• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیر دادن الکی کمیته محترم و معظم فیلترینگ

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
امروز یک ایمیل از فیلترینگ آمد که باید 5 آهنگ مشخص شده را حذف کنید. خوب یک آهنگ شادمهر بود که قبلا هم فیلتر کرده بودند ولی پر رویی می کردم و آدرسش را عوض می کردم و ...
ولی تعجبم از این است که به یک آهنگی گیر داده اند که اصلا هنوز منتشر نشده!!
"آهنگ جدید آرمین 2AFM به نام بارون" این را زدیم بزودی ولی استناد کرده به ماده الف-3 مصادیق محتوای مجرمانه. حالا این ماده چه می گوید: "3. انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن )"
چطور آهنگی که هنوز منتشر نشده است، مبتذل و مستهجن شناخته شده است؟
آهنگ دیگری که بهش گیر داده آهنگ جدید امیر تتلو به نام دنیا است. این هم به استناد الف-3

به نظر شما چرا کمیته فیلترینگ این شکلی رفتار می کند؟
یک بار آهنگ آتش دل معین را فیلتر کردند زنگ زدم با یکی از کارشناسان شان صحبت کردم و از آنها دلیل خواستم. گفتش این تشخیص ماست شما نباید اعتراض کنید!
گفتم همین آهنگ در سایت های از ما بهترون فیلتر نیست. گفت این به شما ربطی ندارد! به جان خودم. گفتم اصلا این آهنگ را گوش دادید؟ گفت من از این آهنگ ها گوش نمیدم!
یک بار 32 آهنگم را به یکباره فیلتر کردند. اسم خواننده یکی از آهنگ ها شماعی زاده بود ولی ربطی با شماعی زاده معروف نداشت. فکر کرده بودن همونه، فیلتر کرده بودند.
به نظر من سخت گیری های این چند روزه چندان بی ربط به نتایج انتخابات مجلس نیست که شکست تلخی مخصوصاً در تهران خوردند.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دیگه شما باید بدونید که تو ایران سایت آهنگ جواب نمیده و یا باید هی آدرس عوض کنید یا برید آهنگهای حامد زمانی بزارید :D

m-alian

Registered User
لایک‌ها
98

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کلا غیر مجاز غیر مجازه آرمین 2afm ... امیر تتلو غیر مجازن تمام خواننده های اونوری غیر مجازن پس حتی بنویسی صدای سرفه آرمین تو ای اف ام این هم غیر مجازه شما دیگه خیلی دل و جرئت داشتین که زنگ زدین!!
به من یه ایمیل دادن عکس امیر تتلو رو حذف کن اون پست رو حذف کردم هیچ تمام مطالبی که اسم این پسره هم توش بود رو حذف کردم
ما جز وبمسترهای عادی هستیم سرمون پایینه هر چی بگن هم چشم میگیم حالا بگو ومثل گوسفندیم ولی یادت باشه ما اون سایتا که نمیخوام اسمشون ببریم نیستیم که دهنمون رو آسفالت میکنن
سخت نگیر منم دوست دارم یه سایت مثل فلانی برنم همه فیلما سریالا آهنگارو بزارم میلیونی در بیارم ولی باور کن یه قسمت شهرزادو بزاریم کل هزینه ساخت فیلمو از ما میگیرن دیوار کوتاه تر از ما نیست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خواننده قتی غیرمجازه دیگه ربطی نداره
الان به تگ الکی هم گیر میدن

125

Registered User
لایک‌ها
79
عنشو در آوردن دیگه ... یه روز در میون دارن ایمیل میدن .. آدمو وادار میکنن همون غیر مجاز کار کنه ... تو گور باباشون عقده ای های ...

