• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیتار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام كي گيتار فلامنكو مينوازه؟
اگر كسي هست ميتونه اينجا به بحث در مورد گيتار فلامنكو و تكنيكها و كتابها بپردازه.

paymanb

Registered User
لایک‌ها
1
سیمای گیتار من خراب شده و میخوام سیمای نو بندازم یه مشکلی هم که دارم اینه که دسته گیتارم کج شده و
استادم بم گفته بود باید از سیمای با ... (کلمه ای که گفت یادم رفته ) پایین استفاده کنم تا دیگه صدای گس گس گیتارم قطع بشه به استادمم دست رسی ندارم و میخوام خودم سیما رو بگیرم
میگن مارک اگوستین حدود 14 تومن هست و مارک خوبیه
حالا سوالای من:

موقع خریدن سیما این سیما بسته بندی مشخصی دارند که اسم مارک روش نوشته شده باشه و بم
سیم کهنه یا مارک دیگه نندازن؟
تقلبی هم دارند؟
و اون کلمه ای که یادم رفته رو میدونید؟

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیمو نگاه کن ببین نو یا کهنه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حرفهای هستی یا اماتور گیتارت چیه اگه اماتوری ولی سیم خوبم میخوای لا به لا بگیر مدلش یادم رفته ولی اگه بری مغازه بگی یه سیم لابه لا خوب میخوام بهت میده فقط چک کن چینی نباشه ولی اگه حرفهای هستی که احتمالش کمه (چون اونوقت میدونستی از چه سیمی استفاده کنی) انتخابهای دیگهای داری

paymanb

Registered User
لایک‌ها
1
اماتورم

یه سوال دیگم دارم چون خودم نمیتونم گیتارمو کوک کنم و پول خرید تیو نرم ندارم یه نرم افزاز دانلود کردم که از
طریق پیک اپ یا میکروفون صدای گیتارو میگیره و نشون میده چه فرکانسی داره و سیم باید شل تر بشه یا سفت تر
من که با میکروفون این کارو کردم اصلا راضی نیستم کسی هست که با پیک اپ تست کرده باشه؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من حقیقتا دستی کوک میکنم البته خودمم زیاد وارد نیستم ولی تقریبا کوک میشه و یه صدایی ازش در میاد اگه خواستی و بلد نبودی بگو روش دستی رو برات بگم البته با دیاپازون و یا تیونر خیلی بهتره

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
در مورد سیم لا به لای 820 میتونه انتخاب خوبی باشه
در مورد اون برنامه اگه منظورت MiniTuner هستش واسه من که خیلی خوب جواب میده البته من با پیکاپ کوک میکنم
ولی اگه دستی یاد بگیری بهتره
راستی نگفتی گیتارت چیه؟

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا هر چی از فلامنکو دارید اینجا رو کنید قبل از هر چیز اسم فلامنکو کاری رو که دوست دارید واسه خودتون انتخاب کنید

من توماتیتو هستم :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا