• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیتار الکتریک شاخ!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام

یکی از دوستام قصد داره گیتارشو بفروشه
گیتار بسیار خوبیه و ظاهر خیلی خاص و شاخی هم داره،مخصوص متالر ها:cool:
گیتار کاملاً سالمه و هیچ مشکلی نداره
.........
مدل این گیتار الکتریک: Cort Vx-2V
رنگ مشکی
cort.cortvx-2v.jpg
مشخصات:
NECK: 5pc Stripe Reinforcement, Modern "C" Shape
ELECTRONICS: 1 volume, 1 tone, 3 way toggle
PICKUPS: EMG-HZ SA1(F) & TB1(R) (H-H
FRETBOARD: Rosewood, 15 3/4" Radius
BODY: Agathis

مشخصات بیشتر هم در سایت سازنده:
VX-2V

شرکت Cort یکی از قدیمی ترین شرکتهای ساخت گیتار هست و فکر میکنم با این شرکت آشنایی لازم رو داشته باشید!
عکسهای خود گیتار رو هم پیوست کردم
....
تحویل در تهران انجام میشه و خریدار میتونه بیاد تست کنه و اگر مشکلی نبود خرید کنه!
....
قیمت هم میزارم 790 تومن
کاهش قیمت به 690
قیمت روز بازار رو ندارم و این قیمت رو نسبت به قیمت قدیم و وضع گرونی حال حاضر گزاشتم.

فایل های ضمیمه

• cort1.jpg
    cort1.jpg
    842.9 KB · نمایش ها: 338
  • cort2.jpg
    cort2.jpg
    525.2 KB · نمایش ها: 333
  • Cort3.jpg
    Cort3.jpg
    441.7 KB · نمایش ها: 328
  • cort4.jpg
    cort4.jpg
    240.1 KB · نمایش ها: 320
Last edited:

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
کورت متاسفانه نمیدونم چرا تو ایران اسمش بد در رفته در صورتی که توی رنج زیر یک میلیون یکی از بهترین انتخابهاست و در بعضی مواقع نسبت به بودجه بهترین انتخابه. گیتاره خوبیه. امیدوارم خوب بفروشیش :)

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
از گیتار فروختن نگو که من فروختم و خیلی پشیمونم

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
کورت متاسفانه نمیدونم چرا تو ایران اسمش بد در رفته در صورتی که توی رنج زیر یک میلیون یکی از بهترین انتخابهاست و در بعضی مواقع نسبت به بودجه بهترین انتخابه. گیتاره خوبیه. امیدوارم خوب بفروشیش
ممنون از توضیحت
آره cort نسبت به قیمت واقعاً گیتارای خوبی داره تا 1تومن
از گیتار فروختن نگو که من فروختم و خیلی پشیمونم
ایشالا یکی بهترشو میخری داداشی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
ایشالا سال بعد پول برسه دستم جکسون میخرم اما این کورت هم ساز خیلی خوبیه نسبت به قیمتش.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
از كي تاحالا كورت مارك قديمي و معتبر شده؟؟؟!؟!؟
حالا به بازار آشفته ايران كاري ندارم...
قيمتتم فضايي هست داداش كسايي كه تهران باشن برن جمهوري مي فهمن

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
از كي تاحالا كورت مارك قديمي و معتبر شده؟؟؟!؟!؟
حالا به بازار آشفته ايران كاري ندارم...
قيمتتم فضايي هست داداش كسايي كه تهران باشن برن جمهوري مي فهمن
دوست عزیزم شرکت cort سال 1960 شروع به کار کرده و به عنوان مثال شرکت Jackson که خیلی هم مارک معتبری هست سال 1980 تاسیس شده!
نگفتم قدیمیترینه که! گفتم یکی از اون شرکتهای قدیمیه!
درضمن من که نیومدم بگم این گیتار بهترینه و مثلاً در حد گیبسون و جکسون یا فندره!!
این برند چون همیشه قیمتهاش نسبت به صدایی که میده کمه،اکثراً فکر میکنن حتماً چیزه خوبی نیست!
دوستان هم گفتند که زیره 1تومن گیتارهاش خوبه!مثلاً الان در همین حد گیتار از برند جکسون بخوای بخری حداقل باید 1500 پول بدی!!
در مورد قیمت هم خدمتت عرض کنم که خبر داری ibanez rg370 الان شده 650؟!قیمتها بالاست!بعلاوه این گیتار هم من از چندتا مغازه جمهوری پرسیدم اصلاً موجود نداشتند!
در آخر، من قصدم فروشه و مشتریش باشه باهاش کنار میام

