• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی که 2 سیم کارت روش قرار بگیره هست؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کسی میدونه گوشی هست که روش بشه همزمان از دو سیم کارت استفاده کرد و دوتا سیم کارت روش نصب بشه ساخته شده؟ در مورد پاکت پی سی ها چطور؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من یه قطعه هایی دیدم تو سایتهای خارجی که گذاشته بودن برای فروش .... یه چیزی بود ۲ تا سیم کارت میخورد بهش ، بعد یه سیم کارت ازش اومده بود بیرون ! بعد برای هر گوشی هم فرق میکرد ... یعنی از لحاظ قیافه فرق داشت ... احتمالا برای اینکه تو گوشی های مختلف جا بشه ...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یه قطعه هایی دیدم تو سایتهای خارجی که گذاشته بودن برای فروش .... یه چیزی بود ۲ تا سیم کارت میخورد بهش ، بعد یه سیم کارت ازش اومده بود بیرون ! بعد برای هر گوشی هم فرق میکرد ... یعنی از لحاظ قیافه فرق داشت ... احتمالا برای اینکه تو گوشی های مختلف جا بشه ...

فكر كنم اين بود :

کد:
http://www.istgah.com/keywords/kid_341/key_203/from_25/to_150/137410.html

البته بهتره 2 خط خودتونو تو يه سيم كارت كپي كنيد ..... به صواب نزديكتره ;)

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
می شه در مورد این کپی کردن یه توضیح به من بدید ....چ.ن من حتما نیاز دارم به اینکه دو تا سیم کارت داشته باشم...آیا با کپی سیم کارت باز هم می شه از سیم کارتهای اصلی استفاده همزمان کرد؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
می شه در مورد این کپی کردن یه توضیح به من بدید ....چ.ن من حتما نیاز دارم به اینکه دو تا سیم کارت داشته باشم...آیا با کپی سیم کارت باز هم می شه از سیم کارتهای اصلی استفاده همزمان کرد؟

در مورد كپي خود مخابرات اعلام كرده كه به شكل قانوني ( برخلاف اون چيزي كه ميگن الان به شكل غير قانوني انجام ميشه ) و در ازاي گرفتن مبلغ 15000 تومان ناقابل اينكارو انجام خواهد داد ... شايد از 1 ماه ديگه شروع بشه :)
استفاده همزمان رو نمي دونم ولي فكر كنم بهرحال بايد رو خط دوم سوئيچ كنيد و بالعكس :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خارج از مخابرات چی ؟ بر و بچه‌های فعال علاعدین نمیکنن ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این لینک ایستگاه باز نمیشه یا من نمیتونم ببینم ؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من هم منظورم به غیر از مخابرات بود من یه چیزایی در مورد دستگاهش که ساخت شرکن میکروسیمه شنیدم و گفتن قیمت دستگاه با یه سیم کارت 60-70 تومنه

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
این دستگاهها رو جمع کردن ظاهرا ممنوع شده. ضمنا سیمکارت دیگه از دذستگاه جدا نمیشه معمولا و باید کارت رو بسوزونید و دوباره بگیرید اگر بخواهید جداشون کنید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون بچه ها ! اما من منظورم بیشتر در مورد دوتا شبکه مختلف بود مثلا بتونیم همزمان از سیم کارت ایرانسل و مخابرات استفاده کنیم! با این گوشی هایی که شما گفتید امکان این هست که دوتا سیم از شبکه های مختلف قرار بگیره و همزمان از هر دو استفاده کرد؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اینم ۲ تا سایت در مورد اون چیزی که تو پست قبلی گفتم :

http://duosim.com/

http://www.magicsim.com/?gclid=CNvdpd6prIsCFQU6EAodLzk9OQ
سایت جالبی بود! فکر می کنم اینها 2 تا سیم رو طوری در کنار هم قرار میدن که به همون اندازه سیم اصلی بشه!
اگر درست فهمیده باشم! قیمتشم خیلی کمه؟
فکر کنم اگر اینطوری باشه روی هر گوشی میشه نصب کرد

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
in dastgah gheymatesh 15000 toman ast baraye sefaresh be in mobile tamas begirid 09125031077 aghaye arash groeian

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
این تو ایران پیدا میشه؟ با اسیستم ایران کار میکنه؟
مارکش معروف نیست اما گوشی خوبی به نظر میاد!
قیمتشم خوبه
گوشی خیلی خوبی به نظر میاد!
فقط سوال اینه که آیا میشه شماره فعال رو انتخاب کرد؟
مثلاً من الان یک خط شیراز و یکی هم تهران دارم ( + یک ایرانسل )
ایرانسل رو گذاشتم رو یک i-mate JAM که PPC هست تا بتونم از خدمات MMS و GPRS ایرانسل استفاده کنم
اون دوتای TCI چون در پیتن و فقط SMS پشتیبانی می کنن با 3310 هم کار آدم رو راه می اندازن :D
حالا سوال اینجاست ، من اگه خط شیراز و تهرانم رو بگذارم رو این گوشی که دو تا سیم پشتیبانی می کنه، می تونم انتخاب کنم که مثلاً الآن که شیرازم با شماره شیرازم زنگ بزنه، فردا که می رم تهرام با شماره تهرانم زنگ بزنه ؟
منظورم Dial کردم شماره هست

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
این گوشی همونطور که تو مشخصاتش گفته میشه همزمان از دو سیم کارت استفاده کرد​
Dual-band: GSM1: 900M/1800M; GSM2: 900M/1800M; GSM1+GSM2 standby & work simultaneously

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
این گوشی همونطور که تو مشخصاتش گفته میشه همزمان از دو سیم کارت استفاده کرد​
Dual-band: GSM1: 900M/1800M; GSM2: 900M/1800M; GSM1+GSM2 standby & work simultaneously
اینو خوندم، آخه من قبلاً یک همچنین گوشی دیده بودم، با هر دو خط هم می شد call رو دریافت کنی، ولی فقط از یکی می شد زنگ بزنی :(

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کسی میدونه گوشی هست که روش بشه همزمان از دو سیم کارت استفاده کرد و دوتا سیم کارت روش نصب بشه ساخته شده؟ در مورد پاکت پی سی ها چطور؟

آره من تو 7710 این کارو کردم. بخوبی هم کارکرد:happy:

بالا