• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی GTC

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من چند وقتی بود دنبال یک گوشی دو سیمکارته مبگشتم به عنوان گوشی فرعی که اگر جایی خواستم برم که بخواهم هم ایرانسل و هم خط دولتی رو داشته باشم یا جایی باشه که احتمال افتادن وخرابی و ... گوشی باشه N95 رو نبرم و یک گوشی دوم و ارزونقیمت داشته باشم.
متاسفانه روی اینترنت اطلاعات در مورد این نوع گوشیها کم بود. به هر حال من یک گوشی GTC 1022 خریدم گفتم شاید این اطلاعات به درد کسی بخوره چون خودم قبل از خرید هیچ دیدی نسبت به این گوشیها نداشتم.

451831_mqdluk_m.jpg

درمورد گوشی:

ظاهر گوشی واقعا خوب هست و به نظر گوشی چیپ و سبکی نمیاد. بدنه و دکمه ها از جنس پلاستیکی هست ولی به نظر جنس مناسبی میاد. خوب امکانات هم در حد بالایی نیست ولی این گوشی بیشتر برای دوخطه بودنش هست که خوبه وگرنه اگر کسی دنبال امکانات باشه انتخاب خوبی نیست. 2 تا سیمکارت به خوبی کار میکنه. آنتن دهی گوشی خوب بوده در حد خودش هر چند کیفیت مکالمه اصلا در حد گوشی نوکیام نیست ولی کاملا قابل قبول هست. باطری و شارژ دقیقا کپی نوکیاست بطوریکه با شارژر نوکیا شارژ میشه به همین دلیل فکر میکنم اجزای داخلی هم کپی کاری نوکیا باشه در مجموع خیلی شبیه گوشی های کلاسیک نوکیا هست حتی منو ها هم خیلی شبیه هست. مصرف زیادی ندارم با این گوشی ولی خوب عمر باطری هم کم نیست.
فقط حسی هست که به آدم میگه این گوشیها اگر یک ضربه نسبتا محکم بخوره دیگه روشن نمیشه. در پشتش هم از ناحیه گیره هاش به چشم ضعیف میاد حالا نمیدونم اگر بشکنه میشه از شرکت تهیه اش کرد یا نه. ولی فعلا گوشی نو هست و زمین هم نخوره و این قسمت در حد تصورات من هست ضمن اینکه اون ذهنیت قبلی که از گوشی چینی دارم شاید دلیلش باشه. قیمت گوشی 76 تومن بود که فکر میکنم فقط اگر از نظر دوام و خرابی مشکلی نداشته باشه گوشی برای مکالمه و داشتن 2 سیمکارت مناسب هست.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قیمت گوشی 76 تومن بود که فکر میکنم فقط اگر از نظر دوام و خرابی مشکلی نداشته باشه گوشی برای مکالمه و داشتن 2 سیمکارت مناسب هست

76 تومان برای یه 2 سیمه خیلی عالیه, به فکر تهیه افتادم
ممنون برای معرفی

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بالا