• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیاهخوار کیست؟!

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
این مطلب رو با اینکه مدت زمان زیادی هست که توی ذهنم بوده ولی بیشتر برای افراد کنجکاو نسبتن زیادی می نویسم که در نتیجه جستجوهای گوگل وارد این سایت شدن .
چیزی که با نام گیاهخواران شناخته میشه، خودش شامل چندین دسته می شه .

در میان خود گیاهخواران ، گیاهخوار به فردی اطلاق می شه که تنها از خوردن گوشت بدن حیوانات ( چه گوشت سفید و چه قرمز ) دست کشیده و این بنده های خدا رو به حال خودشون گذاشته
طبقه بالاتر از گیاهخواران ، افراد وگن (Vegan) هستند. وگنها علاوه بر مصرف نکردن گوشت ، تخم مرغ و لبنیات ، عسل و هیچگونه فرآورده حیوانی مثل پشم و چرم و … را که باعث آزار حیوانات و به استثمار گرفتن آنها می شه رو مصرف نمی کنند. برعکس سایر گروه های گیاهخواری که بیشتر سلامتی مهم است ، وگنیسم یک بحث اعتقادی در آفرینش و احترام به طبیعت است. معمولا گیاهخواران بعد از دو سه سال گیاهخواری ناخواسته روی به وگن شدن می آورند و وگن بودن است که ابعاد روحی و معنوی گیاهخواری رو نمود می ده . در روزهای اول وگن بودن آدم بسیار حساس است که کیک و بیسکوییت ها و شیرینی هایی که می گیره هیچگونه شیرخشک و تخم مرغی نداشته باشه . لباسهایی که می خره توش چرم و خز نباشه و … . اونقدر انسان تازه وگن شده سر اینچیزها حساسیت شون می ده که اعتقاداتی براش ایجاد می شه که از مقلدترین افراد مذهبی هم معتقد تر می شه . افراد وگن رو کوه هم نمی تونه تکون بده .
برای افراد وگن جان مورچه با گاو و با انسان هیچ تفاوتی ندارد . برای انسان وگن سوار شدن با الاغ با شکنجه کردتش تفاوتی ندارد . انسان وگن برای تصاحب حیوان پول نمی پردازه و اگر قصد دادن حیوانی به دیگری رو داشته باشه اونو رایگان واگذار می کنه . وگن ها دنیای زیبایی دارند ، یک گیاهخوار بعد از وگن شدن است که جلوه کامل کارهاشو می بینه . تا زمانی که شیر و تخم این حیوانات را مصرف می کنیم و این حیوانات را اسیر خودمان کرده ایم نباید انتظار نتیجه جالبی را هم داشته باشیم.

طبقه بالاتر وگن ها ، خام خواران هستند. خام خواران مانند وگن ها هستند با این تفاوت که کاملن روال طبیعی را قبول دارند و غذاهای پختنی و صنعتی نمی خورند . این افراد جزو سالمترین گیاهخواران هستند که البته تعدادشان از دیگران کمتر است .
پس از خامخواران میوه خواران هستند که حتی یک دوره کوتاه میوه خواری می تونه اثرات فوق العاده اون رو بهتون نشون بده . من یک دوره ۲۰ روزه میوه خواری رو تجربه کردم . جالبترین نکته در میوه خواری اینه که انسان نه تنها گشنه نمی شه بلکه در صورت تعادل داشتن وزنتان ، وزن هم کم نمی کنید و بسیار بسیار پر انرژی تر و شاداب تر از پیش می شوید . حتمن یک دوره این **** غذایی را امتحان کنید

1370956671996.jpg

منبع

Last edited by a moderator:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ممنونم،استفاده کردم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
خود روشنفکر پندار هایی که از آن طرف بام افتاده اند...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اون طبقه بالاییشون که فرمودین **** بسیار اشتباهی میگیرن
یه مستند دی م یه بار که دقیقا همون طبقه ی بالا که شما فرمودین بودن , یه خانومه بود میدید میگفتی صد سالشه , پوست چروک درب و داغون , گفت پنج ساله اینجوریه رژیمش
به نظر من حد اعتدال خوبه بلاخره بدن به پروتیین هم نیاز داره و از گیاهان نمیتونه کامل تهییه کنه
البته گوشت قرمز که کلا به سلامتی از سبد خانواده ها خارج شده کسی بخواد هم گیرش نمیاد بخوره !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
بلاخره بدن به پروتیین هم نیاز داره و از گیاهان نمیتونه کامل تهیه کنه
پروتئین در گیاهان هم به وفور یافت میشه و چه بسا غنی تر هم باشه

