• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی K750i با گارانتی یا بدون گارانتی ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من میخوام یه Se K750i بگیرم ! بدون گارانتی 235000 و با گارانتی ارس 245000
آیا ارزش داره ( برای این گارانتی ( ارس ) که میگن مثل شرکت های دیگه گارانتی کننده است و زیاد اعتبار نداره ولی از بقیه بهتره !!! ) 15000 بیشتر بدم ؟ آخه این گوشی رو برای بابام میخوام بگیرم ....میترسم که شر بشه برام !!! معتبرترین گارانتی برای Se چیه ؟؟؟

و با هدست بلوتوث بدون گارنتی 255000 تومان ! آخه مشکل اینجاست که نمیگن چه مدلی از هدست روشه !!! و در جواب میگن که فابریک خودشه ....همونیکه توی جعبه شه !!!
شما میدونید مدل هدست فابریک K750i چیه ؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این یه سوالی که بارها پرسیده شده و منم هم همیشه گفتم تو ایران گارانتی ارزشی نداره....

گارانتی یعنی هر وقت اپدیت جدید اومد ببری بدی برات بریزن....گارانتی یعنی گوشی اگه فلش لازم شد ببری بدی برات بکنن...البته همش بدون هیچ هزینه ای....وقتی تمامشون با یه بهانه ای بلاخره یه پولی میگیرن و هزار جور هم منت میزارن سر ادم.....خب همون پولی که میخوای بیشتر بدی رو نمیدی بعدا اگه لزم شد همون رو میدی فلش میکنن دیگه...

فکر کردین مثلا اونایی که نشستن اون پشت میز و گوشی رو میگیرن تو شرکت گارانتی کننده...لیسانس سونی یا نوکیا رو دارن؟

نه بابا...این خبرها نیست....خیلی هاشون اصلا چیز زیادی هم نمیدونن....گوشی هر مشکلی پیدا کنه فقط بلدن فلشش کنن درست شد که شد نشد هم یه بهونه میارن و یه چرت و پرتی تحویل ادم میدن

هندزفری که همراهشه HBH-600 هست...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
و البته یه موردی هست اونم خرید از شرکت یا گارانتی معتبر مشخصا تنها چیزی رو که تضمین میکنه نو بودن و اصلی بودن گوشی و پک اونه وگرنه در سایر موراد منم به حرفای جناب سونی اریکسون معتقدم ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من با علیرضا موافقم ضمن اینکه در مورد گوشیهای جدید که فریمور های اولیه ممکنه مشکل داشته باشه اگر گوشی گارانتی داشته باشه سریع کارتون ححل میشه در حالیکه ممکنه ببرید تعمیرگاه پول بگیرند و کار خاصی هم نکنند
به نظر من در هر حال داشتن گارانتی معتبر معجزه نمیکنه ولی داشتنش مثبته

بالا