• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گول هاست پرشین سرویسس رو نخورین !! Persianservices.com

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .

بزارین یه داستان واستون بگم :
من با پرشین سرویسس از همین مجید آنلاین آشنا شدم و به دلیل این که خودشون رو حامی اصلی مجید آنلاین می دونستن و به دلیل همین اعتبار سایت مجید آنلاین من اعتماد کردم و چند تا سرویس رو ازشون گرفتم و جندین سایت معتبر رو که حتی جزو سایت های انجمن ها و کنفرانس ها و مراکز کارآفرینی یکی از دانشگاه های کشور ( که خودم اونجا دانشجو هستنم ) هست رو انداختم رو هاست اونا ...
ولی چشمتون روز بد نبینه !!! پسورد هاست ها رو گم کردم . چون خیلی وقت بود تو هاست نرفته بود.... ادمین سایت هم ایمیل سی پنل رو عوض کرده بوده و حالا پسورد ایمیلش یادش نمی یاد.
زنگ زدم به پرشین سرویسس و به خانم مهری زحمت کش گفتم . می گه باید با همون ایمیل ایمیل بزنین . می گم من با ایمیل که هاست رو ازتون خریدم و پولش رو دادم ایمیل بزنم حله ؟ می گه اره.آقا من ایمیل زدم و گفتم . دیدم فوری جواب دادن که نمی شه پسورد رو بدیم !!!!
دوباره زنگ زدم . خانم زحمت کش گفت با ایمیلی که ثبت سیپنل هست ایمیل بزنید !! تازه یه ایمیل یاهو می دم به اون ایمیل بزنید چون از طریق خود سایت پرشین سرویسس به دلیل پایین بودن امنیت نمی شه !!!!!! تو رو خدا ببین کی رو گذاشتن مسئول !!! خودش با زبون خودش می گه سرویس های ما امنیت ندارن !!!می گم پسورد اون ایمیل رو ندارم و نمی تونم با اون ایمیل بزنم . من با ایمیل خودم پول رو واریز کردم و سفارش دادم و واسم انجام دادین !! تو هیستوریتون نگاه کنین !! می گه نمی شه !! می گم حالا چکار کنم ؟؟؟ می گه هیچی بیخالش بشو !!! حالا من موندم و مسئولین دانشگاه و مسئولین کار آفرینی و .... چه جوری جوابشون رو بدم ؟؟ بگم سرویسی که ازش گرفتم اینقدر ضعیفه که حتی نمی تونه پسورد و یوزرنیم کاربر رو واسش ارسال کنه ؟؟؟
خدا ازتون نگذره !!!

بماند که وقتی گفتم یه دومین دارم می خوام رو یکی از همین هاست ها واسم پارک کنین گفتن باید بازم پول بدی !! واسه پارک کردن دومین که هیچ جا پول نمی گیره پرشین سرویسس 3000 گرفت !!! پول رو که گرفتن گفتن باید 9000 تومن دیگه بدی ! گفتم چرا گفتن همینجوری نمی شه پارک کنیم . باید دومین رو یک ساله دیگه هم تمدید کنی بعد !!! چاره ایی نبود اون رو هم دادم .... بگزریم ....

فقط بگم که به هیچ وجه گول پرشین سرویسس رو به اعتبار مجید آنلاین نخورین ........
خدا ازشون نگذاره.........
ادرسشون اینه : Persianservices.com

Last edited:

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
برادر عزیز پرسین سرویس برای مجید هست پشتیبان دیگه چیه ؟ در کنار انجمن خواستن درآمدزایی کنند فروش هاست راه انداختن و توی فوتر سایت زدن پشتیبان !

زنگ بزن به مجید ببین چی میگه

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
این دوتایی که گفتین هردو برای یه نفر هست , تا حالا از هیچ کدومشون تعریفی اینطور که شما گفتین نشنیده بودم , خودم چند سال قبل تو انجمن های مجیدآنلاین فعالیت داشتم , آقا مجید هم آدم خوبیه , اگه شما با خودشون صحبت کنین غیرممکنه مشکلتون حل نشه.
مشکلیم که شما پیدا کردین اونقدرها هم خطرناک نیست که نشه کاریش کرد , پشتیبان شما به همه چیز هاست شما دسترسی داره.
مشخصات هاست اونجارو ندیدم ولی اگه جایی محدودیت تعداد park , addon , subdomain , database , ftp , email و ... داشته باشه اگه شما درخواست ارتقاشو بدین قائدتا ازتون پرداخت یه هزینه جدیدی رو هم می خوان.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
این دوتایی که گفتین هردو برای یه نفر هست , تا حالا از هیچ کدومشون تعریفی اینطور که شما گفتین نشنیده بودم , خودم چند سال قبل تو انجمن های مجیدآنلاین فعالیت داشتم , آقا مجید هم آدم خوبیه , اگه شما با خودشون صحبت کنین غیرممکنه مشکلتون حل نشه.
مشکلیم که شما پیدا کردین اونقدرها هم خطرناک نیست که نشه کاریش کرد , پشتیبان شما به همه چیز هاست شما دسترسی داره.
مشخصات هاست اونجارو ندیدم ولی اگه جایی محدودیت تعداد park , addon , subdomain , database , ftp , email و ... داشته باشه اگه شما درخواست ارتقاشو بدین قائدتا ازتون پرداخت یه هزینه جدیدی رو هم می خوان.

سلام . من خودم با مجید زیاد تلفنی صحبت کردم و چند بار هم واسم تبلیغ گذاشته . مینشاسمش . واسه خاطر خود مجید هم بوده که من از اینا چندتا هاست گرفتم !!! وگرنه دلیلی نداشت اعتماد کنم !
ببین ارتقا آره ولی نه دیگه پارک دومین !!! پارک دومین رو کجا پول می گیره عزیز؟؟؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
خوب آخه مسئله اینجاست که یه بنده خدایی پسورد من رو بدست آورده و این کارو کرده !!! یعنی پسورد من رو هک کرده ! من حق ندارم دوباره پسوردم رو بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
حق با سرویس دهنده هاست نیست :) چون مالکیت با تغییر ایمیل در cpanel مشخص نمی شود طرف شرکت هاستینگ کسی است که سفارش را می دهد و پرداخت می کند.

شخصا اگر شرکتی که باهاش دارم کار میکنم همچین حرفی را به من بزنه سفارش بعدی را بهش نخواهم داد.

در مورد شرکت های خارجی هم مطمئن نیستم ولی تجربه شخصیم به همین صورت که عرض کردم بوده که زمانیکه بحث مسائل امنیتی پیش میاد شرکت های خارجی هم به مشخصات پرداخت کننده و طرف قرار دادشان که زمان سفارش ثبت شده رجوع می کنند نه ایمیل cpanel که کاربردش دریافت هشدار ها و اطلاعات هاست است ...

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
حق با سرویس دهنده هاست نیست :) چون مالکیت با تغییر ایمیل در cpanel مشخص نمی شود طرف شرکت هاستینگ کسی است که سفارش را می دهد و پرداخت می کند.

شخصا اگر شرکتی که باهاش دارم کار میکنم همچین حرفی را به من بزنه سفارش بعدی را بهش نخواهم داد.

در مورد شرکت های خارجی هم مطمئن نیستم ولی تجربه شخصیم به همین صورت که عرض کردم بوده که زمانیکه بحث مسائل امنیتی پیش میاد شرکت های خارجی هم به مشخصات پرداخت کننده و طرف قرار دادشان که زمان سفارش ثبت شده رجوع می کنند نه ایمیل cpanel که کاربردش دریافت هشدار ها و اطلاعات هاست است ...
دوست عزیز شما کاملا اشتباه میکنید
من خیلی زیاد با هاستینگ های خارجی کار کردم و با بهترین های دنیا
اونا هم ملاک براشون ایمیل ثبت شده در سیستم هست نه پرداخت

به هر حال در این مورد خاص حق کاملا با هاستینگ هست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فرض کنید شما سفارش ثبت دامین دادید به یکی از این شرکتهای رجیستر کننده. پرداخت کننده هم شخص ثالثه.

