feri23
Registered User
- نوشتهها
- 825
- لایکها
- 193
سلام
Sony Xperia Sola
صفحه 3.7 که خیلی برای من خوبه که این گوشی داره ، شکل مستطیلیش رو هم دوست دارم
پردازندش فوق العادست فکر کنم : Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
خلاصه خیلی چشمو گرفته
به نظرتون انتخاب خوبیه برای خرید یه گوشی تو این رنج قیمت؟ قیمت خوب چقدر میشه گیر آورد؟

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 107 گرم
پردازنده: Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 8192 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 5120 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 854
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 470 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
نام ها ديگر : Sony MT27i Pepper
Sony Xperia Sola
صفحه 3.7 که خیلی برای من خوبه که این گوشی داره ، شکل مستطیلیش رو هم دوست دارم
پردازندش فوق العادست فکر کنم : Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
خلاصه خیلی چشمو گرفته
به نظرتون انتخاب خوبیه برای خرید یه گوشی تو این رنج قیمت؟ قیمت خوب چقدر میشه گیر آورد؟

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 107 گرم
پردازنده: Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 8192 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 5120 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 854
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 470 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
نام ها ديگر : Sony MT27i Pepper