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
داداش شايد سال تاسيسش 1960 باشه ولي مطمئن باش اي برند رو تا 3 سال پيش هيچكي نميشناسه
بعدم قيمت شما "بسيار بالاس به چن دليل
1. همين برند كورت ساز حدود 1 ميليون تومن داره كه پيكاپاش اي ام جي اكتيو يا سيمور دانكن هست..فرت بوردش آبنوس يا ابوني هست(گرانترين نوع فرت برد) و دستشم نك ثروبادي بادي هست
توجه كن كه اون ساز نو هست و اين سازي كه شما داري تا حدي هم كثيف هست(فرت 21 تا 24 ببين رنگش رفته)
با 900 تومن تو جمهوري ميشه يه LTD KH 602 دسته دوم خريد كه هم فلويد رز اورجينال داره هم اي ام جي اكتيو هم نكثرو بادي و هم اينكه ساخت كشور "كره"هست
من شرط زندگيمو باهات مي بندم اين ساز و ببر جمهوري قيمت بالاي 250 ازت ور نمي دارن
حالا كاري ندارم كه اونا ميزنن تو سر مال ولي شما خيلي قيمت خوشبينانه بخواي بدي 50% از قيمتي كه اونا ور مي دارن بيشتر بذار كه ميشه حدود 400 !

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
يه چيز ديگم راجع به جمهوري بگم اينكه اونجا 30 40 تا مغازه ي ساز فروشي هست و از بين اينا تعداد انگشت شمار كاسب هست كه قيمتاش متعادل تر باشه
مثه علاالدين كه قيمتا تو طبقه هاي مختلف با هم فرق داره...شما لزوما نبايد بياي قيمت گرونترين كاسب ملاك قرار بدي

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
والا تو ایران که من خودم 5ساله این برند رو میشناسم،از وقتی هم که نمایندگیش تو ایران زده شده دیگه همه میشناسنش!
ولی اونور خیلی وقته که این برند فعالیت داره و بیشتر هم تو ژاپن و کشور های شرقی بوده کاراش
در مورد قیمت هم که خب شما اول اینکه مطمئن باش اینو ببرم جمهوری هم دیگه 250 بیشتر میخرن!بعلاوه اینکه دزدتر و بزخر تر از فروشندگان جمهوری مگه تو ایران هست!؟!پس معیارت این نباشه!تو همین سایت grg170 آیبانز رو 300 میفروشن!!
در مورد اینکه میگی فرت 21 تا 24 رنگ رفتگی داره باید خدمتت عرض کنم اشتباه میکنی رنگ رفتگی نیست!مدل و رنگ چوبشه!همون عکس اینترنتی که گزاشتم هم نگاه کنی میفهمی که هرچی به فرت 1 نزدیک میشه تیره تر میشه!بعلاوه اون 3/4تا فرت که معولا تو اکثر سبک ها کاربرد کمی داره!پس اصلاً بی معنی که بگی رنگ رفته!!!
من قیمت همه گیتار هارو ندارم ولی چیزی که مشخصه قیمت ها خیلی رفته بالا! و در حال حاضر فقط یک ست پیکاپ 81,85 EMG بدون گیتار بخوای بخرید قیمتش حدود 800 تومنه!!(همین چندروز پیش قیمت گرفتم!)
همین LTD KH 602 رو اگر با اون قیمت کسی میتونه پیدا کنه خیلی خوبه ولی فکر نکنم پیدا بشه چون دست دومش به دلار حدود 700 دلاره تو آمازون!

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
عكس اينترنتيم ديدم پايينش يه كم پررنگ تر هست ولي نه اونقدري كه تو ساز شما يهو عوض ميشه از فرت 21!!!
پيكاپ اي ام جي ست كاملش 250$ هست با دلار 1800 هم حساب كني ميشه 450 پستشم نهايتا 50 تومنه..تو همين جمهوريم ميشناسم كسي كه همين "الان" 520 اينا ميده خواستي بهت آدرس ميدم
منم نگفتم كاسباي جمهوري ادماي خوبي هستن..ميدونم قيمتم مي پرونن ولي معمولا قيمتي كه ميگن شما 50% بالاترش ميتوني تو دست بفروشي
مثلا همين چند وقت پيش يه ايبانز استيو واي برديم بالاترين قيمتي كه دادن 1100 بود ولي ما به راحتي توو دست 1750 فروختيم(دقيقا 50% بالاتر)
قيمت سازتم گفتم سر هر چي بخواي باهات شرط مي بندم يه روز بريم جمهوري نهايت قيمتي كه بهت ميدن 250 هست...

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
فرت 21 به بعد کم کار ترین فرت های گیتارن!دلیلی نداشته که رنگش بخواد بره!رنگ و طرح چوبش هست!چطور ممکنه برای هر6سیم رنگش رفته باشه آخه!!اونم اون فرتاهای آخر که هم سخته زدنش هم صدای زیری داره که همیشه کاربرد نداره!!نمیام دروغ بگم که در مورد این مسئله نا چیز که خود خریدار از نزدیک قراره ببینه!!
در مورد پیکاپ هم اینکه فقط قیمت دلار رو حساب کنی و 50تومن بهش اضافه کنی،نمیشه قیمت بازار ایران!!
شما هم اگر خواستی برو از همون جمهوری با 250 تومن این گیتار رو بخر!!یا LTD KH 602 رو بخر 800 تومن!!
..
باز هم میگم،خریدارش باشه کنار هم میام!چون قصدم فروشه نه به نمایش گزاشتن!

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
منكه گفتم خواستي آشنا دارم 520 بده....حالا شك داري به من ربطي نداره
فرتم اصلا مشكلي نداشته باشه ولي اين ساز در نهايت دسته دومه و شما از قيمت نوشم فك كنم داري بالاتر ميدي

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
آدرس و تلفن اینجا که 520 تومن ست پیکاپ EMG81,85 ساخت usa میده رو برام پخ کن
..
فرت که مشکل نداره!شما نظرت این بوده!
درسته دست دوم هست ولی هم خیلی خوب نگه داری شده و هم دست یه آدم ناشی نبوده و کار بلده!
قیمتی که گزاشتم،قیمت نو قبل گرونیه!
شما میگی الان من باید اینو بزارم370الی 400؟!شما با این قیمت میتونی همین گیتارو بیاری؟!میخوام من اگر داری!
..............
ویرایش
از اونجایی که گفتم قصدم فروشه،قیمت رو کاهش دادم به 690!

دوستان عزیز لطفاً در مورد قیمت و... اگر سوالی داشتند یا خرفی از pm استفاده کنن تا تاپیک شلوغ تر نشه!

Last edited:

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
با 900 تومن تو جمهوري ميشه يه LTD KH 602 دسته دوم خريد كه هم فلويد رز اورجينال داره هم اي ام جي اكتيو هم نكثرو بادي و هم اينكه ساخت كشور "كره"هست

شما LTD KH 602 با 900 تومن پيدا كن برا من 100 تومن مشتلق بگير.

اين گيتار 900 دلار قيمت داره

ESP LTD KH-602 Kirk Hammett Signature Series Guitar: Shop Guitars & Other Musical Instruments | Musician's Friend

با دلار 2000 تومني زير 2 ميليون نوش گير مياد اصلا؟

گذشت اون موقع برادر من.

من جكسون RR3 رو فروختم 1.100 الان شده 2500!!

جكسون RR3 كه هم قيمت اين LTD هست.

Jackson RR3 Rhoads Electric Guitar: Shop Guitars & Other Musical Instruments | Musician's Friend

حالا گيريم نمايندگي هم بياره خيلي خيلي ارزون بده ميده 1900!!

ساز فعلي من كه 1000 دلاره و 220 دلار هم پيكاپاي جديدش قيمت داره رو اگه بيارن كه فكر كنم 3 ميليوني بفروشن.

