• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی N71 بهتره یا i-mate K-JAM

sarah.kho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظر شما Imat k-jam بهتره یا n71 ?
من برا موزیک و برنامه نویسی جاوا میخوام و اینکه امکاناتش زیاد باشه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Imat گوشی خیلی خوبه میشه گفت بهتر از ان 71 هست ولی ان 71 هم مزیتهایی داره:
آنتن دهی بهتر
دوربین بهتر
موزیک پلیر
سیستم عاملش سیمبینه درسته توی برنامه نویسی ضعیفتره ولی توی پایداری خیلی بهتره
به نظرم اگر زیاد روی دوربین و کیفیت مکالمه حساس نیستی آیمیت بگیر در غیر اینصورت ان 71 بهتره

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
دوستان عزیز لطفا توجه کنید که I-Mate یک گوشی موبایل نیست بلکه یک PPC هست و خوانواده اون از گوشی های تلفن همراه جداست . مثل این میمونه که شما ماشین رو با موتور مقایسه کنی . درسته جفتشون 1 کار رو انجام میدن اما کارایی و خانواده هاشون فرق داره . پس مقایسه بین یک گوشی تلفن همراه با یک PPC کار درستی نیست .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sayrex :
دوستان عزیز لطفا توجه کنید که I-Mate یک گوشی موبایل نیست بلکه یک PPC هست و خوانواده اون از گوشی های تلفن همراه جداست . مثل این میمونه که شما ماشین رو با موتور مقایسه کنی . درسته جفتشون 1 کار رو انجام میدن اما کارایی و خانواده هاشون فرق داره . پس مقایسه بین یک گوشی تلفن همراه با یک PPC کار درستی نیست .

منم موافقم با این نظر .. یه پاکت پی سی اصولا توی کلاس متفاوتی ( به نظر من نه لزوما بالاتر) هست ..(اینجور مقایسه زیاد درست نیست) من خودم برای گوشی موبایل همیشه یه گوشی معمولی رو به یه پاکت ترجیح میدم چون بهش به دید یه پی سی نگاه نمیکنم و پروفشنال از نظر کار با ویندوز برای موبایل نیستم .. خب طبیعیه با توجه به نیازش اگر کسی به دید تخصصی تری به گوشی نگاه کنه یه پاکت میتونه بیشتر به کارش بیاد ولی برای من همین حد سیمبین توی گوشی که مولتی مدیای بهتری رو هم بهم میده و ضمنا جای کمتری رو هم توی جیب میگیره !!کفایت میکنه .. پس به نظرم بجای مقایسه اول نیاز رو در نظر بگیرید .. من ان71 رو ترجیح میدم ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من اگه یه همچین فرصت انتخابی وجود داشت آیمیت رو ترجیح میدادم چون آیمیت در کلاس بالاتری از یه گوشی معمولی سیمبین قرار داره.من آیمیت رو پیشنهاد میکنم.اگه کارتون حرفه ای تره.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sarah.kho :
سلام
به نظر شما Imat k-jam بهتره یا n71 ?
من برا موزیک و برنامه نویسی جاوا میخوام و اینکه امکاناتش زیاد باشه .

مسلما اي ميت رو توصيه ميكنم ولي اگه نوكيا دوست داري ..... . راستش من خودم باشم هرچي هم باشه نوكيا رو انتخاب مي كنم كه آنتن دهيش خيلي از اي ميت بهتره .

بالا