• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل نکوسوس 7 2013

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
سلام خدمت همه دوستان
از عزیزان کسی در مورد تاریخ شروع فروش نکسوس 7 جدید در اپل استور خبر داره؟
چقدر طول میکشه تا بعد از شروع فروش در پلی استور این محصول به ایران برسه؟
ارزش صبر کردن داره؟

Last edited:

hat3ck

Registered User
لایک‌ها
10
من بودم صبر میکردم خیلی گوشی خوفیه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
:blink:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ببخشید اصلاح شد :D پلی استور

داداش چه کردی با ما اخه !! چشام چهارتا شد ! حواست رو جمع کن ممکن بود خون ریزی راه بندازی :D
خدا اون روز رو نیاره اجناس مارو در اپل استور بفروشن !!

from lg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شک نکن ارزش صبر کردن داره.این امکانات فقط 229دلار.مفته.البته نه برا ما.گوگل99دلار هم که میداد برا ما گرون بود.تا1ماه دیگه قیمتش فکر کنم به ثبات برسه تو ایران.همون روز که معرفی شد 3شنبه هفته بعدش عرضه شده.فکر کنم تو همین چند روزه تو ایران ببینیمش وتا1ماه 2ماه دیگه قیمتش به ثبات برسه

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
یه خبر جالب خوندم گفتم شما هم بخونید
مشکل در جی پی اس و صفحه نمایش نکسوس 7 نسل دوم

هفته گذشته خبرهایی را شنیدیم که گوگل نکسوس نسل 7 دوم مشکلاتی را در قسمت جی پی اس خود دارد و کاربران گزارش داده‌اند که در تبلت‌های آن‌ها جی پی اس در حدود 2 دقیقه بعد از روشن شدن از کار می‌افتد. حال گوگل به بعضی از این کاربران گفته که تبلت‌های آن‌ها را تعویض می‌کند. شاید تصور می‌کنید که این پایان داستان است و همه چیز به همین خوبی و خوشی تمام می‌شود.

به گزارش جی اس ام به نظر می‌آید که داستان برای گوگل تازه شروع شده است و بعضی دیگر از کاربران و حتی آن‌هایی که تبلت‌های خراب خود را تعویض کرده‌اند اکنون مشکلی جدید در صفحه نمایش لمسی تبلت دارند.

یک حرفه‌ای در این زمینه با نام Paul در فروم محصولات گوگل از دارندگان این تبلت که چنین مشکلی را دارند خواسته تا تبلت خود را در حالت Safe Mode قرار دهند و بررسی کنند تا مطمئن شوند که تبلت آن‌ها هنوز هم این مشکل را دارد یا خیر؟ زیرا در حالت Safe Mode تمام برنامه‌های نصب شده بر روی تبلت غیر فعال می‌شوند.

اگر در حالت Safe mode این مشکل وجود نداشته باشد کاربران باید یکی یکی برنامه‌هایی را که بر روی تبلت خود نصب کرده‌اند پاک کنند تا برنامه مشکل ساز مشخص شود اما اگر این مشکل در حالت Safe mode نیز وجود داشته باشد باید با گوگل برای تعمیر و یا تعویض دستگاه خود تماس بگیرند.

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
البته با توجه به اینکه این تبلت هنوز توی پلی استور برای فروش گذاشته نشده، بعید میدونم تا 3 ماه آینده وارد بازار ایران بشه ...

بالا