احتمالا آی پی هات برای اماراته. برو این سایت چک کن. www.whatismycountry.comبه نقل از black_hat :
You are accessing this site fromبه نقل از ads :احتمالا آی پی هات برای اماراته. برو این سایت چک کن. www.whatismycountry.com
الان خودش زبونش روی پارسی هست. توی عکس نگاه کنید . نوشته (Google.ae ارايه شده به زبان(های): العربية English हिन्दी اردو)برو تو Pereferences تو اون صفحه گزینه Interface Language رو بذار English یا Persian.
کاملا پاک کردم ولی بازم google.ae میادبه نقل از arashpour :همه Cookie هات رو پاک کن و دوباره امتحان کن. نتیجه رو اعلام کن. حتی اگه ip هم مال امارات باشه که بعیده باید این مشکلت با پاک کردن کوکیها برطرف بشه.
اینترنت سازمانی هست. بزار باشه. مفت باشه کوفت باشهبه نقل از arashpour :آره مثکه ip ایت اماراتیه. من با اکانتم نتونستم گوگل پک رو باز کنم ولی با *** باز شد. کارت شما چیه؟ زنگ بزن پشتیبانیش.
هیچی. آخه اینطوری نبود. می خواستم بدونم مال کسه دیگه ای هم اینطوری شده؟به نقل از GHAHRAMANI :واسه شما چه فرقی می کنه؟
زبان روی فارسی هست. همون فکر می کنم از IP باشه. چون با تنظیمات ساب دومین تغییر نمی کنه.به نقل از عادل :شما در تنظيمات مرورگرتان زبان را فارسي انتخاب بكنيد. احتمالا مشكل حل مي شود.