• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل پنالتی

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
ظاهرا در تاریخ 16 اکتبر , یکی از الگوریتم های پاندا یا پنگوئن گوگل آپدیت شدن و بعضی از سایت ها را تحت تاثیر قرار دادند ...

چون هنوز مشخص نیست که کدوم از الگوریتم ها چنین تاثیری را گذاشته , نمیشه براحتی در موردش واکنش نشون داد ..ولی خوب خودتون بهتر میدونید که کدوم از فرمایشات گوگل را نقض کردید که چنین مشکلی پیش اومده ..

یا بک لینک غیر طبیعی و یا محتوی سایت مشکل داره ...

اخبار آپدیت های گوگل را پیگیر باشید بلکه اطلاعاتی در این مورد بدست بیاد.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ظاهرا در تاریخ 16 اکتبر , یکی از الگوریتم های پاندا یا پنگوئن گوگل آپدیت شدن و بعضی از سایت ها را تحت تاثیر قرار دادند ...

چون هنوز مشخص نیست که کدوم از الگوریتم ها چنین تاثیری را گذاشته , نمیشه براحتی در موردش واکنش نشون داد ..ولی خوب خودتون بهتر میدونید که کدوم از فرمایشات گوگل را نقض کردید که چنین مشکلی پیش اومده ..

یا بک لینک غیر طبیعی و یا محتوی سایت مشکل داره ...

اخبار آپدیت های گوگل را پیگیر باشید بلکه اطلاعاتی در این مورد بدست بیاد.

آخه یه وبلاگی که 2-3 ماه ساخته شده چرا باید این بلا سرش بیاد
من به هیچ وجه بک لینک غیر طبیعی نساختم... اصلا در تعجبم
من خودم واسه یه سایت 1000 تا بک لینک ساختم الان صفحه اول گوگله ولی وبلاگ خودم بدون هیچ دلیلی....
اخبار گوگل رو کجا میشه دنبال کرد؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
Google Algorithm Change History - Moz
.
Google PageRank & Algorithm Updates : Search Engine Roundtable
.
یقینا بدون دلیل نبوده , و webmaster guideline را نقض کردید ولی خودتون متوجه نیستید که چنین کاری کردید
بهتره مجدد ی مروری داشته باشید :
https://support.google.com/webmasters/answer/35769

....

میتونید آدرس بلاگ خودتون را بگذارید ی نگاهی بهش بندازم

این آدرس وبلاگ دوستمونه

کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
Google Algorithm Change History - Moz
.
Google PageRank & Algorithm Updates : Search Engine Roundtable
.
یقینا بدون دلیل نبوده , و webmaster guideline را نقض کردید ولی خودتون متوجه نیستید که چنین کاری کردید
بهتره مجدد ی مروری داشته باشید :
https://support.google.com/webmasters/answer/35769

....

میتونید آدرس بلاگ خودتون را بگذارید ی نگاهی بهش بندازم

این آدرس وبلاگ دوستمونه

کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من حتی فقط و فقط با چهار وبلاگ تبادل لینک کردم که مشکلی پیش نیاد
الان سایتایی هستند که روزانه چند صد تا لینک تبادل می کنن هیچ مشکلی هم ندارن
گوگل خودش هم نمیدونه چیکار نمی کنه :(

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
تو اولین نگاه , تعدادی بنر در سایدبار و فوتر بلاگ و در متن پست ها دیدم که nofollow نیستند

تعدادی لینک خروجی از صفحه اول به 2 سایت فروشگاهی دارید , هر چند که ظاهرا با جاوا اسکریپت لود میشن , ولی این تعداد لینک بسمت یک دامین , نرمال بنظر نمیرسه مخصوصا که از همه صفحات وبلاگ چنین خروجی رو دارید .
تعداد لینک ها 40 تا بود , که با جاوا اسکریپت لود میشن ولی همه این لینک ها follow هستند !

برای من که فقط ی ویزیتور هستم , این تعدا لینک خروجی بسمت یک یا 2 هدف , اونم از همه صفحات بلاگ شما, نرمال بنظر نمیاد ! << unnatural

ی بخشی از webmaster guideline را کپی می کنم :

The following are examples of link schemes which can negatively impact a site's ranking in search results:

Buying or selling links that pass PageRank. This includes exchanging money for links, or posts that contain links; exchanging goods or services for links; or sending someone a “free” product in exchange for them writing about it and including a link
Excessive link exchanges ("Link to me and I'll link to you") or partner pages exclusively for the sake of cross-linking

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو اولین نگاه , تعدادی بنر در سایدبار و فوتر بلاگ و در متن پست ها دیدم که nofollow نیستند

تعدادی لینک خروجی از صفحه اول به 2 سایت فروشگاهی دارید , هر چند که ظاهرا با جاوا اسکریپت لود میشن , ولی این تعداد لینک بسمت یک دامین , نرمال بنظر نمیرسه مخصوصا که از همه صفحات وبلاگ چنین خروجی رو دارید .
تعداد لینک ها 40 تا بود , که با جاوا اسکریپت لود میشن ولی همه این لینک ها follow هستند !

برای من که فقط ی ویزیتور هستم , این تعدا لینک خروجی بسمت یک یا 2 هدف , اونم از همه صفحات بلاگ شما, نرمال بنظر نمیاد ! << unnatural

دوست من اینها رو چطوری فهمیدی؟ از سایت مخصوصی استفاده کردی؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
دوست من اینها رو چطوری فهمیدی؟ از سایت مخصوصی استفاده کردی؟

این چی بود ؟! تیکه انداختی ؟!!

مواردی که گفتم برداشت خودم هست و به سئو مربوط میشه که می تونه منجر به پنالتی بشه ...

اگر شما بهتر آنالیز می کنید , خوبه که از تجربیات شما استفاده کنیم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این چی بود ؟! تیکه انداختی ؟!!

مواردی که گفتم برداشت خودم هست و به سئو مربوط میشه که می تونه منجر به پنالتی بشه ...

اگر شما بهتر آنالیز می کنید , خوبه که از تجربیات شما استفاده کنیم

نه عزیزم منظوری نداشتم دیدم اطلاعات کاملی داری گفتم شاید از سایتهای آنالیز سئو استفاده کردی .

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
چند وقت پیش که گوگل آپدیت کرد یه سری سایت و وبلاگ که توصفحات اول بودن ناپدید شدن و البته الگوریتمی که استفاده میکرد نا مناسب بود که منجر به نارضایتی کاربران شد و شما در همن موقع وبلاگتون رو راه اندازی کردید و الان که گوگل الگوریتمش رو ظاهرا به همون قبلی برگردونده یا شاید نزدیک کرده به همون قبلی ولی با کمی اصلاحات اون سایت ها و وبلاگ ها برگشتن و اونایی که تا چند ماه پیش بودن نیستن ...
کلا شما خیلی گیر گوگل نباش. به کارت ادامه بده درست میشه همه چی.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

خیلی ممنون همه ی مشکلات رو رفع کردم هر چی جاوا و پاپ آپ و follow بود حذف کردم
فقط یه چیزی شما چطور فهمیدی بنرها فالو هستن؟

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

افزونه nodofollow برای فایرفاکس رو نصب کن با یه کلیک نشونت میده.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

کار خوبی کردید

تبلیغات رو وقتی شروع کنید که بلاگ کشش داشته باشه . برای بلاگ شما هنوز زوده .

البته هنوز بنر های follow دارید , بهتره لینک های خروجی که شامل بنر هم میشه , یا به سایت ها معتبر ختم بشن یا اینکه nofollow بشن

لینک هایی که دستی nofollow می کنید در کد نوشتن دقت کنید که اشتباه نشه و زحمت شما هدر نره .

---
من معمولا کد ها را نگاه می کنم .

---
این پیج چطور می تونه رنک بگیره ؟!
کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - معرفی چند سایت معتبر GPT برای کسب درآمد

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
کار خوبی کردید

تبلیغات رو وقتی شروع کنید که بلاگ کشش داشته باشه . برای بلاگ شما هنوز زوده .
البته هنوز بنر های follow دارید , بهتره لینک های خروجی که شامل بنر هم میشه , یا به سایت ها معتبر ختم بشن یا اینکه nofollow بشن
لینک هایی که دستی nofollow می کنید در کد نوشتن دقت کنید که اشتباه نشه و زحمت شما هدر نره .

من معمولا کد ها را نگاه می کنم .

---
این پیج چطور می تونه رنک بگیره ؟!
کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - معرفی چند سایت معتبر GPT برای کسب درآمد

ممنون
الان همش رو اوکی می کنم
ولی این پست یا اون کدهای فروشگاهی کمتر از یک ماه گذاشته شدن
یعنی ممکنه دقیقا تو همین زمان کم این اتفاق افتاده باشه؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
ولی این پست یا اون کدهای فروشگاهی کمتر از یک ماه گذاشته شدن
یعنی ممکنه دقیقا تو همین زمان کم این اتفاق افتاده باشه؟

بله
کسی از عملکرد الگوریتم های گوگل خبر نداره , ممکنه حتی اطلاعات crawl یک هفته پیش هم خیلی موثر باشه .

شاید گوگل بتونه استراتژی لینک سازی شما را برای چند روز ندید بگیره , اما یک ماه مدت کمی نیست !

باز هم میگم , واقعا کسی از جزئیات عملکرد این الگوریتم ها خبر نداره , یا حداقل تاحالا فاش نشده .

----
بعنوان یه پیشنهاد : در پست های بلاگ شما , متن کمی نوشته شده , سعی کنید زیاد بنویسید زیاد توضیح بدید ! هم نسبت متن بالا میره و هم اختصاصی تر میشه . گوگل هم حال می کنه با همچین پستی !
ویزیتور رو تحریک کنید که نظرشون رو بنویسن , کامنت بازی بشه , مثل چت روم !

--
موفق باشید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
----
بعنوان یه پیشنهاد : در پست های بلاگ شما , متن کمی نوشته شده , سعی کنید زیاد بنویسید زیاد توضیح بدید ! هم نسبت متن بالا میره و هم اختصاصی تر میشه . گوگل هم حال می کنه با همچین پستی !
ویزیتور رو تحریک کنید که نظرشون رو بنویسن , کامنت بازی بشه , مثل چت روم !

--
موفق باشید

آره متن خیلی بلند خیلی تاثیر داره و کامنت گذاشتن شدیداً تاثیر داره

بالا