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
عنشو در آوردن دیگه ... یه روز در میون دارن ایمیل میدن .. آدمو وادار میکنن همون غیر مجاز کار کنه ... تو گور باباشون عقده ای های ...
شما زیاد خودتون رو عصبانی نکنید. یک زمانی همه این ها درست خواهد شد. ولی اون زمان را شاید ما نبینیم ولی مطمئنم نوادگان ما خواهند دید.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
من دو تا وبلاگ تو رزبلاگ داشتم
چند روز پیش فیلتر شدن بدون اینکه اصلا بدونم چرا
زحمت کشیدن تو نت فارسی واقعا بی فایدست

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
امروز یک ایمیل از فیلترینگ آمد که باید 5 آهنگ مشخص شده را حذف کنید. خوب یک آهنگ شادمهر بود که قبلا هم فیلتر کرده بودند ولی پر رویی می کردم و آدرسش را عوض می کردم و ...
ولی تعجبم از این است که به یک آهنگی گیر داده اند که اصلا هنوز منتشر نشده!!
"آهنگ جدید آرمین 2AFM به نام بارون" این را زدیم بزودی ولی استناد کرده به ماده الف-3 مصادیق محتوای مجرمانه. حالا این ماده چه می گوید: "3. انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن )"
چطور آهنگی که هنوز منتشر نشده است، مبتذل و مستهجن شناخته شده است؟
آهنگ دیگری که بهش گیر داده آهنگ جدید امیر تتلو به نام دنیا است. این هم به استناد الف-3

به نظر شما چرا کمیته فیلترینگ این شکلی رفتار می کند؟
یک بار آهنگ آتش دل معین را فیلتر کردند زنگ زدم با یکی از کارشناسان شان صحبت کردم و از آنها دلیل خواستم. گفتش این تشخیص ماست شما نباید اعتراض کنید!
گفتم همین آهنگ در سایت های از ما بهترون فیلتر نیست. گفت این به شما ربطی ندارد! به جان خودم. گفتم اصلا این آهنگ را گوش دادید؟ گفت من از این آهنگ ها گوش نمیدم!
یک بار 32 آهنگم را به یکباره فیلتر کردند. اسم خواننده یکی از آهنگ ها شماعی زاده بود ولی ربطی با شماعی زاده معروف نداشت. فکر کرده بودن همونه، فیلتر کرده بودند.
به نظر من سخت گیری های این چند روزه چندان بی ربط به نتایج انتخابات مجلس نیست که شکست تلخی مخصوصاً در تهران خوردند.
وقتی سایتتو ثبت کردی باید هر ایمیلی که میدن سریع ترتیب اثر بدی و گرنه میزنن کل سایتتو قیلتر میکنند.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
وقتتون رو هدر ندید سایت ایرانی دیگه جواب نمیده
فقط خارجی

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
یه وب سرگرمی داشتم یهو زدن بخش لباس عروسم رو فیلتر کردن :D من انگشت به دهان موندم لباس های من که ایرونی نبود ل خ ت ی نداشت پوشیده و بلند بعد سایت های اول گوگل عشقی لباس مجلسی مدل روز میریزن ، دوبار رد شدم یک ماه گذشت تا الان برای بار سوم ازشون درخواست بله کردم حالا هم رفتن گل بچینن در حال پیگیریه :D

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یه وب سرگرمی داشتم یهو زدن بخش لباس عروسم رو فیلتر کردن :D من انگشت به دهان موندم لباس های من که ایرونی نبود ل خ ت ی نداشت پوشیده و بلند بعد سایت های اول گوگل عشقی لباس مجلسی مدل روز میریزن ، دوبار رد شدم یک ماه گذشت تا الان برای بار سوم ازشون درخواست بله کردم حالا هم رفتن گل بچینن در حال پیگیریه :D
یه نرم افزاری هست همه دانلود سنترهای ایرانی گذاشتنش (دانلود ها ، پی سی دانلود و ...) وقتی فقط یه عکس و متن معرفی ازش گذاشتم به خاطرش کلا فیلتر شدم :D

بالا