• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل پاندا پیغام میده توی وبمستر تولز ؟

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
بنده پارسال سایتم توسط گوگل جریمه شد یک پیغامی داد توی گوگل که در آخر مطلب میزارم
حالا داشتم سرچ میکردم دیدم مت کاتز گفته پاندا پیغامی در گوگل وبمستر تولز نمی فرسته
من فکر میکردم پیغام زیر مال پاندا هست
خب سایتم را درست کردم و گوگل پیغام داد سایتتون را بررسی کردیم چیزی دیگه پیدا نشد
حالا سوال من اینه این پیغام مال پاندا هست ؟

Dear site owner or webmaster of http://www.demo.ir/, We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines. Specifically, we detected low-quality pages on your site which do not provide substantially unique content or added value. Examples could include thin affiliate pages, doorway pages, automatically generated content, or copied content. For more information about unique and compelling content, visit Little or no original content - Webmaster Tools Help. We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results. If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support. Sincerely, Google Search Quality Team

و اگر نه پس سایت من را پاندا جریمه نکرده
درسته؟

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
سلام دوست عزیز

سایت شما به دلیل صفحات تکراری ، محتوای بی کیفیت و کپی برداری از سایت ها ، پنالتی شده است ، اگر میخواهی از این حالت خارج شوی ، به هیچ عنوان مقالات تکراری را پاک نکن ، فقط به جای آن از همین امروز محتوای با کیفیت و منحصر به فرد بنویس ، اگر می خواهی مطالبت را درست و حسابی کپی جوری که گوگل از شما خوشش بیاد بهت پیشنهاد میکنم این ویدئو رو ببنین "نحوه صحیح کپی کردن فایل ها از سایت های مختلف بدون جریمه شدن در گوگل"

بعد زیاد هم دقت نکن که پنگوئن فته یا پاندا و یا... محتوا مهمه -> Content Is King

بازهم کمکی خواستی بگو...

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
بله این مال 8 ماه پیش و من کلی مطلب پاک کردم
بعد گوگل پیغام داد دیگه مشکلی نیست
میخام روش کار کنم ترسیدم بی فایده باشه
چون دو سال قدمت داره دومین ولی گفتم دومین جدید بزنم خیالم راحت باشه
ترسیدم الکی روش کار کرده باشم

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
اشباهی است که شده ، ولی از این به بعد بدانید که هیچوقت آدرسی را از سایت خود حذف نکنید ! به عبارتی دیگر گوگل را عصبانی نکنید که نمیتوانید فایل های شما را پیدا کند...

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
با خیال راحت روی این دومین کار کنم یا یه جدید بزنم
می ترسم این دومین دیگه دومین قبل نشه

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
با همین دامین کار کنید ، بالاخره 2 سال سابقه کار در یک موضوع را دارد ، ممکن است که الان شما پنالتی شده باشید ولی گوگل از تغییرات خوشش می آید ، محتوای خود را بروز کنید و محتوای منحصر به فرد ایجاد کنید ، سعی کنید نظرات کاربران را پاسخ دهید ، کاری کنید آنها در خبرنامه عضو شوند تا یه مدتی افزایش ترافیک پیدا کنید و فکر میکنم اگر این کارها رو انجام بدهید تا 3 یا 4 ماهه حداکثر از حالت پنالتی خارج خواهید شد.

بالا