جدیدا نقد و بررسی که دیجی کالا گذاشته دیدی ؟ اخرش یه حرفای میزنه ادم پشیمون میشهG3 بهتره.البته ظاهرا بعضی دوستان میگفتن به خوشدستی G2 نمیرسه ولی خدایی کیفیت صفحه و دوربینش محشره
G3 بنظرم کاملتره ، ولی امروز فیلم نقد بررسی تو دیجی کالا نگاه کردم دیدم از s5 پایین تره چه برسه بخواد به Note4 رقابت کنهیعنی واقعا فکر کردن داره !؟!؟! ؟ :|
چرا G3 رو انتخاب کردی ؟!
بابا نقد و برسی دیجی کالا هم یه تظر شخصیه آیه قرآن که نیست زیاد جدی نگیری گوشی رو باید از نزدیک دیدجدیدا نقد و بررسی که دیجی کالا گذاشته دیدی ؟ اخرش یه حرفای میزنه ادم پشیمون میشه
شما خودت خریدی گوشینو ؟ دوستم داره از صفحه نمایشش زیاد راضی نیست ، یکم نور میوفته اذیت میکنهبابا نقد و برسی دیجی کالا هم یه تظر شخصیه آیه قرآن که نیست زیاد جدی نگیری گوشی رو باید از نزدیک دید
نه ولی باهاش کار کردم جزییات و کیفیت تصویرش محشره ولی آره زیر نور اذیت میکنه باتریشم مثه جی 2 نیستشما خودت خریدی گوشینو ؟ دوستم داره از صفحه نمایشش زیاد راضی نیست ، یکم نور میوفته اذیت میکنه
نه ولی باهاش کار کردم جزییات و کیفیت تصویرش محشره ولی آره زیر نور اذیت میکنه باتریشم مثه جی 2 نیست
آره باتریش از جی 2 کمتر دوام میاره.یعنی ضعیف تر از G2 عمل میکنه باتریش ؟ با این حال Note 4 خیلی سرتر از اینه
جدیدا نقد و بررسی که دیجی کالا گذاشته دیدی ؟ اخرش یه حرفای میزنه ادم پشیمون میشه
سامسونگ اسپانسر دیجی کالاس
همش حمایت میکنه از سامسونگ، تو اون نقد گفته صفحه نور کمی داره و سونی زد 2 رو بهتر دونسته
حالا فیلم زد2 رو ببین باز میگه نورش کمه و به سامسونگ نمیرسه
پ ن : هر چیز که در جُستن آنی ، آنی
نه محمد جان نسبت به نوت 4 نگفتم ، همه این مزییت های که گفتی درستهبرادر من آخه چی G3 از نوت 4 کاملتره !؟ :|
G3 همرده اس فایوه نه نوت 4
1 - صفحه نمایش Super Amoled نوت 4 کجا صفحه نمایش داغون G3 کجا ( بررسی هاشو ببینید کامل متوجه میشید )
2 - همه نسخه های نوت 4 32 گیگ هستن در صورتی که G3 اینجوری نیست .
3 - دوربین نوت 4 که 16 هستش
4 - چیپ گرافیکی و همچنین CPU نوت 4 قویتر هست ( کلا Soc نوت 4 یه نسل جلوتره )
5 - وضع آپدیت های LG هم که میدونی چقدر داغونه
6 - سنسور های نوت 4 که خیلی بیشتره ( گرچه به کار من نمیاد )
7 - حسگر اثر انگشت هم که G3 نداره اما نوت 4 داره
8 - باتری G3 فوق العاده افتضاحه
با این حال G3 انتخاب میکنید یا نوت 4 ؟!؟!؟!؟!
اره این چیزای که نوت 4 زده خیلی سر تر از بقیه میادمن هم G3 32GB رو دارم و هم Galaxy S5 رو.
کلا خیلی بیشتر با LG G3 حال میکنم. نسبت به S5 دیسپلیش بهتره و کیفیت صدا بهتری داره. مشکلی هم با باتری لایف ندارم. دو روز یه بار شارژ میکنم، روزی حداقل دو ساعت هم با بلوتوث هدفون رادیو گوش میکنم روش.
ولی خدایی Note 4 به نظر سرتر میاد. فقط تنها مشکلش سایز و وزنشه که اونم برا خیلیها مشکلی نیست.