• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل دیگه شورش رو دراورده

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان
برای سایتم کلی زحمت میکشم و مطالب ترجمه شده و با سئو باا میزارم برای هر مطلب هم چند تا برچسب میزارم بعد میام میبینم سایت هایی که برای مطالبشون بالای 50 تا تگ میزارن همش تو نتایج جستجو در صدرن و روز به روز داره بازدیدشون بالا میره اینکه نشد چرا این همه دوستان متخصص سئو میگن برچسب کم بزارین ، استاندارد بزارین ، به اندازه بزارین ، اصلا نزارین ، بعد یه همچین سایتهایی باید با گزاشتن فقط برچسب روز به روز پیشرفت کنن ؟؟؟

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوست عزیز توجه داشته باشید تنها تولید محتوای جدید نمی تونه شما رو در صدر نتایج بیاورد بلکه الگوریتم های گوگل باید سایت شما رو یک سایت معتر تشخیص دهید و آن اعتبار سایت شما باعث می شود شما هر پستی را می نویسید رتبه خوبی داشته باشد و کلمات کلیدی به صورت تگ هیچ فایده ای ندارد و سعی کنید کنید کلمات کلیدی را در عنوان، توضیحات و پاراگراف اول مطالبتان قرار دهید البته در این امر نیز زیاده روی نکنید

اما به چه صورت اعتبار سایت را افزایش دهیم؟؟؟؟؟

به نظرم این مقاله از یک ادمین را بخونید.

مساله ای بزرگ به نام بک لینک

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوست عزیز توجه داشته باشید تنها تولید محتوای جدید نمی تونه شما رو در صدر نتایج بیاورد بلکه الگوریتم های گوگل باید سایت شما رو یک سایت معتر تشخیص دهید و آن اعتبار سایت شما باعث می شود شما هر پستی را می نویسید رتبه خوبی داشته باشد و کلمات کلیدی به صورت تگ هیچ فایده ای ندارد و سعی کنید کنید کلمات کلیدی را در عنوان، توضیحات و پاراگراف اول مطالبتان قرار دهید البته در این امر نیز زیاده روی نکنید

اما به چه صورت اعتبار سایت را افزایش دهیم؟؟؟؟؟

به نظرم این مقاله از یک ادمین را بخونید.

مساله ای بزرگ به نام بک لینک

داداش اینا رو خودم بلدم الانم مطالبم در کمتر از 1 دقیقه ایندکس میشه و ورودی خوبی از گوگل دارم اما احسسا میکنم میتونه بهتر از هم بشه.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بالا