• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل سایت من رو حذف کرد راهی برای بازگشت هست ؟

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام . من ۵ ماه پیش یه سایت ساختم که باهاش میشد ویدیوهای رو جستجو و دانلود کرد و هر ویدیو ای که داخل جستجو میشد داخل سایت مپ ذخیره میشد که گوگل ایندکسش کنه . اوایل گوگل خوب ایندکس میکرد ولی یدفه سایت رو گذاشت توی لیست سیاهش و کلا حذفش کرد و وقتی پرسیدم ازشون گفتن چون از یوتیوب کپی کردی بعدش من زیر تمام صفحات منبع youtube.com گذاشتم ولی درست نشد . حالا سوالام اینه که چجور سایتهایی مثل خبر فارسی یا شهر خبر که همه ی خبرهاشون کپی سایتهای دیگس نه تنها حذف نشدن بلکه صفحه اول گوگل هستن . خیلی ممنون میشم جوابمو بدید . راستی آدرس سایتم faman.ir

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سایت خوب و جالبی هست .

بهش رسیدگی بیشتری بشه و رو ظاهرش کار بشه , میتونه موفق باشه...

شما پیام های وبمستر تولز را چک کنید , حتما گفته که چرا سایت را حذف کرده و بتونید ذنبال راه چاره باشید

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
چک کردم نوشته سایت شما poor spam هست . من الان زیر توضیح همه ی ویدیوها منبع نوشتم یوتیوب . یکی قبلا گفت که چون همه نوشته ها از یوتیوب هست گوگل حذفت کرده من یه برنامه نوشتم که وقتی روبات گوگل بیاد چک کنه خود سایت اتوماتیک چند خط از خودش جمله بنویسه ولی بازم درست نشد وقتی تقاضای تجدید نظر براشون میفرستم بازم مینویسن شما استانداردهای ما را ندارید .
دوستان کسی تو این فروم نمیدونه سایتهایی مثل شهر خبر و قطره یا خبرآنلاین چکار کردن که گوگل کاریشون نداره ؟

Last edited:

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
ببینید سایتهایی مثل شهر خبر و قطره و ... همه سایت های ایرانی و فارسی هست ولی youtube سایت انگلیسی و متعلق به خود گوگل هست.بهترین روش این هست که ویدیوها رو دایرکت کنید روی خود یوتیوب
اما پیشنهاد من به شما : سایتتون رو با یک دامین دیگه بالا بیارید و باز تست کنید

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
من یه برنامه نوشتم که وقتی روبات گوگل بیاد چک کنه خود سایت اتوماتیک چند خط از خودش جمله بنویسه ولی بازم درست نشد
درورد بر شما.خودت جواب خودت رو دادی.این کاری که کردی یکی از خط قرمز های گوگل هست که در بخش راهنمای وب مستران در خود سایت گوگل بهش اشاره شده که از هرگونه درج محتواهای اتوماتیک و سیستمی شدیدا پرهیز کنید.
سایت های خبری هم که اسم بردی اولین فاکتوری که دارن قدیمی هستن و خودش بزرگترین امتیاز هست و دیگه اینکه اینها کوچکترین تخلفی به لحاظ گوگل در سایتشون ندارن.

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ممنون از ‍پاسختون ولی منم تا قبل اینکه گوگل بلاکم کنه نوشته اتوماتیک نزاشته بودم . حالا با یه دامنه دیگه سایت رو به گوگل معرفی کردم . نوشته های اتوماتیک رو هم حذف کردم . منبع یوتیوب هم توی تمام صفحات گذاشتم . امیدوارم گوگل دیگه گیرنده :)

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
قطعا هرگونه کپی برداری نهایتا محکوم به فناست... همیشه کارهای با ارزش سخت تر هستند و ماندگار تر.

سایت هایی مثل قطره و... هم چون کاربر را به سایت اصلی منتقل میکنند مشکلی ندارند.

به نظر من بهتره دنبال یک ایده جدید باشید.

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
قطعا هرگونه کپی برداری نهایتا محکوم به فناست... همیشه کارهای با ارزش سخت تر هستند و ماندگار تر.

سایت هایی مثل قطره و... هم چون کاربر را به سایت اصلی منتقل میکنند مشکلی ندارند.

به نظر من بهتره دنبال یک ایده جدید باشید.

سلام . دوست من . سایت من کپی بردار نیست . برای طراحی و ساختش به مراتب بیشتر از خیلی از سایتهای دیگه زحمت کشیده شده علاوه بر اینکه در نوع خود یک ایده ی جدیده . یوتیوب در ایران فیلتره . این سایت با فیلترینگ هوشمند فقط ویدیوهای سالم رو نشون میده پس میتونه خیلی مفید و بدربخور باشه .
شما گفتید سایت قطره چون به سایت اصلی لینک میده حذف نشده . من الان زیر تمام صفحات نوشتم منبع youtube.com . همین کافیه یا باید به صفحه ی ویدیو لینک بدم ؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام . دوست من . سایت من کپی بردار نیست . برای طراحی و ساختش به مراتب بیشتر از خیلی از سایتهای دیگه زحمت کشیده شده علاوه بر اینکه در نوع خود یک ایده ی جدیده . یوتیوب در ایران فیلتره . این سایت با فیلترینگ هوشمند فقط ویدیوهای سالم رو نشون میده پس میتونه خیلی مفید و بدربخور باشه .
شما گفتید سایت قطره چون به سایت اصلی لینک میده حذف نشده . من الان زیر تمام صفحات نوشتم منبع youtube.com . همین کافیه یا باید به صفحه ی ویدیو لینک بدم ؟

من البته قصد جسارت نداشتم و به طور کلی گفتم چون متاسفانه مسئله کپی کردن معضلی شده در اینترنت.

گوگل در مقاله ای که پارسال منتشر کرده بود گفته بود بهتره ابتدا و انتهای مطلبی که کپی میکنید لینک بدید به مطلب اصلی. در واقع شما هم باید لینک بدین به صفحه خود ویدئو نه سایت یوتیوب.

موفق باشید

uhanna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايت شما اسپم و پنالتي شد از سوي گوگل در آدرس زير مي توانيد توضيحات بيشتري كسب كنيد
آيا سايت شما در گوگل پنالتي شده است

براي رهايي از اين بحران به زماني بالغ بر 6 تا 12 ماه نياز داريد بايد آهسته و پيوسته پيش رويد - كپي كاري هم قوانين خاص خودش رو داره
اگر دقيقا كپي مي كنيد بيائيد عنوان ها، توضيحات، كلمات كليدي و نيز محتوا را دستكاري كنيد.

بالا