• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گول delivery report رو نخورید

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام

همین طور که میدونید یه مدتیه که ساعتهای اس ام اس تو بعضی از گوشیها از جمله مال من قاطی کرده!(اکثر گوشیهای سیمبیان)
برای همین یه روز تصمیم گرفتم که ساعت ارسال اس ام اس هام رو همراه اونها بنویسم و ارسال کنم و به مخاطبم هم گفتم تو اس ام اسی که در جواب به من میزنی ساعت دریافت رو بنویس و همینطور ساعت ارسال رو.وقتی این اس ام اس رو ساعت 9 صبح برای رفیقم فرستادم 5 دقیقه بعدش delivery report زد که پیام با موفقیت تحویل داده شد ولی هر چی منتظر شدم از دوستم جوابی نیومد! تا اینکه ساعت 2:30 بعد از نیمه شب بلاخره اس ام اس به دستم رسید که توش نوشته بود پیامت ساعت8 شب به دستم رسید و ساعت ارسال رو هم زده بود 8:5 دقیقه! حالا نمیدونم مخابرات توی این مدت بعد از نشون دادن گزارش تحویل تا زمان تحویل واقعی اون داشته چیکار میکرده!!!

الان چند روزه که دارم این روش رو توی همه اس ام اس هام امتحان میکنم و توی اکثرشون این مشکل وجود داره.

بهتون پیشنهاد میکنم اگه توی جواب اس ام اس ها کمی تاخیر دیدین از این روش ساده استفاده کنید تا ببینید زمان واقعی دریافت اون چه موقعیه!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
من که تا حالا Delivery Report اشتباه نداشتم...ولی برعکسش بوده که هنوز pending بوده ولی جواب SMS بهم رسیده...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حالا اینا که خوبش هست!
الان اونقدر خط دادن بیرون که جدیدا زنگ میزنی اشتباهی میگه User busy ! ( پشت خطی هم فعال) که گول اینها رو هم نباید خورد!

محـمود

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنیدم که دریافت Delivery هم یه اس ام اس حساب میشه ؟!!! :blink::wacko: درسته یا نه ؟! :eek:

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من که تا حالا Delivery Report اشتباه نداشتم...ولی برعکسش بوده که هنوز pending بوده ولی جواب SMS بهم رسیده...
برای من هم همین طور

ولی جدیدا SMS ها بعضی موقع ها با تاخیر فرستاده می شند ...

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

همین طور که میدونید یه مدتیه که ساعتهای اس ام اس تو بعضی از گوشیها از جمله مال من قاطی کرده!(اکثر گوشیهای سیمبیان)
برای همین یه روز تصمیم گرفتم که ساعت ارسال اس ام اس هام رو همراه اونها بنویسم و ارسال کنم و به مخاطبم هم گفتم تو اس ام اسی که در جواب به من میزنی ساعت دریافت رو بنویس و همینطور ساعت ارسال رو.وقتی این اس ام اس رو ساعت 9 صبح برای رفیقم فرستادم 5 دقیقه بعدش delivery report زد که پیام با موفقیت تحویل داده شد ولی هر چی منتظر شدم از دوستم جوابی نیومد! تا اینکه ساعت 2:30 بعد از نیمه شب بلاخره اس ام اس به دستم رسید که توش نوشته بود پیامت ساعت8 شب به دستم رسید و ساعت ارسال رو هم زده بود 8:5 دقیقه! حالا نمیدونم مخابرات توی این مدت بعد از نشون دادن گزارش تحویل تا زمان تحویل واقعی اون داشته چیکار میکرده!!!

الان چند روزه که دارم این روش رو توی همه اس ام اس هام امتحان میکنم و توی اکثرشون این مشکل وجود داره.

بهتون پیشنهاد میکنم اگه توی جواب اس ام اس ها کمی تاخیر دیدین از این روش ساده استفاده کنید تا ببینید زمان واقعی دریافت اون چه موقعیه!

بسیار جالب بود.از اطلاع رسانی به موقع شما ممنونم.:specool:
موفق باشید.
یا حق.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
این Report اکثر اوقات اشتباه می کنه.

برای منم بارها این اتفاق افتاده.

یه چیز جالب تر اینه که چند وقتی هست که یکی از دوستام SMS برام فرستاده اما هنوز که هنوزه به دستم نرسیده در حالی که دوستم بهم نشون داد که Send شده !! حالا نمی دونم این SMS کجا گم شده !!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
مطمئن هستید ؟ بعید می دونم ها ...
نه آقا جون این سرویس( طبق گفته چند وقت پیش مسئولین توی اخبار ) مجانیه!

بگذریم ...............تا حالا به مشکل من نخوردین شماها!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
پول دلیوری اصلا حساب نمیشه...اینو یه بار یکی از مسوولین مخابرات گفتش...الان هم که ماشالا همه گوشیها SMS COUNTER دارن...یه دوره رو بشمرین و میبینین که تو قبض صادر شده، خبری از دلیوری ریپورت نیستش!!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
من جدیدا وقتی sms میفرستم چند بار خطا میده، بعدش هم ارسال میشه، طرف مقابل میگه 4-5 بار sms ات تکرار شده

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
من جدیدا وقتی sms میفرستم چند بار خطا میده، بعدش هم ارسال میشه، طرف مقابل میگه 4-5 بار sms ات تکرار شده
آخ انقدر منم بدم میاد کسی که بهم اس.ام.اس میزنه چند بار میاد.
وقتی منم میزنم میگن چند بار میاد.

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه آقا جون این سرویس( طبق گفته چند وقت پیش مسئولین توی اخبار ) مجانیه!

!

مخابرات و مجانی !
247.gif
تو مخابرات نفس هم بکشی باید پول بدی یا اینکه قبلاً پولشو دادی !
112.gif

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
مخابرات اینقدر پول ازمون میگیره که اینا توش گمه! حالا اگه Delivery Report مجانی هم باشه، تلافیش را یه جا دیگه سرمون در میاره!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل از گوشی هست که اس ام اس ها چند بار پشت سر هم فرستاده میشن.گوشی پدر بنده نیز این مشکل رو داره.سیمکارتشو زدم روی گوشی خودم مشکل حل شد.ولی روی گوشی خودش مشکل پا برجا بود!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
مخابرات باور کنید هنوز یک روز از خرید سیمکارتم نگذشته بود و هنوز پلمپ بود که قبضی به مبلغ 2200 تومن اومد.تازه ی توی قبض از پول خدمات ویزه رو هم نوشته بود!!!!عوضیه 370 تومن پول ثبت نام کم بوده دوباره قبض فرستادن در خونمون.ملت باور کنید دارن از مون باج میگیرن.توی افغانستان هم سیمکارت مفتیه!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
مخابرات باور کنید هنوز یک روز از خرید سیمکارتم نگذشته بود و هنوز پلمپ بود که قبضی به مبلغ 2200 تومن اومد.تازه ی توی قبض از پول خدمات ویزه رو هم نوشته بود!!!!

من سر این هزینه ویژه هر دو ماه با این امور مشترکین یه دعوایی دارم :D

5 هزارتومن هزینه ویژه به علاوه هزار تا دوهزارتومن ابونمان !!!

همیشه 6-7 تومن باید پول زور بدم !

تو اروپا مردم سیم کارت مثل Virgin و غیره می خرن که چه می دونم 200 دقیقه مفتی صحبت کنند و 100 تا اس ام اس و غیره مفتی بدن.اینجا سیم کارت می خریم که پول مفت بدیم

بالا