گوشت قرمز که کلا به سلامتی از سبد خانواده ها خارج شده کسی بخواد هم گیرش نمیاد بخوره !
یعنی از ته دل آرزو می کنم گوشت به کیلویی یک میلیون تومن برسه! مگه اینطوری مردم دست از این عادت غلط بردارند و حیوان ها چند صباحی بیشتر زنده بمونند و از دست این شکم پرستان نفس راحتی بکشن

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
گیاهخوار شخصی ست که گاو و گوسفند و شتر و مرغ و شتر مرغ و بوقلمون و کبک و قرقاول و کنجشک و لاک پشت و الاغ و قاطر و اسب و شیر دریایی و ... را نمی کشد تا از گوشت آنها تغذیه کند :D

پ.ن: ماهی از مورد فوق مستثناست :D

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
if slaughter houses had glass walls, everyone would be vegiterian
اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای می داشتند، همه گیاهخوار میشدند.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
گیاهخوار یعنی سیناترا
سیناترا یعنی گیاهخوار

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
if slaughter houses had glass walls, everyone would be vegiterian
اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای می داشتند، همه گیاهخوار میشدند.

ماله راجر واترز بود ؟ یا جان لنون ؟!

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
بنده حمایت خود را از گیاهخواران اعلام میدارم
128fs318181.gif

با تشکر

خدافز
1236095icwbwasd8f.gif

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پروتئین در گیاهان هم به وفور یافت میشه و چه بسا غنی تر هم باشه

یعنی از ته دل آرزو می کنم گوشت به کیلویی یک میلیون تومن برسه! مگه اینطوری مردم دست از این عادت غلط بردارند و حیوان ها چند صباحی بیشتر زنده بمونند و از دست این شکم پرستان نفس راحتی بکشن

بنده هم حمایت خودم رئ بارها در تاپیک های پاک شد اعلام کردم
عرض بنده اینه که از سویا که غنی تر نداریم پروتیین گیاهی؟! اونم مشکلات داره برای اقایون

بعد هم عرض کردم فیلم مستند دیدم به چه صورتی

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
گیاهخوار یعنی سیناترا
سیناترا یعنی گیاهخوار

همانا سینا نعمتی بود که از آسمان بر زمینیان نازل گشت. فهذه السینا نعمه عظیم نزل من السما علی الارض العالمین :D

ماله راجر واترز بود ؟ یا جان لنون ؟!

نه یه NGO حمایت از حیوانات هست که شعارش اینه: if slaughter houses had glass walls, everyone would be vegiterian
من 3-4 سال پیش سایت اینارو دیدم، یه سری کلیپ بسیار تکاندهنده از بد رفتاری با حیوانات تو سایتشون هست. من اینو دیدم الان حدود 43 ماهه که گوشت قرمز و پرنده نخوردم (ولی همچنان ماهی میخورم). هرکی این ویدئوهارو ببینه اگر هم گیاهخوار نشه حداقل تا چند وقت داره گوشت میخوره با اکراه میده پایین :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اخه انگار اسم یه اهنگم بود یه سرچ کن ببین چیه جریانش یا بیتلز یا پینک فلوید یه حرکتی داشتن در این رابطه

درست میگی منم ندیدم ولی شنیدم جریانش رو فیلمه رو

ولی دیگه تخم مرغ رو که مشکل نداری خوردنش رو ؟

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
همانا سینا نعمتی بود که از آسمان بر زمینیان نازل گشت. فهذه السینا نعمه عظیم نزل من السما علی الارض العالمین :D

نه یه NGO حمایت از حیوانات هست که شعارش اینه: if slaughter houses had glass walls, everyone would be vegiterian
من 3-4 سال پیش سایت اینارو دیدم، یه سری کلیپ بسیار تکاندهنده از بد رفتاری با حیوانات تو سایتشون هست. من اینو دیدم الان حدود 43 ماهه که گوشت قرمز و پرنده نخوردم (ولی همچنان ماهی میخورم). هرکی این ویدئوهارو ببینه اگر هم گیاهخوار نشه حداقل تا چند وقت داره گوشت میخوره با اکراه میده پایین :D

فک میکردم قصی القلب تر از این حرفا باشی:)

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
آدرس سایت؟

بالا