• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیج شدم مامبو کدومه؟

Mah-Bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خسته نباشید سال نوتونم مبارک
من می خواستم مامبو را دانلود کنم رفتم سراغش دیدم شده هزار مدل یا بهتر بگم هزار تیم
براستی کدومه؟
این:
http://www.joomla.ir
این:
http://www.mambo.ir
این
http://www.mambolearn.com
این:
http://www.mambouser.com

زنبق؟
روجان؟
میترا؟
جمله؟
....

لطفا بی قصد قرض بگید کدومه؟
شاید برا کسی که مدتی با مامبو کار میکنه بدونه کدوم اصله ولی برا تازه کارزا:(

منتظر پاسختونم

mambo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
translatelogonew1.gif

تاییدیه مامبو لرن

Farsi
Coordinator and Partner Site Administrator: Mohsen Firouzmandan
Pseudo/alias: Pcdoyen
Partner Site: http://www.mambolearn.com
مامبولرن از سوی Mambo Foundation به عنوان سایت رسمی پشتیبانی مامبو فارسی شناخته شد. این تصمیم پس از بررسی سوابق درخشان مامبولرن در جهت حفظ و ترویج فرهنگ Open Source و ترجمه و پشتیبانی بموقع و موفق نسخه های متعدد سیستم مدیریت محتوای مامبو توسط Mambo Team اتخاذ شده است. امید است بتوانیم در جهت ترویج هرچه بیشتر مامبو و فرهنگ Open Source در ایران عزیز قدم برداریم.

دانلود رایگان مامبو فوق حرفه ای( کاملا فارسی)برای دانلود در سایت عضو شوید عضویت رایگان است

نسخه نمایشی مامبو فوق حرفه ای

Mah-Bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از راهنماییتون
پس فرق زنبق و میترا جمله چسه با هم؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نگاه کن .... همه اینا مامبو هستن فقط برداشتن اسمشو عوض کردن ... به اسم خودشون در اومدن
شما از همین مامبو فارسی استفاده کن

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اینطور که من دیدم، ظاهرا این نسخه ای که دوستان در MamboLearn ارائه میکنند با Zend انکود کردن! با توجه به اوپن سورس بودن این نرم‌افزار، آیا این کار درسته؟! و البته ظاهرا زحمت زیادی روی فارسی سازی کشیدند.

mambo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفي:
گروه مامبولرن يك تشكل غير انتفاعي براي گسترش ، استفاده و آموزش سيستم مديريت محتواي مامبو است و به هيچ گروه يا شركتي وابسته نيست.

سازنده مامبو كيست ؟
مامبو را براي اولين بار يك شركت استراليايي به نام Miro International عرضه كرد ولي اخيراً يك تشكل جديد به نام Mambo Foundation مسئوليت كنترل آن را بر عهده گرفته است.

حق تاليف :
حق تاليف و نام مامبو متعلق به شركت ميرو است و شما نميتوانيد عبارت حق تاليف را تغيير دهيد. ولي ميتوانيد نام و عنوان حق تاليف را از پايين صفحات حذف كنيد. البته ما اميدواريم كه شما براي احترام به ما و براي حمايت از نيرويي كه ما در اختيار شما قرار داده ايم آن را حذف نكنيد.

مامبو لرن:
مامبو لرن به عنوان يك گروه گسترش دهنده و مترجم مامبو آن را تحت گواهینامه اصلي منتشر ميكند.
مامبولرن مجاز است در ازاي خدمات خود پول دريافت كند.
مامبولرن به چند هدف فايلهاي نوشته شده توسط گروه خود و يا فايلهاي تغيير يافته را كد ميكند:
الف: ما بابت برنامه هاي خود زحمت ميكشيم و آزاد هستيم كه آن را به صورت مجاني و يا با دريافت پول منتشر كنيم ولي ما تمايل نداريم متن برنامه را در اختيار عموم قرار دهيم.
ب: با كد كردن (Hash) برنامه ها سرعت اجراي آنها افزايش می يابد.
ج: كد كردن فايلها از سوء استفاده هاي احتمالي جلوگيري ميكند.

