با سلام
یک عدد گیتار یاماها مدل C40 ساخت اندونزی به فروش می رسد:
اول کار خدمتون عرض کنم که من هیچ سر رشته ای از آلات موسیقی و گیتار ندارم. لذا سوالات حرفه ای ازم نپرسید!
این گیتار رو چند سال پیش به هوای گیتار آموزی!!! خریدم. از اون موقع فقط چند مرتبه صداش رو درآوردم! و تو این مدت از این گوشه به گوشه در حال کوچ بوده و ازش استفاده نشده.
رخ کلی گیتار بسیار تمیز و زیباست.
البته یه چندتایی ساییدگی کوچیک و خراش خیلی ریز هست که من سعی کردم در عکسها اونا رو نشون بدم.
در واقع من بیشتر سعی کردم عیوب رو نشون بدم تا بعدا حرف و حدیثی نباشه. هر چند انصافا از نظر من مبتدی گیتار حداقل از لحاظ بصری! عیبی نداره
به همراه گیتار یک عدد کیف مخصوص هم به شما تقدیم میشه که خیلی کار درست! و رمز دار هست
نکته خاصی به نظرم نمیرسه.
مهلت تست 24 ساعت
هزینه ارسال با خریدار و ترجیحا تهران و چه بهتر غرب تهران
قیمت پایه: 45 هزار تومان
بنا به درخواست دوستان برای ارائه قیمت خارج از مزایده:
قیمت خارج از مزایده و معامله فوری: 80 هزار تومن
امری بود در خدمتم.
یک عدد گیتار یاماها مدل C40 ساخت اندونزی به فروش می رسد:
اول کار خدمتون عرض کنم که من هیچ سر رشته ای از آلات موسیقی و گیتار ندارم. لذا سوالات حرفه ای ازم نپرسید!
این گیتار رو چند سال پیش به هوای گیتار آموزی!!! خریدم. از اون موقع فقط چند مرتبه صداش رو درآوردم! و تو این مدت از این گوشه به گوشه در حال کوچ بوده و ازش استفاده نشده.
رخ کلی گیتار بسیار تمیز و زیباست.
البته یه چندتایی ساییدگی کوچیک و خراش خیلی ریز هست که من سعی کردم در عکسها اونا رو نشون بدم.
در واقع من بیشتر سعی کردم عیوب رو نشون بدم تا بعدا حرف و حدیثی نباشه. هر چند انصافا از نظر من مبتدی گیتار حداقل از لحاظ بصری! عیبی نداره
به همراه گیتار یک عدد کیف مخصوص هم به شما تقدیم میشه که خیلی کار درست! و رمز دار هست
نکته خاصی به نظرم نمیرسه.
مهلت تست 24 ساعت
هزینه ارسال با خریدار و ترجیحا تهران و چه بهتر غرب تهران
قیمت پایه: 45 هزار تومان
بنا به درخواست دوستان برای ارائه قیمت خارج از مزایده:
قیمت خارج از مزایده و معامله فوری: 80 هزار تومن
امری بود در خدمتم.
Last edited: