• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گيفت كارت آيتيونز ، آمازون ، ماكروسافت رايگان

AMD1361

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام
همانطور كه اكثر عزيزان مطلع هستند براي كسب درآمد براي خريد گيفت كارت به صورت رايگان برنامه ها و سايتهاي متعددي وجود دارند كه متاسفانه اكثر آنها جعلي بوده و تنها تعداد محدودي از آنها واقعي ميباشند كه مي توان از طريق آنها گيفت كارتهاي مختلفي تهيه نمود . از ميان تمامي اين سايتها ميتوان به دو سايت freemyapps و feature points اشاره كرد.
مشكل اصلي با سايتهاي فوق زمان طولاني انتظار براي دانلود برنامه هاي جديد جهت كسب امتياز لازم است كه بعضا موجب نا اميدي و انصراف از كسب درآمد توسط كاربران مي شود٠
اما براي اين مشكل راه حلي بسيار ساده وجود دارد كه با استفاده از آن به راحتي ميتوان ظرف مدت بسيار كوتاهي گيفت كارت مورد نظر را تهيه كرد.
در صورت تمايل مي توانيد از كد هاي زير براي ورود به برنامه هاي فوق استفاده نموده و بعد از آن با ارسال پيام خصوصي در اسرع وقت دستورالعمل مربوطه را دريافت نماييد

http://featu.re/Z99XNM (featurepoints)
http://m.freemyapps.com/share/email/5eed76ca (Freemyapps)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
با سلام
همانطور كه اكثر عزيزان مطلع هستند براي كسب درآمد براي خريد گيفت كارت به صورت رايگان برنامه ها و سايتهاي متعددي وجود دارند كه متاسفانه اكثر آنها جعلي بوده و تنها تعداد محدودي از آنها واقعي ميباشند كه مي توان از طريق آنها گيفت كارتهاي مختلفي تهيه نمود . از ميان تمامي اين سايتها ميتوان به دو سايت freemyapps و feature points اشاره كرد.
مشكل اصلي با سايتهاي فوق زمان طولاني انتظار براي دانلود برنامه هاي جديد جهت كسب امتياز لازم است كه بعضا موجب نا اميدي و انصراف از كسب درآمد توسط كاربران مي شود٠
اما براي اين مشكل راه حلي بسيار ساده وجود دارد كه با استفاده از آن به راحتي ميتوان ظرف مدت بسيار كوتاهي گيفت كارت مورد نظر را تهيه كرد.
در صورت تمايل مي توانيد از كد هاي زير براي ورود به برنامه هاي فوق استفاده نموده و بعد از آن با ارسال پيام خصوصي در اسرع وقت دستورالعمل مربوطه را دريافت نماييد

http://featu.re/Z99XNM (featurepoints)
http://m.freemyapps.com/share/email/5eed76ca (Freemyapps)

شما که خودت تو کاری اگه با دو سایتش کار کنیم چقدر در روز درآمد داریم ؟

AMD1361

Registered User
لایک‌ها
19
شما که خودت تو کاری اگه با دو سایتش کار کنیم چقدر در روز درآمد داریم ؟
سلام
كاركردن با چنين سايتهايي مستلزم مقداري صبر وحوصله است و شيوه اي كه من استفاده مي كنم باعث كمتر شدن مدت زمان انتظاره ، من تا حالا دوبار گيفت كارته آمازون و تا يكي دو روزه آينده يه گيفت كارته آيتيونز ١٠ دلاري رو بدست خواهم آورد
به نظر من امتحانش ضرر نداره
ضمنا من حدود يك ماهه شروع به كار كردم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
كاركردن با چنين سايتهايي مستلزم مقداري صبر وحوصله است و شيوه اي كه من استفاده مي كنم باعث كمتر شدن مدت زمان انتظاره ، من تا حالا دوبار گيفت كارته آمازون و تا يكي دو روزه آينده يه گيفت كارته آيتيونز ١٠ دلاري رو بدست خواهم آورد
به نظر من امتحانش ضرر نداره
ضمنا من حدود يك ماهه شروع به كار كردم
لطفا اگر امکانش هست اثبات پرداخت بذارین

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بعد این گیفت کارت رو چطوری میشه به دلار تبدیلش کرد؟

AMD1361

Registered User
لایک‌ها
19
لطفا اگر امکانش هست اثبات پرداخت بذارین

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
با سلام
برای اثبات خیلی راحت میتونید تو اینترنت سرچ کنید و اطلاعات کافی رو بدست بیارید البته من از اکانت آمازونم یه شات گرفتم که امیدوارم کافی باشه
توی description میتونید ببینید که من دو بار از گیفت کارت استفاده کردم

فایل های ضمیمه

• ali.gif
    ali.gif
    188.1 KB · نمایش ها: 20

AMD1361

Registered User
لایک‌ها
19
بعد این گیفت کارت رو چطوری میشه به دلار تبدیلش کرد؟
با توجه به نوع گیفت کارت شما میتونید برنامه ها فیلم ها و یا کتابهای پولی رو خریداری کنید یا اگه در خارج از کشور آشنایی دارید میتونید مستقیما از سایت آمازون محصول مورد نظرتون رو دریافت کنید تا به آدرستون ارسال شود
بد نیست که به سایت آمازون یه سری بزنید
با تشکر

بالا