• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیج شدم (ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی )

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
آقا ما قصد ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی داریم(صرفا برای فرار از خدمت):general609:
بعضی سایت ها زدن که ثبت نام از 7 مرداد شروع شده و تا 17 مرداد ادامه داره:
http://www.isna.ir/fa/news/94050703466/ثبت-نام-کاردانی-علمی-کاربردی-آغاز-شد-ارائه

http://www.yjc.ir/fa/news/5275494/ثبت‌نام-دوره‌های-کاردانی-دانشگاه-علمی‌کاربردی-امروز-آغاز-می‌شود

ولی تو سایت سازمان سنجش چیزی نزده!!!:confused:

احیانا شما اطلاع ندارید؟:general210:

درضمن من الان 17 سالمه و شهریور 18 سالم میشه(پیش دانشگاهی هستم)
4 تا تجدیدی هم دارم که قصد پاس کردنشونم ندارم(ریاضی فیزیک)
اگر راهی برای مشمول نشدن خدمت سراغ دارید دریغ نکنید:general111:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما دو سه روز صبر کن میزنن.علت اینکه تو سایت سنجش شروع نشده اینه که الان انتخاب رشته سراسری رو سایته و فشار رو سرور ها سنگین
در مورد سربازی تا بیست و چند سالگی میشه پیش دانشگاهی ادامه داد ولی باس شهریه بدی اگه نمیخوای برو علمی کاربردی پیش دانشگاهیم لازم نداره

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
با زندگیت بازی نکن بشین درست درس بخون برو رشته درست و حسابی به این چرندیات گوش نده بری بازارکار درس چیه و اینا، آخرشم هرچی بشی بی سوادی، این دانشگاهیم که گفتی اسمش رو وقت گذرونیه، بشین درست فکر کن، درس خوندن فقط برای درس و اینا نیست تو دانشگاه و اینجورجاها چیزهای مهمتری یاد میگیری از همه مهمتر اینکه با آدم های درست حسابی سروکار داری و با همونا ادامه میدی اما بخوای بری بازار کار بدون سواد معلومه دیگه با کیا طرفی و باید یکی بشی مثل خودشون
ببخشید نصیحت میکنم من سنم ازت بیشتره و شرایط رو میدونم واسه همین دلم میسوزه، اگه جای والدینت بودم نمیذاشتم اینجوری بی هدف باشی اونم تو سن به این مهمی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با زندگیت بازی نکن بشین درست درس بخون برو رشته درست و حسابی به این چرندیات گوش نده بری بازارکار درس چیه و اینا، آخرشم هرچی بشی بی سوادی، این دانشگاهیم که گفتی اسمش رو وقت گذرونیه، بشین درست فکر کن، درس خوندن فقط برای درس و اینا نیست تو دانشگاه و اینجورجاها چیزهای مهمتری یاد میگیری از همه مهمتر اینکه با آدم های درست حسابی سروکار داری و با همونا ادامه میدی اما بخوای بری بازار کار بدون سواد معلومه دیگه با کیا طرفی و باید یکی بشی مثل خودشون
ببخشید نصیحت میکنم من سنم ازت بیشتره و شرایط رو میدونم واسه همین دلم میسوزه، اگه جای والدینت بودم نمیذاشتم اینجوری بی هدف باشی اونم تو سن به این مهمی
رشته درست حسابیه چیه اونوقت؟؟

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
هر رشته ای درست و حسابیه ببینه به چی علاقه داره چه تئاتر چه مهندسی چه زبان تو همه ش هم پول هست خیلی هاش ریاضی فیزیك هم نداره تو دروسش، مملكت دلال و بازاری دوزاری زیاد داره

