• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل موتورولا موبیلیتی را با مبلغ 12.5 میلیارد دلار خریداری کرد

jamesa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرکت گوگل اعلام کرده است که گوگل صبح دوشنبه وارد توافقی شد که موتورولا موبیلیتی را با مبلغ 12.5 خریداری کند.

گوگل به ازای هر سهم موتورولا موبیلیتی 40 دلار را پیشنهاد داده است.

کارولینا میلانسی نایب رئیس گارتنر میگوید: "گوگل حالا دیگر تنها سازنده سیستم عامل گوشی ها و تبلت ها نخواهد بود و این خرید بدین معنی است که گوگل خود توانایی طراحی سخت افزاری گوشی ها و تبلت ها را خواهد داشت. موتورولا موبیلیتی گفته است که در امسال 24500 حق امتیاز داشته است و این برای گوگل که آن را خریداری کرده است نقطه مثبت فوق العاده محسوب میشود."

هر چند که می تواند این خرید گوگل می تواند رابطه را برای رقبایی چون اچ تی سی و سامسونگ تنگ تر کند ولی کارولینا میلانسی می گوید: "تمام شرکتهایی که بر روی این پلت فرم سرمایه گذاری کرده اند به سرعت نمی توانند از آن خارج شوند."

خود گوگل در مورد این خرید می گوید: "این خرید یک Supercharge برای اکوسیستم آندروید بحساب می آید و رقابت دستگاه های موبایل را بهبود می بخشد. این خرید بر روی نوع توسعه آندروید تاثیر نخواهد گذاشت و اکوسیستم به همانگونه کد باز باقی خواهد ماند."

طبق گفته گوگل این معامله و انتقال کامل شرکت موتورولا موبیلیتی اواخر امسال یا اوایل سال آینده میلادی انجام خواهد شد. شرکت موتورولا موبیلیتی در حال حاضر 20 هزار پرسنل دارد.

در ماه ژانویه موتورولا به دو بخش تقسیم شد. بخش موبایل خود را به نام موتورولا موبیلیتی از خود موتورلا جدا کرد. وبخش دیگر بر روی تجهیزات IPTV کار میکند.

اما شاید کسی دقت نکرده باشد که این خرید در زمان مدیریت لری پیج اتفاق افتاده است. در ادامه سخنان لری پیج را در مورد این خرید بخوانید:

"در نوامبر 2007 آندروید مشتریانش خیلی خوب زیاد نمی شدند. اما تجربه موبایل جدیدی برای کاربران را ایجاد کرد. امروز بیش از 150 میلیون دستگاه در سرتاسر جهان با شبکه ای از 39 شرکت و 231 اپراتور در 123 کشور با آندروید فعال هستند. که یک موفقیت خیره کننده را برای آندروید کسب کردند. ما همیشه به یک راه Supercharge برای اکو سیستم آندروید نگاه می کنیم. این دلیلی است که من را به اعلام خبر خرید موتورولا علاقه مند کرده است.

موتورولا تاریخچه ای 80 ساله در نوآوری در حوزه ارتباطات دارد که به ما در انقلابی عالی در محاسبات موبایل کمک خواهد کرد. من واقعا عاشق گوشی های موتورلا خود از مبدا StarTAC تا DROID های فعلی هستم.

موتورولا همچنین در بازار دستگاه های خانگی و ویدیوها برای مشاغل پرچمدار است. به کمک پروتکل اینترنت ما علاقه داریم که با موتورولا کار کنیم و شرکای خود را در این فضای نوآوری سهیم کنیم.

موتورولا کاملا گوشی های خود را آندرویدی کرده بود و یکی از دلایلی که ما علاقه بسیار زیادی به این خرید داشتیم همین بود.

این خرید به باز بودن اکو سیستم آندروید لطمه ای نخواهد زد و ما به موتورولا به عنوان یک شغل جداگانه نگاه خواهیم کرد.

ما اخیرا ضد رقابتی رفتار کردن اتحاد اپل و مایکروسافت برای حمله به آندروید را توضیح دادیم. شعبه قضایی آمریکا هم با توجه به "حفاظت از رقابت و نوآوری ها در حوزه نرم افزاهای کد باز" قضاوت کرد. مالکیت موتورلا توسط ما می تواند حق امتیاز های ما را نیز تقویت کند که ما را در مقابل چنین رفتار های ضد رقابتی مانند اتحاد اخیر مایکروسافت و اپل و دیگر شرکتها حفاظت کند.

این اتحاد تنها یک Supercharge برای آندروید نیست. اما همچنین رقابت را بهتر و مشتریان را برای رقابت نوآورانه تجهیز میکند. انتخاب عالی تر و تجربه این متحیر کننده. من دلگرم به این تجربه بزرگ هستم که یه ارزش بسیار بالا برای سهام داران است.

من به آینده نگاه میکنم و ورود سهام داران موتورولا به خانواده گوگل را خوش آمد میگویم."

منبع: http://www.molocool.com/show.php?ide=703

بالا