مالکیت دامین متعلق به شماست یا پرداخت کننده ؟

شما بابت اون خدمات ، با پرداخت کننده تسویه حساب کردید، اونهم پسورد کنترل پنل رو به شما داده و در فیلد ایمیل مربوط به ادمین دامین، ایمیل شما رو وارد کرده و شما هم پسوردها رو تغییرشون دادید. آیا پرداخت کننده ، بعد از مدتی حق داره که با یه ایمیل دیگه ، از رجیستر کننده تقاضای ریست پسورد رو بکنه ؟!؟

اگر اینجوری باشه که سنگ روی سنگ بند نمیشه :D ، شرکتهای سرور و.. چه خارجی و چه ایرانی ، ایمیل کنترل پنل رو به عنوان مالک قلمداد میکنن.
ضمنا در تمام موارد ، ایمیلی که برای ثبت سفارش به کار رفته ، به عنوان ایمیل کنترل پنل هم ثبت میشه و قابل تغییر نیست. و اطلاعات اولیه لاگین سی پنل هم ، به همون ایمیل ارسال میشه. ایشون هم پسورد همین ایمیل رو دوستش تغییر داده ، نه ایمیلی که به صورت ایمیل Default دامینه
کاملا تایید میشه
دقیقا مثل دوستانی که تو همین فوروم پول میگیرن که از هاستینگ های خارجی خرید کنند برای دوستان دیگر
اگه قرار باشه مالک پرداخت کننده باشه خودتون ببینید چه اتفاقی میوفته

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58

درسته اما اگر اون صاحب ایمیل پسورد ایمیل خودشو فراموش کرده باشه یا مثلا هک شده باشه میرن سراغ پرداخت کننده و مدارک دیگه :)

پس کاملا هم حق با هاستینگ نیست

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
ببین ارتقا آره ولی نه دیگه پارک دومین !!! پارک دومین رو کجا پول می گیره عزیز؟؟؟
اگه تعداد park دامنه برای هاست شما محدود باشه برفرض 10تا , اگه بخواین 11تا دامنه روی اون park کنین باید به پشتیبان هاست خودتون درخواست بدین , اگه این ارتقاء عملی باشه باید یه هزینه بیشتری رو که پشتیبان شما اعلام می کنه برای ارتقاء به حالتی که برفرض 50تا دامنه بتونه park بشه بپردازین , بعضی سرویس ها همینطوریه.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
چرا ، شما حق دارید تقاضای ریست پسورد بدید. ولی از طریق ایمیلی که به عنوان " ایمیل مالک سرویس" معرفی کردید ، نه ایمیلی که به عنوان ایمیل " واریز کننده وجه" به اونها دادید.

من مشکلی که برای خودمون پیش امد رو که براتون تعریف کردم ، برای خیلیهای دیگر هم همین قضیه پیش امده (مسئول سرویس دهنده هم همین مطلب رو در تاپیک لینک داده شده گفته بود) ، به این صورت که شخصی متصدی راه اندازی وبسایت برای یک سازمان ، دانشگاه و... میشه ، پس از اتمام کار اگر هنوز مسئولیتی داشته باشه پسورد رو دراختیار داره . اگر نه ، که حقی نداره. شما فرض کنید ، یه نفر برای دانشگاه ... وبسایت بزنه ، بعد از اتمام کار هم پسورد رو داشته باشه. چنین شخصی ، می تونه هر مطلب ناجوری توی سایت دانشگاه بگذاره ، یا پسورد رو تغییر بده و دوباره از دانشگاه درخواست پول بکنه ، دامین شخصی خودش رو روی هاست سایت دانشگاه پارک کنه و...
من یه سوال از شما دارم. الان سرویس دهنده هاست از کجا بفهمه که سرویس هنوز متعلق به شماست و اون رو به دانشگاه نفروختید ؟
قاعدتا اگر فروخته باشید ، مسئولین دانشگاه پسورد رو تغییر میدن و شما اجازه دسترسی ندارید.
قضیه شما ، با هک شدن پسورد فرق میکنه ، شما نه تنها پسورد سی پنل رو ندارید ، بلکه پسورد ایمیل " مالک هاست " رو هم ندارید. اگر پسورد رو به شما بدن و فردا دانشگاه شکایت کنه ، مسئول کیه ؟
من مطمئنم که شما درست میگید ، ولی اونها هم چاره ای ندارن جز مخالفت.
بهتره به دوستتون کمک کنید پسورد ایمیلش یادش بیاد

