phoyo_live
مدیر بازنشسته
سلام به تمام دوستان گلم من خيلي وقته تو اين انجمن رفت و امد ميكنم و به غير از دو تا جوابهم از من تو ايت تالار هيچي پيدا نميكنيد .منظورم اينه كه با داشتن اطلاعات زيادم در مورد دوربينهاي ديجيتال و كلا عكاسي هيچ چيزي رو ننوشتم و هيچ نظري ندادم چرا؟چون خودم دوربين ديجيتال نداشتم و امروز تازه خريدم شايد هنوز 10 ساعتم از خريدنش نگذشته باشه اما حالا فهميدم خيلي از دوستان كه هي به هي حرف از كانن و سوني و المپوس ونيكون غيره ميزنن و بقيه رو نفي ميكنن كمي اطلاعاتشون كمه و همينجوري يه چيزي ميگن برا خودشون خلاسه تمام تازه وارد ها به اين عرصه ميتونن رو من حساب كنن خوب من يه مركوري خريدم مدلشو در زير ميگم اين مدلي كه دارم حرف نداره از نظر كيفيت عكس واقعا عاليه با يه رزولوسن خوب و امكاناتي برتر و متمايز حجم كم و يه حافظه انترنال 8 مگ (كه البته كارت اس دي ميخوره تا سقف 512 كه تو فكر خريدنشم و من نياز دارم به اين چنين كارتي)و ركورد تصوير و ريمو ابل براي حمل فايل و يه فلاش فوق العاده قوي كه تو تاريكي مطلق (به حدي كه تو چشمي اپتيكال هيچي نمبيني و ال سي دي هم چيزي نشون نميده) عكسي ميگيره كه اگه كسي ندونه ميگه طرف زير نور لامپ 500 وات عكس گرفته و دهها مورد گفتني كه نميگنجه تو حوصله اين نوشته .منظور اينه كه 69 هزار تومان ميتوني هي دوربين با اين امكانات بخري كه چيزي تو كيفيت از كانن و سوني كم نداره و تو شبم عالي عكس ميگيره و نيازي به جمع اوري 280 يا 300 هزار تومان پول نيست .البته تفاوت تو چاپ ديده ميشه كه من اين ازمايش رو هم انجام دادم و با پرينتر اي 250 كاننم و با كاغذ كانن و به صورت رنگي عكس رو چاپ كردم د رابعاد ورق ا 4 كه چيزي از دوربين كانن و سوني كه نمونه عكسشو داشتم كم نداشت پس اميدوارم فهميده باشيد كه بايد قبل خريد خوب مطالعه كنيد و تو اينترنت سرچ تا به دوربين مورد نظر برسيد و فقط تو فكر كاننو سوني باشيد كه گرانند نه اگه از من ميشنويد مدلهاي زير رو كه ميگم تهيه كنيد و در نظر داشته باشيد نميخواهيد با دوربينتون كشتي بگيريد فقط لازمه با كيفيت مناسب عكس بگيره كه من در زير كيفيت اينا رو تضمين ميكنم منتظر نظر شما د راين مورد هستم . ارسلان پورحلاجي
mercury:deluxe classic cam 2.1 mp
mercury:deluxe calssic cam 3.1 mp
BenQ: dc 3410
BenQ:dc 2310
(در ضمن خدمت دوستان بگم من 5 ساله که عکاسی میکنم به صورت حرفه ای و قبل از این دوربینم دوربنهای آ70 کانن و سونی 717 و آ20 کانن و دی 1 نیکون رو تجربه کردم و یه عمرم با سونی هندی کم خودم که مدلش هستTRV355E عکاسی کردم و قبلشم با کانن های اپتیکال آنالوگ بودمو و زنیت و سرتاسر ایرانم گشتم برا عکاسی .اینا رو برا پز نگفتم گفتم که بدونید اولین روزم نیست دوربین گرفتم دستم بعدا مقالات بیشتری بیرون میدم هر کسی از مرکوری سمپل فوتو خواست یه میل به ادرس زیر بزنه:
[email protected]
تادر اسرع وقت براش بفرستم ممنون و منتظرم)
mercury:deluxe classic cam 2.1 mp
mercury:deluxe calssic cam 3.1 mp
BenQ: dc 3410
BenQ:dc 2310
(در ضمن خدمت دوستان بگم من 5 ساله که عکاسی میکنم به صورت حرفه ای و قبل از این دوربینم دوربنهای آ70 کانن و سونی 717 و آ20 کانن و دی 1 نیکون رو تجربه کردم و یه عمرم با سونی هندی کم خودم که مدلش هستTRV355E عکاسی کردم و قبلشم با کانن های اپتیکال آنالوگ بودمو و زنیت و سرتاسر ایرانم گشتم برا عکاسی .اینا رو برا پز نگفتم گفتم که بدونید اولین روزم نیست دوربین گرفتم دستم بعدا مقالات بیشتری بیرون میدم هر کسی از مرکوری سمپل فوتو خواست یه میل به ادرس زیر بزنه:
[email protected]
تادر اسرع وقت براش بفرستم ممنون و منتظرم)