rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
Last edited:
ظاهرا در تاریخ 16 اکتبر , یکی از الگوریتم های پاندا یا پنگوئن گوگل آپدیت شدن و بعضی از سایت ها را تحت تاثیر قرار دادند ...
چون هنوز مشخص نیست که کدوم از الگوریتم ها چنین تاثیری را گذاشته , نمیشه براحتی در موردش واکنش نشون داد ..ولی خوب خودتون بهتر میدونید که کدوم از فرمایشات گوگل را نقض کردید که چنین مشکلی پیش اومده ..
یا بک لینک غیر طبیعی و یا محتوی سایت مشکل داره ...
اخبار آپدیت های گوگل را پیگیر باشید بلکه اطلاعاتی در این مورد بدست بیاد.
Google Algorithm Change History - Moz
.
Google PageRank & Algorithm Updates : Search Engine Roundtable
.
یقینا بدون دلیل نبوده , و webmaster guideline را نقض کردید ولی خودتون متوجه نیستید که چنین کاری کردید
بهتره مجدد ی مروری داشته باشید :
https://support.google.com/webmasters/answer/35769
....
میتونید آدرس بلاگ خودتون را بگذارید ی نگاهی بهش بندازم
Google Algorithm Change History - Moz
.
Google PageRank & Algorithm Updates : Search Engine Roundtable
.
یقینا بدون دلیل نبوده , و webmaster guideline را نقض کردید ولی خودتون متوجه نیستید که چنین کاری کردید
بهتره مجدد ی مروری داشته باشید :
https://support.google.com/webmasters/answer/35769
....
میتونید آدرس بلاگ خودتون را بگذارید ی نگاهی بهش بندازم
The following are examples of link schemes which can negatively impact a site's ranking in search results:
Buying or selling links that pass PageRank. This includes exchanging money for links, or posts that contain links; exchanging goods or services for links; or sending someone a “free” product in exchange for them writing about it and including a link
Excessive link exchanges ("Link to me and I'll link to you") or partner pages exclusively for the sake of cross-linking
تو اولین نگاه , تعدادی بنر در سایدبار و فوتر بلاگ و در متن پست ها دیدم که nofollow نیستند
تعدادی لینک خروجی از صفحه اول به 2 سایت فروشگاهی دارید , هر چند که ظاهرا با جاوا اسکریپت لود میشن , ولی این تعداد لینک بسمت یک دامین , نرمال بنظر نمیرسه مخصوصا که از همه صفحات وبلاگ چنین خروجی رو دارید .
تعداد لینک ها 40 تا بود , که با جاوا اسکریپت لود میشن ولی همه این لینک ها follow هستند !
برای من که فقط ی ویزیتور هستم , این تعدا لینک خروجی بسمت یک یا 2 هدف , اونم از همه صفحات بلاگ شما, نرمال بنظر نمیاد ! << unnatural
ی بخشی از webmaster guideline را کپی می کنم :
دوست من اینها رو چطوری فهمیدی؟ از سایت مخصوصی استفاده کردی؟
این چی بود ؟! تیکه انداختی ؟!!
مواردی که گفتم برداشت خودم هست و به سئو مربوط میشه که می تونه منجر به پنالتی بشه ...
اگر شما بهتر آنالیز می کنید , خوبه که از تجربیات شما استفاده کنیم
تو اولین نگاه , تعدادی بنر در سایدبار و فوتر بلاگ و در متن پست ها دیدم که nofollow نیستند
تعدادی لینک خروجی از صفحه اول به 2 سایت فروشگاهی دارید , هر چند که ظاهرا با جاوا اسکریپت لود میشن , ولی این تعداد لینک بسمت یک دامین , نرمال بنظر نمیرسه مخصوصا که از همه صفحات وبلاگ چنین خروجی رو دارید .
تعداد لینک ها 40 تا بود , که با جاوا اسکریپت لود میشن ولی همه این لینک ها follow هستند !
برای من که فقط ی ویزیتور هستم , این تعدا لینک خروجی بسمت یک یا 2 هدف , اونم از همه صفحات بلاگ شما, نرمال بنظر نمیاد ! << unnatural
ی بخشی از webmaster guideline را کپی می کنم :
خیلی ممنون همه ی مشکلات رو رفع کردم هر چی جاوا و پاپ آپ و follow بود حذف کردم
فقط یه چیزی شما چطور فهمیدی بنرها فالو هستن؟
افزونه nodofollow برای فایرفاکس رو نصب کن با یه کلیک نشونت میده.
دو تا افزونه دارم ولی بنر رو نمیتونه تشخیص بده
خیلی ممنون همه ی مشکلات رو رفع کردم هر چی جاوا و پاپ آپ و follow بود حذف کردم
فقط یه چیزی شما چطور فهمیدی بنرها فالو هستن؟
کار خوبی کردید
تبلیغات رو وقتی شروع کنید که بلاگ کشش داشته باشه . برای بلاگ شما هنوز زوده .
البته هنوز بنر های follow دارید , بهتره لینک های خروجی که شامل بنر هم میشه , یا به سایت ها معتبر ختم بشن یا اینکه nofollow بشن
لینک هایی که دستی nofollow می کنید در کد نوشتن دقت کنید که اشتباه نشه و زحمت شما هدر نره .
من معمولا کد ها را نگاه می کنم .
---
این پیج چطور می تونه رنک بگیره ؟!
کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - معرفی چند سایت معتبر GPT برای کسب درآمد
ولی این پست یا اون کدهای فروشگاهی کمتر از یک ماه گذاشته شدن
یعنی ممکنه دقیقا تو همین زمان کم این اتفاق افتاده باشه؟
----
بعنوان یه پیشنهاد : در پست های بلاگ شما , متن کمی نوشته شده , سعی کنید زیاد بنویسید زیاد توضیح بدید ! هم نسبت متن بالا میره و هم اختصاصی تر میشه . گوگل هم حال می کنه با همچین پستی !
ویزیتور رو تحریک کنید که نظرشون رو بنویسن , کامنت بازی بشه , مثل چت روم !
--
موفق باشید