• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گولدن استار يك سايت سرمايه گذاري عالي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينترنت معدن طلاي قرن بيست و يكم است
ويليام گيتس هنري

معرفي اولين و يكي از بهترين سايتهاي hyip
اولاً براي اون دسته از عزيزاني كه با اين گونه سايتها آشنايي چنداني ندارند عرض كنم كه اينطور سايتها با دريافت سرمايه اوليه كاربران به آنها روزانه سود ميدهند .
اما نكته اي كه اينجا بايد به آن توجه كرد اين است كه كدام سايت معتبر است ؟!
همه ما اگر كمي دقت كنيم و روي سايت ها وقت بگذاريم به اين نكته پي خواهيم برد كه كدام سايت اعتبار دارد و كداميك فاقد اعتبار است .
مثلاً سايتي كه روزانه 1 درصد سود ميدهد ميتواند مورد اعتماد باشد . ولي خب بايد جوانب ديگرش را هم در نظر داشت .
مثالي از يك سايت سرمايه گذاري مورد اعتماد :
1 - داراي سيستم امنيتي مناسب باشد ( SSL )
2 - حداقل روزهاي فعاليتش 365 روز شده باشد .
3 - سود روزانه اش بيشتر از 5 درصد نباشد .
4 - تعداد كاربرانش مورد قبول باشد .
5 - پرداخت واقعي به كاربرانش داشته باشد .
6 - درصورت لزوم آدرس و شماره تلفني از مركز فعاليت خود ارائه دهد كه كاربر بداند با چه سايتي و از كدام كشور فعاليت ميكند .
مواردي كه ذكر كردم همه از ملزومات يك سايت سرمايه گذاري خوب ميباشد ... اما بعضي از سايتهاي سرمايه گذاري همه اين موارد را ندارند كه من به شما توضيح خواهم داد كه چطور به آنها ميشود اعتماد كرد
با توجه به نكاتي كه گفته شد اولين و يكي از بهترين سايتهايي كه من در آن فعاليت كردم و همچنان هم ميكنم را به شما معرفي ميكنم .

گلدن استار

اين سايت داراي سيستم امنيتي SSL ميباشد كه هم امنيت را تامين ميكند و هم يك سيستم گران قيمت است .
سود روزانه اين سايت 1 درصد موجودي شما هست
مينيمم سرمايه گذاري در پلان سيلور (silver ) 10 دلار هست و براي اينكه سودي به شما تعلق بگيرد بايد اين مقدار را وارد سايت كنيد . اين پلان از پلان ديگر بهتر است زيرا هر روز درآمدتان را ميتوانيد انتقال دهيد از طرفي بعد از 30 روز ميتوانيد سرمايه اوليه خود را برگردانيد البته قبل از 30 روز هم ميشود اما 25% سرمايه شما كسر ميشود.
اين شركت يك شركت دلال عتيقه جات هست كه در آلمان فعاليت ميكند . و از سال 2003 تا كنون فعاليتي صادقانه و منصفانه داشته .
خود من الان در اين سايت 100 دلار سرمايه گذاري كرده ام كه روزي 1 درصد موجودي ام يعني 1 دلار سود (Profit) ميگيرم .... بديهي هست كه هر چه بيشتر سرمايه گذاري كنيد سود روزانه بيشتري خواهيد گرفت . البته من اوايل با 10 دلار سرمايه گذاري شروع كردم .
يكي از خوبيهاي اين سايت اين است كه وقتي سود روزانه را به شما داد هر وقت كه تقاضاي انتقال پولتان را به حساب ايگولدتان كرديد آنرا در كمتر از 5 ساعت به ايگولدتان ميفرستد .

براي عضويت بر روي اين لينك كليك كنيد عضويت

http://www.golden-star.biz/?ref=alireza1

بعد از آن به قسمت Register سايت رفته و فرم را پر كنيد . ( يادتان باشد اطلاعات را دقيق وارد كنيد )
در قسمتي كه شماره حساب ر از شما ميخواهد شماره حساب ايگولد خود را وارد كنيد .
پس از آنكه عضويتتان تكميل شد وارد قسمت كاربري خود شويد و به قسمت Deposit برويد . در اين قسمت ميتوانيد 10 دلار يا بيشتر را از حساب ايگولد خود به اين سايت منتقل كنيد .
بعد از آنكه پولتان را به حساب اين سايت منتقل كرديد بايد منتظر اين باشيد كه روزانه 1 درصد سود به شما تعلق گيرد . هر وقت هم كه پشيمان شديد و خواستيد پول خود را به حساب ايگولد برگردانيد بايد به قسمت Witdrow برويد .... اما يادتان باشد كه اگر 30 روز از زمان انتقال پولتان از ايگولد به اين سايت نگذشته باشد و بخواهيد پولتان را برداشت كنيد 25 درصد از اصل سرمايه تان كسر خواهد شد . اما اگر 30 روز از زماني كه پول خود را وارد اين سايت كرده ايد (Deposit) گذشته ميتوانيد به راحتي و بدون هيچ كسري پولي (Fee) پول خود را به ايگولد بريزيد .
من به شخصه اين سايت را خيلي قبول دارم و در موردش هم كلي تحقيق به عمل آوردم ... من مت دو ماه است كار با اين سايت را شروع كرده ام حال كه از پرداخت آن صددرصد مطمئن شده ام آن را به دوستان توصيه مينمايم
در مورد اين سايت از هر نظر مطمئن باشيد و من به شخصه به شما تضمين ميدهم .... خيلي از دوستان از من سوال ميكنند كه اگر 500 دلار در اين سايت سرمايه گذاري كنيم به نظرت خوبه يا نه ؟
من هم هميشه بهشون اين جواب رو ميدم كه اول انديشه كنيد بعد عمل
به نظر من اونهايي كه ميخوان تو اين سايت 500 دلار سرمايه بريزند كمي اهل ريسك بالا هستند اگر از 100 دلار شروع كنيم خيلي عاليه بعد كه مطمئن شديم موجودي را بيشتر كنيم

مبلغ سرمايه گذاري مدت زمان درآمد
50 دلار 30 روز 15 دلار
100دلار 30 روز 30 دلار
200دلار 30 روز 60 دلار

عضويت در سايت گلدن استار ( Golden-star )

در ضمن بنده خريد و فروش ايگولد هم ميكنم .... كساني كه ميخواهند دلار ايگولد بخرند يا اينكه ميخواهند دلار ايگولد خودشون رو بفرشوند با من با آدرسهاي زير تماس بگيرند .
ايميل
شماره همراه جهت تماس و راهنمايي هاي بيشتر 09188340380

نمونه دريافتي ما از اين سايت معتبر

براي عضويت كليك كنيد ===> عضويت
اگر عضو شديد حتما با من تماس بگيريد تا در صورت بروز مشكلي با سايت براي شما تماس بگيريم البته تا حالا براي دوستان من به استثناي 2 مورد مشكلي پيش نيامده است.
براي كسب اطلاعات بيشتر و يا خريد و فروش ايگولد فقط كافيه با آدرس و شماره همراه زير تماس بگيريد
تلفن : 09188340380 سايت : www.ir-egold.com

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
موضوع بسته شده است.
بالا