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
مخالفم
دوستان زیادی دارم و داشتم .دانشگاه های درست و حسابی هم درس خوندن با بهترین معدل ها .حداقل 2 سال علاف شدن این آزمون..اون ازمون.این استخدام اون استخدام..هیچ.اخرش دیگه نزدیک به گریه رسید کارشون و بند پ اونا رو بعد از مدت ها کشوند به سمت کار.بله بند پ
میشه بگی تو دانشگاه چیا یاد میدن که ما ندیدیم؟اونم د انشگاه های ایران؟اینو معذرت میخوام جوک بی نمکی بود .لااقل تو جوک سلیقه داشته باشید.با اون محیط دانشگاه.چرا پس دانشجوها تو برخورد و ...چیزی بیشتر از مردم عادی نشون نمیدن؟چه بسا بدترن به لحاظ تفکر.چون اصلا فلسفه دانشگاه رفتن بخاطر اون تغییری که شما میگی نیست.آگاهی و دانش ربطی به تحصیلات نداره
سواد ؟طوری حرف میزنید که انگار طرف دانشگاه نره جمع و تفریق عادی هم بلد نمیشه و سرش کلاه میره.چیزی جز مطالب تئوری چندین سال پیش تو دانشگاه یاد نمیدن
برای موفق بودن این سواد انشگاهی که میگید ابدا تاثیری نداره بلاکه تخصص حرف اول رو میزنه حتی اگه دیپلم نداشته باشی

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
مخالفم
دوستان زیادی دارم و داشتم .دانشگاه های درست و حسابی هم درس خوندن با بهترین معدل ها .حداقل 2 سال علاف شدن این آزمون..اون ازمون.این استخدام اون استخدام..هیچ.اخرش دیگه نزدیک به گریه رسید کارشون و بند پ اونا رو بعد از مدت ها کشوند به سمت کار.بله بند پ
میشه بگی تو دانشگاه چیا یاد میدن که ما ندیدیم؟اونم د انشگاه های ایران؟اینو معذرت میخوام جوک بی نمکی بود .لااقل تو جوک سلیقه داشته باشید.با اون محیط دانشگاه.چرا پس دانشجوها تو برخورد و ...چیزی بیشتر از مردم عادی نشون نمیدن؟چه بسا بدترن به لحاظ تفکر.چون اصلا فلسفه دانشگاه رفتن بخاطر اون تغییری که شما میگی نیست.آگاهی و دانش ربطی به تحصیلات نداره
سواد ؟طوری حرف میزنید که انگار طرف دانشگاه نره جمع و تفریق عادی هم بلد نمیشه و سرش کلاه میره.چیزی جز مطالب تئوری چندین سال پیش تو دانشگاه یاد نمیدن
برای موفق بودن این سواد انشگاهی که میگید ابدا تاثیری نداره بلاکه تخصص حرف اول رو میزنه حتی اگه دیپلم نداشته باشی
مخالفم
تحصیلات رابطه مستقیمی با شعور اجتماعی و توانمندی های دیگه داره که بحثش مفصله، موردی که گفتید رو احتمالا از خودتون در آوردید چون فارغ التحصیلان دانشگاههای خوب رو که من در اطراف خودم میبینم همه یا شرایط عالی کاری حتی قبل از اتمام تحصیل داشتن و یا عازم خارج از کشور شدن برای ادامه تحصیل، موردی که فرمودید مربوط میشه به فارغ التحصیلان دانشگاههای میان رده و یا سطح پایین که تخصصی هم ندارند بله در اینصورت باید دنبال استخدام دولتی باشند و انتظار بازنشستگی و حقوق سربرج و ... دانشجوی اینجور دانشگاها اگه خودش بخواد به امید دانشگاه باشه چیزی کسب نمیکنه ولی اگه خودش تلاش کنه میتونه تخصص هم کسب کنه و باز هم موفق باشه، یک نکته هست کسی که تخصص داره هیچوقت بیکار نمیمونه اگه این تخصص در کنار تحصیل کسب بشه عالیه و ایده آل
بنده خودم دانشگاه تهران تحصیل کردم و چیزی که دیدم این بود که تمام دانشجویان خوب قبل از پایان تحصیل پیشنهادات خوب کاری دریافت می کردن و بقیه هم دنبال بورس برای تحصیل خارج بودند و فقط ضعیف ترین دانشجویان دنبال کار دولتی این داستانها بودند که مسلما همانطور که فرمودید نیازمند بند پ هستند

Last edited:

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
مخالفم
تحصیلات رابطه مستقیمی با شعور اجتماعی و توانمندی های دیگه داره که بحثش مفصله، موردی که گفتید رو احتمالا از خودتون در آوردید چون فارغ التحصیلان دانشگاههای خوب رو که من در اطراف خودم میبینم همه یا شرایط عالی کاری حتی قبل از اتمام تحصیل داشتن و یا عازم خارج از کشور شدن برای ادامه تحصیل، موردی که فرمودید مربوط میشه به فارغ التحصیلان دانشگاههای میان رده و یا سطح پایین که تخصصی هم ندارند بله در اینصورت باید دنبال استخدام دولتی باشند و انتظار بازنشستگی و حقوق سربرج و ... دانشجوی اینجور دانشگاها اگه خودش بخواد به امید دانشگاه باشه چیزی کسب نمیکنه ولی اگه خودش تلاش کنه میتونه تخصص هم کسب کنه و باز هم موفق باشه، یک نکته هست کسی که تخصص داره هیچوقت بیکار نمیمونه اگه این تخصص در کنار تحصیل کسب بشه عالیه و ایده آل

کشته این جور استدلال هام:general707::general707::general707:
خوب عزیز من آخرش هم که حرف منو زدی .کسی که تخصص داشته باشه و خودش تلاش کنه دیگه نیازی به دانشگاه نداره که.صرفا یه مدرکه که ارزش دیگری نداره
تحصیلات ربطی به شعور اجتماعی نداره.اون قشر لاشعور اوضاعشون چیز دیگری هست عزیزم.نه بخاطر تحصیل نکردنشون هست.
چیزی از خودم در هیچ زمینه ای در نمیارم تو زندگی .همش مشاهدات عینی خودم هست.:cool::cool::cool::cool:

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
کشته این جور استدلال هام:general707::general707::general707:
خوب عزیز من آخرش هم که حرف منو زدی .کسی که تخصص داشته باشه و خودش تلاش کنه دیگه نیازی به دانشگاه نداره که.صرفا یه مدرکه که ارزش دیگری نداره
تحصیلات ربطی به شعور اجتماعی نداره.اون قشر لاشعور اوضاعشون چیز دیگری هست عزیزم.نه بخاطر تحصیل نکردنشون هست.
چیزی از خودم در هیچ زمینه ای در نمیارم تو زندگی .همش مشاهدات عینی خودم هست.:cool::cool::cool::cool:
من هم کشته این استدلال هام :general707::general707::general707:
تحصیلات به شعور ربط داره نمونه ش تو اجتماع زیاده ;) کسی که تحصیل نداره تخصص هم نداره راجع به مکانیکی و نانوایی حرف نمیزنیم راجع به فارغ التحصیلان بدون تخصص صحبت میکنیم کسی که شیمی نمیدونه چطور متخصص میشه :confused::confused: اگه منظورتون سیستم اوستا شاگردیه که اون یه بحث دیگه س بهتره برنگردیم تو سال 2015 به سالها قبل :general711:

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
من هم کشته این استدلال هام :general707::general707::general707:
تحصیلات به شعور ربط داره نمونه ش تو اجتماع زیاده ;) کسی که تحصیل نداره تخصص هم نداره راجع به مکانیکی و نانوایی حرف نمیزنیم راجع به فارغ التحصیلان بدون تخصص صحبت میکنیم کسی که شیمی نمیدونه چطور متخصص میشه :confused::confused: اگه منظورتون سیستم اوستا شاگردیه که اون یه بحث دیگه س بهتره برنگردیم تو سال 2015 به سالها قبل :general711:
تخصص در رشته های تخصصی بله.مخالف نیستم
ولی حرف شما دچار تناقض شد و چیزی که باهاش مخالفم اینه که :شعور اجتماعی با تحصیلات در ارتباط هست.من حرفم رو اینه.شیمی و برق و ... ربطی به شعور اجتماعی نداره عزیزم.مسایل رو قاطی نکن
چهار تا کتاب آی تی خوندن ربطی به شعور اجتماعی نداره
بعدا در مورد شعور اجتماعی حرف میزنم.امشب
:general711::general711::general711::general711:

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
تخصص در رشته های تخصصی بله.مخالف نیستم
ولی حرف شما دچار تناقض شد و چیزی که باهاش مخالفم اینه که :شعور اجتماعی با تحصیلات در ارتباط هست.من حرفم رو اینه.شیمی و برق و ... ربطی به شعور اجتماعی نداره عزیزم.مسایل رو قاطی نکن
چهار تا کتاب آی تی خوندن ربطی به شعور اجتماعی نداره
بعدا در مورد شعور اجتماعی حرف میزنم.امشب
:general711::general711::general711::general711:
حرف من هیچوقت دچار تناقض نمیشه :general601:نمیخواستم وارد این بحث بشم اما اصرار دارید، اتفاقا چهار تا کتاب ای تی خوندن موثره چرا چون شما با شیوه نگارش صحیح آشنا میشی مجبوری در موردش صحبت کنی مجبوری در یک محیط دانشگاهی نوع روابطی رو مراعات کنی یا با جنس مخالف در ارتباط عادی باشی و... (سانسور) خیلی از مسائل برای یک جوان 17 18 ساله آموزشه اون هم توسط یکسری دانشجو و استاد دانشگاه نه اصغر آقا بقال(منظور دانشگاههای خوب هست)، ضمن اینکه وقتی یک نفر فارغ التحصیل میشه به خودش اجازه نمیده هرجوری حرف بزنه رفتار کنه چون مورد قضاوت قرار میگیره اگه فارغ التحصیل فوق و یا دکترا باشه بیشتر، حالا شما این بخش مهم رو از زندگی یک جوان حذف کن و وارد اجتماع کن بله در سطحی که شما در حد جمع و تفریق ازش انتظار داری میدونه اما... :general210: منتظر حرفهای شما امشب می مانیم اما توجه داشته باشید اینجا یک صفحه عمومی هست و هر حرفی ما بزنیم ممکنه تاثیری روی یک شخصی داشته باشیم بنابراین در آموزشهامون و نظراتمون مراقب باشیم

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از دوستان و نظراتشون.
فکر میکنم وارد شدن به دانشگاه بدون اینکه بدونی بعدش قراره چیکار کنی و اصلا قراره چی سرت بیاره بازی با زندگیه.
درمورد رشته های درست حسابی هم که رتبه حداکثر 1000 لازمه.
دانشگاه آزاد هم که فقط پول ریختن تو ... هست.و نظر من اینه که شده یه جور کاسبی!20 تومن پول باید خرج کنی تا یه تیکه کاغذ بهت بدن!!!!

و اما هدفم معلومه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
هر رشته ای درست و حسابیه ببینه به چی علاقه داره چه تئاتر چه مهندسی چه زبان تو همه ش هم پول هست خیلی هاش ریاضی فیزیك هم نداره تو دروسش، مملكت دلال و بازاری دوزاری زیاد داره
مثل ابیاری گیاهان دریایی؟ یا مطالعات خوانوده؟ اینا رشته درست حسابین مومن؟ :|
ی چیزی بگو نخندیم حداقل[emoji23]
علمی کاربردیم میشه بعد کاردانی راحت لیسانس بگیری میمونه رشته ای ک میخوای بری دوست داری یا نه
الان رقابت تو کنکورم خیلی شدیده اون بالا ها.با وضعیت استارتر خنده داره رو تاپ ها بخواد فکر کنه!! بقیشون هم دقیقا هیچ فرقی ندارن در نهایت بند پ لازمه.حتی برای خارج رفتن موارد زیادی دیدم ک معدل حرف اولو میزده تا خود دانشگاه.
در نهایت خود فرد بهترین راه میتونه مشخص کنه میخواد دانشگاه رفتن باشه یا نرفتن ، علمی کاربردی یا ازاد

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
حرف من هیچوقت دچار تناقض نمیشه :general601:نمیخواستم وارد این بحث بشم اما اصرار دارید، اتفاقا چهار تا کتاب ای تی خوندن موثره چرا چون شما با شیوه نگارش صحیح آشنا میشی مجبوری در موردش صحبت کنی مجبوری در یک محیط دانشگاهی نوع روابطی رو مراعات کنی یا با جنس مخالف در ارتباط عادی باشی و... (سانسور) خیلی از مسائل برای یک جوان 17 18 ساله آموزشه اون هم توسط یکسری دانشجو و استاد دانشگاه نه اصغر آقا بقال(منظور دانشگاههای خوب هست)، ضمن اینکه وقتی یک نفر فارغ التحصیل میشه به خودش اجازه نمیده هرجوری حرف بزنه رفتار کنه چون مورد قضاوت قرار میگیره اگه فارغ التحصیل فوق و یا دکترا باشه بیشتر، حالا شما این بخش مهم رو از زندگی یک جوان حذف کن و وارد اجتماع کن بله در سطحی که شما در حد جمع و تفریق ازش انتظار داری میدونه اما... :general210: منتظر حرفهای شما امشب می مانیم اما توجه داشته باشید اینجا یک صفحه عمومی هست و هر حرفی ما بزنیم ممکنه تاثیری روی یک شخصی داشته باشیم بنابراین در آموزشهامون و نظراتمون مراقب باشیم
چون گفتید شاید سخنان بنده برای دوستمون بداموزی داشته باشه پس من فقط مبحث شعور رو میگم
چیزی که از نظرات شما مشخصه اینه که بقیه کسانی که نرفتن دانشگاه معذرت میخوام شعور درست حسابی ندارن.و هرکی دانشگاه سطح بالا قبول شد شعورش بالاتر.شعوری که ملاکش جهار سال تحصیل در محیطی به نام دانشگاه باشه چه شود.تحصیلات در بهترین حالت و بهترین دانشگاه فقط تخصص رو بالا میبره.در شعور هیچ تاثیری نداره.ارتباط با جنس مخالف در دانشگاه:).یعنی به نظر شما مثلا یه دختر که از دانشگاه صنعتی شریف فارغ التحصیل میشه دیگه علامه و حیکم در بیان هست و با دختر اصغر بقال زمین تا اسمان فرق داره چون وارد ساختمان دانشگاه نشده:general707::general707::general707:
شعور قسمتی اکتسابی هست قسمتی غریضی.شما از جامعه فکر نکنم اطلاع دقیقی داشته باشید.یعنی دختر صنعتی شریفی فحاشی نمیکنه؟معذرت میخوام خونه خالی نمیره.سراغ اعتیاد و مشروب هم نمیره چون مثلا ای تی خونده:D.هزاران اصغر بقال میشناسم که دانشجوهای :Dبه قول شما سطح بالا پیش ایشون پخی نیستند در تفکر و شعور .هزاران دکتر فوق تخصص بی شعور هم وجود دارن.محیط دانشگاه شعور تولید نمیکنه.اون دانشجو میتونه مثلا در مبحث شتاب و الکتریسیته از بقال جلو باشه ولی شعور چیزی جدا از تخصص هست.برخوردهای دانشجویان با هم که ماشاا... میفهمیم همه.چقدر مفید بوده و اخرش به بیت خالی رهسپار شده در بیشتر موارد:general707:.اره برای مخ زنی راحت تره...ادامه دارد

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
خاطره ای از پروفسور سمیعی

محله ما یک رفتگر دارد، صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم می کند و من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم، حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود.
همسایه طبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است، گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی می کنم و او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کند.
به شخصه اگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.
تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد.

بالا