PS : شما فکر کن ماشین یکی رو با سند و کارت و.. دزدیده بودن ، پلیس پیدا کرده . (مثل همون هک شدن) . پلیس برای تحویل ماشین به صاحبش ، کارت شناسایی طرف رو میخواد تا با دیتابیسش چک کنه که سند به نام این هست یا نه. با فیش بانکی که این آقا به حساب کارخونه بابت ماشین پول ریخته که ماشین بهش نمیدن ، شاید سند به نام یکی دیگه باشه. اگر کارت شناساییش رو هم گم کرده باشه ، المثنی هم نتونه بگیره ( گزینه فراموشی پسورد که اکثر ایمیلها دارن) ، باید قید ماشینش رو بزنه !.

عزیزجان شما دقیقاً مشکل رو متوجه نشدین .....
راستش نمی تونم زیاد تایپ کنم . فقط همین که فرض کنیم فردا دانشگاه مدعی بشه ، شرکت می تونه بگه من به این آقا فروختم و طرف حسابم اینه !!!
و واقعاً همینجوریه !! من طرف حساب شرکتم و از این طرف هم طرف حساب دانشگاه .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فرض کنید شما سفارش ثبت دامین دادید به یکی از این شرکتهای رجیستر کننده. پرداخت کننده هم شخص ثالثه.

مالکیت دامین متعلق به شماست یا پرداخت کننده ؟

شما بابت اون خدمات ، با پرداخت کننده تسویه حساب کردید، اونهم پسورد کنترل پنل رو به شما داده و در فیلد ایمیل مربوط به ادمین دامین، ایمیل شما رو وارد کرده و شما هم پسوردها رو تغییرشون دادید. آیا پرداخت کننده ، بعد از مدتی حق داره که با یه ایمیل دیگه ، از رجیستر کننده تقاضای ریست پسورد رو بکنه ؟!؟

اگر اینجوری باشه که سنگ روی سنگ بند نمیشه :D ، شرکتهای سرور و.. چه خارجی و چه ایرانی ، ایمیل کنترل پنل رو به عنوان مالک قلمداد میکنن.
ضمنا در تمام موارد ، ایمیلی که برای ثبت سفارش به کار رفته ، به عنوان ایمیل کنترل پنل هم ثبت میشه و قابل تغییر نیست. و اطلاعات اولیه لاگین سی پنل هم ، به همون ایمیل ارسال میشه. ایشون هم پسورد همین ایمیل رو دوستش تغییر داده ، نه ایمیلی که به صورت ایمیل Default دامینه

تجربه شخصی :
خارجی ها پرداخت کننده رو صاحب اکانت میدونن ,
فرض کن شما یه دامین برا من میخری , بعد از ثبت نام و اینا , ایمیل رو عوض میکنی به ماله من !!
حالا شما میتونی هر موقع که خواستی درخواست ریست پسورد بدی , اوناهم نگاه میکنن , اطلاعات پرداخت چون ماله شماست , پسورد رو براتون ریست میکنن !!

پ.ن : در این مورد بخصوص , منم حق رو به هاستینگ میدم , شاید بقیه نخواستن رک بهت بگن که ناراحت نشی ,
از کجا معلوم شما سرویس رو خریدی و به دانشگاه دادی قبلا , حالا الان به هر دلیلی دعوات شده یا چی , میخوای حال گیری کنی و پسورد رو گیر بیاری,

این دقیقا همون چیزی هست که هاستینگ فکر میکنه و تصمیم درستی هم گرفته به نظر من , حتی اگه حرف شما صادق باشه , باز هاستینگ داره طرف دانشگاه رو میگیره
و به امنیت سایت دانشگاه فکر میکنه , این وسط شما حرفت غیر منطقی هست و داری زور میگی (این مورد خیلی پیش میاد برا هاستینگ ها)!!

بالا