• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گول ماركها رو نخوريد متناسب حال خودتون دوربين بخريد

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به تمام دوستان گلم من خيلي وقته تو اين انجمن رفت و امد ميكنم و به غير از دو تا جوابهم از من تو ايت تالار هيچي پيدا نميكنيد .منظورم اينه كه با داشتن اطلاعات زيادم در مورد دوربينهاي ديجيتال و كلا عكاسي هيچ چيزي رو ننوشتم و هيچ نظري ندادم چرا؟چون خودم دوربين ديجيتال نداشتم و امروز تازه خريدم شايد هنوز 10 ساعتم از خريدنش نگذشته باشه اما حالا فهميدم خيلي از دوستان كه هي به هي حرف از كانن و سوني و المپوس ونيكون غيره ميزنن و بقيه رو نفي ميكنن كمي اطلاعاتشون كمه و همينجوري يه چيزي ميگن برا خودشون خلاسه تمام تازه وارد ها به اين عرصه ميتونن رو من حساب كنن خوب من يه مركوري خريدم مدلشو در زير ميگم اين مدلي كه دارم حرف نداره از نظر كيفيت عكس واقعا عاليه با يه رزولوسن خوب و امكاناتي برتر و متمايز حجم كم و يه حافظه انترنال 8 مگ (كه البته كارت اس دي ميخوره تا سقف 512 كه تو فكر خريدنشم و من نياز دارم به اين چنين كارتي)و ركورد تصوير و ريمو ابل براي حمل فايل و يه فلاش فوق العاده قوي كه تو تاريكي مطلق (به حدي كه تو چشمي اپتيكال هيچي نمبيني و ال سي دي هم چيزي نشون نميده) عكسي ميگيره كه اگه كسي ندونه ميگه طرف زير نور لامپ 500 وات عكس گرفته و دهها مورد گفتني كه نميگنجه تو حوصله اين نوشته .منظور اينه كه 69 هزار تومان ميتوني هي دوربين با اين امكانات بخري كه چيزي تو كيفيت از كانن و سوني كم نداره و تو شبم عالي عكس ميگيره و نيازي به جمع اوري 280 يا 300 هزار تومان پول نيست .البته تفاوت تو چاپ ديده ميشه كه من اين ازمايش رو هم انجام دادم و با پرينتر اي 250 كاننم و با كاغذ كانن و به صورت رنگي عكس رو چاپ كردم د رابعاد ورق ا 4 كه چيزي از دوربين كانن و سوني كه نمونه عكسشو داشتم كم نداشت پس اميدوارم فهميده باشيد كه بايد قبل خريد خوب مطالعه كنيد و تو اينترنت سرچ تا به دوربين مورد نظر برسيد و فقط تو فكر كاننو سوني باشيد كه گرانند نه اگه از من ميشنويد مدلهاي زير رو كه ميگم تهيه كنيد و در نظر داشته باشيد نميخواهيد با دوربينتون كشتي بگيريد فقط لازمه با كيفيت مناسب عكس بگيره كه من در زير كيفيت اينا رو تضمين ميكنم منتظر نظر شما د راين مورد هستم . ارسلان پورحلاجي

mercury:deluxe classic cam 2.1 mp
mercury:deluxe calssic cam 3.1 mp
BenQ: dc 3410
BenQ:dc 2310
(در ضمن خدمت دوستان بگم من 5 ساله که عکاسی میکنم به صورت حرفه ای و قبل از این دوربینم دوربنهای آ70 کانن و سونی 717 و آ20 کانن و دی 1 نیکون رو تجربه کردم و یه عمرم با سونی هندی کم خودم که مدلش هستTRV355E عکاسی کردم و قبلشم با کانن های اپتیکال آنالوگ بودمو و زنیت و سرتاسر ایرانم گشتم برا عکاسی .اینا رو برا پز نگفتم گفتم که بدونید اولین روزم نیست دوربین گرفتم دستم بعدا مقالات بیشتری بیرون میدم هر کسی از مرکوری سمپل فوتو خواست یه میل به ادرس زیر بزنه:
[email protected]
تادر اسرع وقت براش بفرستم ممنون و منتظرم)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من كه تا بحال چندين بار "گول" مارك سوني رو خوردم ، و به شدت راضيم ! با بيش از 40 دوربين ديجيتال هم عكاسي كردم ، از جمله دوربين هايي كه شما نام برديد، لازم نيست توضيحي در مورد كيفيت اين دوربين ها بدم چون اكثرا با اين دوربين ها و كمبودهاش آشنا هستند . همينطور با كيفيت و امكانات بسيار عالي دوربين هاي سوني و كنون و نيكون... براي اينكه دوستان هم كيفيت و قدرت دوربين ها رو مقايسه كنند ، لطفا يك نمونه عكس در نور 0 تا 0.1 لوكس و بدون فلش با اين دوربين بگيريد و اينجا قرار بديد ، من هم همين كار رو با سوني انجام ميدم .
اين رو هم بگم كه با يك وب كم 30 هزار توماني هم در نور خوب ميشه عكس خوبي گرفت ، ولي دوربين ديجيتال خوب ، بايد در هر شرايط ، با كيفيت ترين عكس رو بگيره ...

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
منم با عطا موافقم ، يه چيزي كه هست مثلا كنن يا نيكون سالهاست كه دوربين مي سازند بالاخره يه فرقي بايد بين اينها باشه

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب ميبينم همه تون حالت دفاعي به خودتون گرفتين دوستان گلم متاسفانه هيچ كدومتون تا حالا متوجه منظور من نشديد منظورم اينه كه اولين و اخرين انتخاب ما يه دوربين 200هزار تومان به بالا نيست ميتونه يه دوربين زير 100 هزار تومان باشه و البته همون كارايي رو داشته باشه .همون طور كه گفتم من خيلي وقته ميام و ميرم اينجا و زبان شما دوتا عزيز كه جاداره بگم خيلي بهم كمك كرديد شنيدم كه ميگيد تو شب اين دوربينها هيچ خوب عكس نميندازن ولي من همين ديشب از گلها تو تاريكي مطلق محيط منزلمون(يه باغه بزرگه) از گلها بافلش چنان عكس گرفتم كه به هر نشون دادم گفت اينو ديروز ظهر گرفتي . و اين نه برا تبليغ مركوري نه كرتيو ونه بنكيو نه اصلا اينطور نيست مارك خوب نميتونه به شما كمك كنه بايذ ببيني چي نيازي داري و بهترين گزينت كدومه نه اينكه فقط شما دو دوست عزيز يكيتون بگه كانن و يكي ديگتونم بگه سوني و خواننده رو مايوس كنيد چون بايد فكر بالاي 300 هزار تومان رو بكنه برا خريد .در پاسخ به شما دوست گل كه ميگي در تاريكي 0 و ... بدون فلش فلان كن و بمان كن عزيزم تو بايد از تمام امكانات دوربينت در رسيدن به يه عكس خوب بهره بگيري درسته قبول دارم سوني مادون قرمز داره كالور شو داره كه تو شب و تاريكي مطلق از اجسام تصوير رنگي ميگيره همون طور كه گفتم من دوربين سونيم دارم نه كه ندارم يا نديدم و خودم طرفدار پروپا قرص كانن در محصولات پرينتر و اسكنرشم و اين دو را هم دارم و خيلي راضيم و همين طور طرفدار سوني در سلطنت به چون و چراش در صنعت تصوير چه گرفتن فيلم چه پخش فيلم و چه محصولات كامپيوتريش .ولي بايد با منطق خودتون دريابيد كه خيلي ها مثل من شما نميتونن يه دوربين 300 هزار توماني داشته باشن و چون اين پول رو ندارن بيخيال دوربين ديجيتال بشن نه ميتونن با يه دوربين ارزون تر و ساده تر كه از نظر كيفيت چيزي كم ندارن از عكاسي ديجيتال لذت ببرن در كل من نظرم اينه كه شما دو دوست خوب كه اينقدر اطلاعات داريد بهتره به جاي سوني و كانن كردن متوني رو از دوربينهاي ارزون تر و به اصطلاح چيني هم بكنيد و باهم دست به مقايسه اونا بزنيم و يه مرجع كامل باشيم تا اينكه هركس اومد بدون هيچ سختي بهش بگيو كانن و سوني اميد دارم يكم روي اين موضوع فكر كنيد تا باهم يه كاري رو شروع كنيم انشاالله.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
- دوست عزيز ، اين نوشته شما با نوشته اول خيلي فرق داره ، شما بي مقدمه اومدي گفتي : "اينها از روي شكم حرف ميزنند كه ميگن سوني و ..." و اين خيلي با اطلاع رساني و مقايسه دوربين ها و اگاه كردن ديگران از امكانات و قيمت دوربين هاي مختلف فرق داره . بگذريم ...

- من آماده ام ، هر كس از دوربين خودش شروع كنه و امكانات و ضعف هاشو قميتش رو بگه و نمونه عكس در روز و شب بگذاره تا دوستان ببينند و قضاوت كنند.

- در مورد عكاسي در نور 0 ، منظورم بدون مادون قرمز و نايت فريمينگ بود.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اقا خيلي خوب شد تو رو خدا اون شكم رو ول كن من يه چيزي گفتم بيخيالش شو گلم من با نظرت موافقم خيلي خوبه شروع ميكنيم ولي ميدوني من چي ميگم هر كسي دو تا از دوربنهاي شركتي رو معرفي كنه كه دوربينش همون ماركي مثلا شما دو تا از بهترين ماركهاي كانن يكيش مال خودت و يكي ديگه هم به انتخاب خودت معرفي كن منم همين طور اينجوري خيلي بهتره در ضمن بايد تو يه تاپيك جديد باشه توشم هيچ نظري نميديم فقط و فقط معرفي دوربين مزايا و معايبش اينو به باقي برو بچ گل اين انجمن بگو لطفا باشه ؟من منتظرتم ادرس ايميلتم بي زحمت بذار تا چندتا عكس برات بفرستم نظرتو برام بگي منتظرتم خيلي در ضمن من شرو میکنم از دو روز دیگه یا علی تاپیکم بی زحمت خودت زحمتشو بکش و یه مقدمه توپو براش بذار .

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
موافقم ، اميدوارم دوستان هم همكاري كنند تا مجموعه خوبي بشه ...
آدرس ايميل من هم [email protected]

بالا