• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یادگیری زبان انگلیسی به روش خلاقانه کدینگ

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
درود بر شما مشتاقان یادگیری زبان انگلیسی
تو این تاپیک قصد دارم به کمک شما دوستان و علاقه مندان یه مجموعه خوب آموزش لغات انگلیسی, از 504 گرفته تا به امید خدا برون 3500 و....با روش کدینگ برای یادگیری هرچه آسونتر و صد البته دائمی تر جمع آوری کنم.این کار به تنهایی ممکن نیست و فقط با کمک دوستان علاقمند دیگه امکان پذیره. اینجوری هم برای خودمون مروری هست هم در محیط دوستانه بیشتر یاد خواهیم گرفت.
اما کدینگ چیه؟
فرض کنید میخوایم کلمه probe و معدل فارسیش رو یاد بگیریم. از روخونی و حفظ این لغت و معنیش خیلی راحت نیست ویا ممکنه بعد مدتی هرچقدر هم که حفظش کرده باشین یادتون بره اما بروش کدینگ و تصویر سازی میتونیم بگیم: سعی کنید این کلمه رو بخونید پُرآب! خب در جای پرآب مث اقیانوسها چیکار میکنیم؟ کاوش و جستجو برای ناشناخته ها. پس سعی کنید این کلمه شما رو یاد کاوش در مکانهای پرآب بندازه بنابراین میتونیم یه مترادف هم براش بیاریم که همه باهاش آشنا هستیم : explore
یا لغت بعدی : scarce : بخونیمش اسکارس و یاد جایزه اسکار می افتیم که گرفتنش بسیار سخته و جایزه ی کمیابی هست. پس معنی scarce میشه کم , کمیاب. پس به همین سادگی این سه لغت رو یاد گرفتیم.
خوشحال میشم شما هم لغاتی که به این روش و یا با یه تصویر مشخص و واضح تونستین بهتر حفط کنین اینجا معرفی کنید تا همه بتونن استفاده کنن. فقط تعداد لغات در هر پست زیاد نباشه که خسته کننده بشه و نکته آخر هم اینکه خودم سعی میکنم مرتب سازی تاپیک رو انجام بدم پس خیلی روی اینکه درس به درس جلو بریم و .... زوم نکنید. بیشترین چیزی که مهم هست اینه که بتونیم لغات بیشتر با کدینگ مناسبتری جمع اوری کنیم.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
blend---------- کد(برای رنگ بلوند باید رنگهارو ترکیب کنیم)-----------------------------------معنی لغت: (ترکیب کردن)
پست رزرو برای مرتب سازی..................

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
humid ----------کد(این حمید همیشه خونش بوی نم و رطوبت میده)------------------------معنی لغت: (مرطوب, نمناک, نم)
پست رزرو برای مرتب سازی.....................

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
no pain no gain این هم اسونترین ضرب المثل انگلیسی که معادل فارسی روونی هم داره. معنی: نابرده رنج گنج میسر نمیشود
pain: درد, رنج
gain : سود, منفعت, بهره بردن
پست رزرو برای مرتب سازی..........................

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
کارت عالیه

اگه جزوه یا فایل پیدیاف کدینگ شو داری بزار همینجا

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
سه لغت دیگه:
persuade --------کد(بابامو قانع میکنم اینجا سرمایه گذاری کنه چون پر سوده!)------------معنی لغت:(قانع کردن,راضی کردن,ترغیب کردن)

nimble--------------کد(نیم وجبی ِ بلا خیلی فرزه)---------------------معنی لغت :(فرز, چابک, زرنگ)

Caution-----------کد(کاشان؟ خیلی خطره! میری کاشان مواظب باش احتیاط کن)---------معنی لغت(احتیاط کردن,هوشیاری, هوشیاری کردن, پیش بینی کردن)

کارت عالیه

اگه جزوه یا فایل پیدیاف کدینگ شو داری بزار همینجا
نه متاسفانه کتابی ندارم. همین تاپیک با همکاری دوستان میتونه تبدیل به یه مرجع خوب بشه

بالا