• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی HTC Desire XDS

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام خدمت دوستان عزیز نظرتون درباره این گوشی چیه ارزش خرید داره
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 114 گرم
پردازنده:Qualcomm Snapdragon S4 Chipset Dual Core Cortex-A5 CPU 1.0 گیگاهرتز
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع Super LCD - سایز صفحه نمایش: 4 اینچ - دارای رزولوشن 480 × 800 - تراکم پیکسلی: 233 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت و حافظه‌ی در دسترس کاربر 1126 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.0 IceCream Sandwich - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات:رادیو - باتری 1650 میلی آمپر ساعتی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با توجه به قیمتش نسیتا میرزه ولی خوب وقتی htc گوشی دو هسته ای به این قیمت میزنه معلومه:)
در رده گوشی های متوسط دو هسته ای محسوب میشه

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
با توجه به قیمتش نسیتا میرزه ولی خوب وقتی htc گوشی دو هسته ای به این قیمت میزنه معلومه:)
در رده گوشی های متوسط دو هسته ای محسوب میشه

ممنون از رهنماییتون دوست عزیز الان این یعنی خوبه بخرم یا نه خوب نیست با همین قیمت چیز بهتری میشه خرید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
یه سوال دیگه اینا ساخت کدوم کشوره چینه یا تایوان؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
هر دوتاش یکیه فرقی ندارن

توی بازار فک نکنم بتونین تایوانیش رو پیدا کنین

متشکرم از راهنماییتون ایشالا اواسط هفته میرم واسه خریدش بعدش میام یه نقد کوچیک اینجا ازش می نویسم

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
متشکرم از راهنماییتون ایشالا اواسط هفته میرم واسه خریدش بعدش میام یه نقد کوچیک اینجا ازش می نویسم
قبل از خرید یه نگاهی هم به اینا داشته باشید که به نظرم بهترن:
از خوب به بد به نظرم:
1-Lenovo A820 فروشندگان و قیمت گوشی موبایل لنوو | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
2-Sony Xperia M - مشخصات گوشی موبایل سونی اکسپریا ام | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Sony Xperia M

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329

من مارک برام خیلی مهمه اولیرو که کلا نمیشناسم معلوم نیست چیه آدم یه چیزی رو می خره باید فکر فروششم باشه
سونی هم در مقایسه با این مدل اچ تی سی فقط یکم رمش بالاتره و ورژن اندرویدش بالاتره بقیه چیزاش که همونه باتریشم که ضعیفتره پس به نظر خودم باز اچ تی سی بهتره کلا تعریف خوبی از سونی نشنیدم

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
من مارک برام خیلی مهمه اولیرو که کلا نمیشناسم معلوم نیست چیه آدم یه چیزی رو می خره باید فکر فروششم باشه
سونی هم در مقایسه با این مدل اچ تی سی فقط یکم رمش بالاتره و ورژن اندرویدش بالاتره بقیه چیزاش که همونه باتریشم که ضعیفتره پس به نظر خودم باز اچ تی سی بهتره کلا تعریف خوبی از سونی نشنیدم
اولی معتبرترین برند در زمینه لپ تاپ هست پس 100 درصد گوشیاش نمیتونه بد باشه و توی دنیا یکی از برترین موبایل سازها شده تو چینم که جزو سرشناس تریناست و از بقیه گوشی های این رنج یه سر و گردن بالاتره.
سونی هم که سخت افزار این مدل دیزایر ایکس دی اس و دیزایر ایکس رو میخوره.گرافیک خیلی قویتره سی پی یو هم درسته 1 گیگاهرتز 2 هسته ای هست مثل اونا ولی کریت هست که خیلی خیلی بهتر از کورتکس آ5 هست

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
اولی معتبرترین برند در زمینه لپ تاپ هست پس 100 درصد گوشیاش نمیتونه بد باشه و توی دنیا یکی از برترین موبایل سازها شده تو چینم که جزو سرشناس تریناست و از بقیه گوشی های این رنج یه سر و گردن بالاتره.
سونی هم که سخت افزار این مدل دیزایر ایکس دی اس و دیزایر ایکس رو میخوره.گرافیک خیلی قویتره سی پی یو هم درسته 1 گیگاهرتز 2 هسته ای هست مثل اونا ولی کریت هست که خیلی خیلی بهتر از کورتکس آ5 هست

یعنی شما باشید خودتون کدومو می خرید؟ من فقط 3 تا چیز برام مهمه باتری قوی دوربین خوب و اینترنت

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
شما اگه میخواین سونی بخرین خوب پول بیشتری باید بدین حدود 70 80 تومن
لنوو هم درسته لپ تاپ هاش خوین ولی دلیل نمیشه گوشی های خوبی هم بزنه هنوز امتحان خودشون رو به صورت کامل پس ندادن

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
یعنی شما باشید خودتون کدومو می خرید؟ من فقط 3 تا چیز برام مهمه باتری قوی دوربین خوب و اینترنت
من لنوو آ820 رو برمیدارم.چون به نظرم خیلی بهتره.این برند تازه پاش به ایران باز شده ولی توی چین خیلی وقته گوشی میزنه و با توجه به چیزایی که خوندم و دیدم یکی از پر فروش ترین برند های گوشی در چینه

بالا