مامبولرن در مورد خطا ها و اشكالات ايجاد شده به خاطر نقص و يا ايراد برنامه اصلي مامبو هيچ گونه مسووليتي را نمی پذیرد.
مامبولرن ميتواند در هر زماني و براي هر نوع اطلاعاتي و براي گروهي از كاربران يا همه آنها حق عضويت دريافت كند.
شما براي استفاده از خدمات مامبو لرن ملزم به رعايت قوانين آن هستيد.
شما در صورت تمايل ميتوانيد بدون محدوديت خاصي و فقط با توجه به توان فني و اجرايي خود عضو گروه مامبو لرن شويد.

تيم مامبولرن

بخشی از لایسنس مامبو لرن http://www.mambolearn.com/fa/License.html

در آخر ما به تیم خود افتخار می کینم در حالی که چندین نسخه مامبو و سرویس های مختلف آن را متشر کردیم تا بحال مشکلی که ناشی از کار تیم مامبو لرن بر روی مامبو باشد گزارش نشده است

یا علی/خداحافظ​

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز، در زحمت شما شکی نیست. و همچنین دریافت پول در ازای ارائه خدمات و ... هم هیچ ایرادی نداره.
ولی همونطور که میدونید مامبو تحت لایسنس GPL منتشر شده و نسخه تغییر یافته شما هم همینطور (غیر از این نمیتونه باشه!). و فکر میکنم طبق قوانین این لایسنس شما نمیتونید اون رو بدون سورس منتشر کنید! جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی GNU مراجعه کنید: http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#GPLRequireSourcePostedPublic
این جمله دقیقا از همون بند آورده میشه:
But if you release the modified version to the public in some way, the GPL requires you to make the modified source code available to the program's users, under the GPL.​
و معنیش: اما اگر شما نسخه تغییر یافته را به هر شکلی به صورت عمومی منتشر کنید، GPL شما را ملزم میکند که سورس تغییر یافته را در اختیار کاربران برنامه قراردهید، و همچنین تحت GPL.

و این میتونه برای شما به عنوان Coordinator and Partner Site Administrator مامبو مشکل ساز بشه.

اگر جایی اشتباه میکنم لطفا مرا آگاه کنید.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از Parham.G :
اینطور که من دیدم، ظاهرا این نسخه ای که دوستان در MamboLearn ارائه میکنند با Zend انکود کردن! با توجه به اوپن سورس بودن این نرم‌افزار، آیا این کار درسته؟! و البته ظاهرا زحمت زیادی روی فارسی سازی کشیدند.
جدا؟ اینو نمیدونستم
39.gif

ولی بهر حال پرهام جان ... اوپن سورس این اجازه رو هم بهت میده که بتونی سورس بسته بدی بیرون و حتی بفروشی ... ولی دیگه تحت قانون اوپن سورس نمیشه
4.gif

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehdvirus :
جدا؟ اینو نمیدونستم
39.gif

ولی بهر حال پرهام جان ... اوپن سورس این اجازه رو هم بهت میده که بتونی سورس بسته بدی بیرون و حتی بفروشی ... ولی دیگه تحت قانون اوپن سورس نمیشه
4.gif
مهدی جان خودت که حرف خودت رو نقض کردی! آخرش گفتی که اوپن سورس نمیشه!
ولی همونطور که گفتم مامبو تحت لایسنس GPL منتشر شده و تابع اون هست. به پست قبلیم دقت کن و ببین کجاش اشتباهه. آیا طبق GPL ایشون میتونند بدون سورس ارائه بدن؟ لطفا مثل من مستند به قوانین GPL نظر بدین!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ایشون نمیتونه بگه اوپن سورس .... چون کدش بستست و نمیتونه ادعای اوپن سورس کنه ... اوپن سورس اسمش رو خودشه .... باید سورسش باز باشه
درضمن اینم فکر کنم همه میدونن که میشه یه برنامه اوپن سورس رو برداشت سورشو عوض کرد ... اسمشو عوض کرد ... و به اسم خودمون بدیم بیرون که اینم میتونه کد باز یا کد بسته باشه ....ولی وقتی کد بسته میشه دیگه تحت قانون اوپن سورس نیست

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
مهدی جان حرف من اینه که چون این نرم‌افزار تحت GPL منتشر شده اصلا ایشون نمیتونه غیر از GPL اون رو تحت مجوز دیگری منتشر کنه. یعنی نمیتونه اون رو کدبسته بده بیرون.

Mah-Bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگم
پول گرفتنش مشکلی نداره حقتون ولی چرا کد؟
خدا کنه این فرهنگ بین گروههای دیگه باب نشه مثل نیوک و...
در ضمن همین کد کردن خودش هزارتا مشکل داره بعضی سرورها زند را ساپورت ندارند و ...

mambo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نقل قول از http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,74.0.html

از طرفی این کد کردن لازم است برای اینکه کسانی که برنامه نویسی می کنند و با مشکلات و سختی های کار آشنا هستند و ارزش کار ها را درک می کنند هیچ وقت به خودشان اجازه نمی دهند که این کد ها را دستکاری کرده و کپی رایت خودشون را جایگزین کنند ولی متاسفانه برخی کاربران عادی که هیچ سر رشته ای از برنامه نویسی ندارند وقتی می بینند همه چیز محیا هست تمام حقوق منتشر کننده را زیر پا می گذارند تو کد ها دستکاری کردی و مامبو را به اسم خود می زنند (که تا حالا چنیدن مورد مشاهده شده است)و ما هم این حق را بر خود دیدم که برای جلوگیری از این کارها, این کار را بکنیم ولی ما با همه گیر شده فرهنگ کدباز مشکلی نداریم اما باید همه کاربران نیز به آن احترام بگذارند (البته بلا نسبت اکثر کاربران محترم) و اگر روزی برسد که فرهنگ کدباز در ایران کامل جا بیوفته و به حقوق مولف احترام گذاشته شود خوب ما هم کد ها را کدباز منتشر خواهیم کرد.(به امید آن روز)

که شاید در آینده نه چندان دور مامبو فارسی نیز کد نگردد به امید آن روز ( اگر برخی کاربران با ما باشند و به حقوق تیم احترام بگذارند)

یا علی/خداحافظ​

Mah-Bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه اگر کل سیستم مامبو را خودتون مینوشتید فکر کنم براش دوربینم نصب میکردید
به هر حال خسته نباشید.
اینکه میگن تو تیمهای ایرانی یک کد گذاشتن که 1 یوزر نیم وپسورد مخصوص خود اون تیم هست و یا اینکه وقتی مامبو ایرانی رو سرور نصب بشه 1 سری از مشخصات سرور را برای سازندش میفرسته چی؟
این واقعیه؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مامبوي عزيز حرف شما كاملا درست است و همه ما دوست داريم كه روزي همه به اين قانون احترام بگذارند!!!!!

ولي خود شما كه از ما وارد تري!!!! نميشه يك نرم افزار كدباز را يك شخص بياد در سورسش تغيير ايجاد كنه و آن را به صورت كدبسته عرضه كنه!!!!
چون شما از سورس مامبوي اصلي استفاده كردي بايد مامبوي شما هم تحت همون لايسنسي باشه كه مامبوي اصلي هست!!!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mambo :
سلام
نقل قول از http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,74.0.html

از طرفی این کد کردن لازم است برای اینکه کسانی که برنامه نویسی می کنند و با مشکلات و سختی های کار آشنا هستند و ارزش کار ها را درک می کنند هیچ وقت به خودشان اجازه نمی دهند که این کد ها را دستکاری کرده و کپی رایت خودشون را جایگزین کنند ولی متاسفانه برخی کاربران عادی که هیچ سر رشته ای از برنامه نویسی ندارند وقتی می بینند همه چیز محیا هست تمام حقوق منتشر کننده را زیر پا می گذارند تو کد ها دستکاری کردی و مامبو را به اسم خود می زنند (که تا حالا چنیدن مورد مشاهده شده است)و ما هم این حق را بر خود دیدم که برای جلوگیری از این کارها, این کار را بکنیم ولی ما با همه گیر شده فرهنگ کدباز مشکلی نداریم اما باید همه کاربران نیز به آن احترام بگذارند (البته بلا نسبت اکثر کاربران محترم) و اگر روزی برسد که فرهنگ کدباز در ایران کامل جا بیوفته و به حقوق مولف احترام گذاشته شود خوب ما هم کد ها را کدباز منتشر خواهیم کرد.(به امید آن روز)

که شاید در آینده نه چندان دور مامبو فارسی نیز کد نگردد به امید آن روز ( اگر برخی کاربران با ما باشند و به حقوق تیم احترام بگذارند)

یا علی/خداحافظ​

عزیز، شما وقتی خودتون قوانین رو رعایت نمیکنید، چه انتظاری از بقیه دارید؟ ارزش نرم‌افزارهایی مانند مامبو علاوه بر امکانات و قدرتشون، بیشتر از اون به کد باز بودنشون هست. برای منی که از مامبو استفاده میکنم (همانطور که تا بحال در وب سایتهای زیادی استفاده کردم) اگر نتونم تغییری در کدش ایجاد کنم هیچ سودی برام نداره. یک کاربر عادی ممکنه که نیازی نداشته باشه ولی بی استثنا خود من در تمامی موارد نیاز پیدا کردم که تغییراتی ایجاد کنم.
به هر حال این کار شما مخالف قوانین GPL هست. مواردی که فرمودید متاسفانه برخی رعایت نمیکنند و حقوق منتشر کننده رو زیر پا میزارند درست، ولی اینجا شما هم (با تمام ارزشی که کارتون داره و منکرش نیستم) تقریبا همون کار رو کردید. بهتره به جای اینکار، در سطحی وسیع و درست اطلاع رسانی صحیح انجام بدید. مطمئن باشید تاثیرش به مراتب بهتر و بیشتر خواهد بود تا نقض قوانین توسط خود شما.
موفق باشید.:happy:

mambo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوباره
اینکه میگن تو تیمهای ایرانی یک کد گذاشتن که 1 یوزر نیم وپسورد مخصوص خود اون تیم هست و یا اینکه وقتی مامبو ایرانی رو سرور نصب بشه 1 سری از مشخصات سرور را برای سازندش میفرسته چی؟

فکر کنم اون تیم ها مریض هستند و اگر روزی برسه که تیم ما هم از این کار ها برای نرم افزارهایی چون مامبو بکونه من کامپیوتر را می بوسم می زارم تو کارتون

در مورد تغییرات تو فایل های مامبو اینجا به صورتی عنوان شد که یکی از راه برسه فکر می کنه ما تمام فایل های مامبو را کد کردیم در صورتی که ما تنها چند عدد فایل را کد کردیم که اگر شخصی بخواهد تغییراتی در مامبو بدهد شاید به یکی دوتا از این فایل ها نیاز داشته باشد که با تماس با تیم می تواند تغییرات مورد نیاز را اعمال کند.
و شعار و افتخار تیم مامبو لرن راحتی و رضایت کاربران مامبو فارسی هست که تا به حال این امر محقق شده است و ان شا الله در آینده نیز ادامه خواهد داشت.و اگر روزی کاربران از یک کار تیم ناراضی باشند در جهت ترمیم این مورد نارضایتی عمل خواهیم نمود.

و اشاره هم کردیم
شاید در آینده نه چندان دور مامبو فارسی نیز کد نگردد به امید آن روز ( اگر برخی کاربران با ما باشند و به حقوق تیم احترام بگذارند)

یا علی/خداحافظ​

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
پس اینجوری بگیم :: نمیخوایم مامبو توسط کاربران توسعه پیدا کنه .......
اگه میخواید کد کنید ... مشکلی نیست خیلی راحت کد کنید ....ولی دیگه اسمشو اوپن سورس نزارید....و اوپن اوپن نکنید
---
همه اینایی هم که نوشتید بهانه هستش .... درسته ارزش کارتون بالاست ولی این که بگید اوپن سورس بعد کد کنید بدید اصلا درست نیست

بالا