پس قيمت دوستمون بيراه نيست. 690 مي ارزه به نظرم.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
جمهوري پاساژ پيروز طبقه دوم فروشگاه آربي جناب آقاي بابك(ايشون نماينده رسمي اي اس پي تو ايران هم هست)
نيازي به پخ نيست بزا همه بدونن جنس قيمت خوب رو كجا ميشه خريد!!!
اگر احيانا 20 30 تومن قيمت بالاي 520 هم داد بهشون بگو بنده آشناي شاهينم كه ESP V rf مشكي سفارش داده!...بنده زماني كه دلار 2200 بود بهم 520 گفتش!
در مورد ساز كرك همت هم يه مغازه ديگه همون طبقه ي دوم پاساژ پيروز هست(او طبقه كلا 2تا گيتار فروشي داره!) تو آبان ما يه دست دوم تميزشو 780 ميداد...بنده هم ميدونم قيمت نوش تو امريكا 900$ هست ولي اينو هم ميدونم كه
كاسباي جمهوري(مثله همين اقا بابك) سازهاشونو مستقيم از كره و ژاپن ميارن كه قيمتش تو عمده خيلي پايين تر از اين حرفاس..بعدم دوسته عزيز كلا وارد كنندها با دلار دولتي خريد مي كنن اصولا
مثلا اگه دلار تو اين چند ماه اخير 30% قيمتش رفته باشه بالا تمام اجناس داخل كشور هم قيمتش 30% رفته بالا؟!!!!!!!
اين بهونه اي كه جديدا مردم ياد گرفتن ميگن دلار رفته بالا!

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
مثلا اگه دلار تو اين چند ماه اخير 30% قيمتش رفته باشه بالا تمام اجناس داخل كشور هم قيمتش 30% رفته بالا؟!!!!!!!
فعلاً که قیمت ها اکثراً به شکل وحشت ناکی بالا هستند و اهمیت نداره اینا دلاره چند حساب کنن!!
همین جکسون RR3 امروز قیمت گرفتم 2500 بود!در صورتی که تا 1ماه پیش 1300 هم میشد خرید!!

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
جكسون ار ار 3 رو نميدونم
ولي ساز مشابهش با امكانات بالاتر هست
ادواردز ساخت ژاپن نكثرو سيمور دانكن آبنوس فلويد رز ارجينال 1800
اون 2500 كه ميگي قيمت سايت چاره و واسه كسايي هست هيچي بارشون نيست ميرن از اولين مغازه جمهوري خريد ميكنن

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
جكسون ار ار 3 رو نميدونم
ولي ساز مشابهش با امكانات بالاتر هست
ادواردز ساخت ژاپن نكثرو سيمور دانكن آبنوس فلويد رز ارجينال 1800
اون 2500 كه ميگي قيمت سايت چاره و واسه كسايي هست هيچي بارشون نيست ميرن از اولين مغازه جمهوري خريد ميكنن

از دوستاني كه بابك ارتباط دارن شنيدم همين دو سه روز اخير كه ارزونترين سازي كه بابك داره ESP Horizon NT هست كه 2.600 ميده!!!

سايت چاره كه از خودش قيمت در نمياره. ساز 2 ميليوني رو كه نمياد 2500 بفروشه.

همين سايت چاره پارسال RR3 رو ميداد 1.300 و قيمت بازار هم 1.300 بود. الان حتما يه خبري هست كه 2.500 ميده. چاره هم كه خودش فروشنده نيست. دلاله.اين وسط يه حق دلالي ميگيره.

منم ميدونم با دلار 1200 تومني خريد ميكنند اما كاسب جماعت هميشه دنبال بهونه براي گرون فروشيه. الانم كه بهترين بهونه دستشونه.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستاني كه بابك ارتباط دارن شنيدم همين دو سه روز اخير كه ارزونترين سازي كه بابك داره ESP Horizon NT هست كه 2.600 ميده!!!

سايت چاره كه از خودش قيمت در نمياره. ساز 2 ميليوني رو كه نمياد 2500 بفروشه.

همين سايت چاره پارسال RR3 رو ميداد 1.300 و قيمت بازار هم 1.300 بود. الان حتما يه خبري هست كه 2.500 ميده. چاره هم كه خودش فروشنده نيست. دلاله.اين وسط يه حق دلالي ميگيره.

منم ميدونم با دلار 1200 تومني خريد ميكنند اما كاسب جماعت هميشه دنبال بهونه براي گرون فروشيه. الانم كه بهترين بهونه دستشونه.
خودت داري ميگي اي اس پي هورايزن!!!! قيمتش تو امريكا1800$ بنده خدا 2600 ميده ديگه(ثابت شد حرفم كه هر سازي به دلار 2برابرش به تومن نيس)
آرآر3 900$!!! 2500 خيلي زياده براش!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا