و ویدیوی روی مموری رو نشون نمیده و ویدیو های روی گوشی رو هم بد نشون میده وتا ریست نشه درست نمیشه .البته چند ساعت بعد دوباره همین جور.رم روی اون 128 فابریک توی جعبه س.به نظر شما از سخت افزار است یا برنامه روی گوشی یا با اون رم چینی رو خوش مشکل داره؟ساخت در ضمن من چند بار فلش کردم که این مشخصات روی بوت لودر گوشی از اخرین باره.
bootloader 0.6.8.2
sw version R252211LD_U_85.99.50R

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه گوشی وی-3-ایکس دارم که چند ماه قبل خریدم از همون موقع قاطی میکنه وتصاویر و ویدیوی روی مموری رو نشون نمیده و ویدیو های روی گوشی رو هم بد نشون میده وتا ریست نشه درست نمیشه .البته چند ساعت بعد دوباره همین جور.رم روی اون 128 فابریک توی جعبه س.به نظر شما از سخت افزار است یا برنامه روی گوشی یا با اون رم چینی رو خوش مشکل داره؟ساخت در ضمن من چند بار فلش کردم که این مشخصات روی بوت لودر گوشی از اخرین باره.
bootloader 0.6.8.2
sw version R252211LD_U_85.99.50R

تست کنید نمیشه 100% نظر داد ..اول رم رو تست کنید...یه بار با رم ریدر توی ویندوز فرمتش کنید...قدم ذوم گوشی رو با یه رم دیگه چک کنید...بعدش با توجه به اینکه چند بار فلاش و اپدیت کردید به نتیجه میرسیم که سخت افزاری هست :eek:

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
تست کنید نمیشه 100% نظر داد ..اول رم رو تست کنید...یه بار با رم ریدر توی ویندوز فرمتش کنید...قدم ذوم گوشی رو با یه رم دیگه چک کنید...بعدش با توجه به اینکه چند بار فلاش و اپدیت کردید به نتیجه میرسیم که سخت افزاری هست :eek:

این کارا رو کردم ولی باتوجه به اینکه رم داخل گوشی نبود باز هم قاطی کرد در نتیجه مثل اینکه اشکال از گوشی است(برنامه یا خود گوشی)!11
راستی ایا جاوا هم ویروس دارد و گوشی ما ویروسی شده؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راستی ایا جاوا هم ویروس دارد و گوشی ما ویروسی شده؟

بعیده از ویروس باشه....تا اونجایی که ما یادمونه جاوا یک همچین ویروسهایی نداره...نمیدونم ممکنه جدید باشه ولی خیلی بعید به نظر میرسه!!!!...به احتمال 99% مشکل از جای دیگست!!!

بالا