من دوتا دیتالیست متداخل دارم که دیتالیست داخلی در زمان اجرا وقتی دیتالیست بیرونی مقدار گرفت مقدار دهی میشه(یعنی بر فرض یه گروهی رو از دیتابیس میکشه بیرون و به اول نصب میده و به ازای هر مورد از اولی داخل دیتابیس سرچ می کنیم و به دومی نسبت میدیم)
تا اینجا مشکلی نیست
مثلا:
حال من یه دونه لینک باتن به نام خرید به دیتالیست داخلی اضافه کردم و کامند نیم اون رو هم ست کردم و تابع مورد نیازش رو هم نوشتم
مثلا:
به شکل زیر:
وقتی روی لینک خرید کلیک می کنم تابع فراخونی میشه و حتی شماره آیتمی رو هم که روش کلیک شده در دیتالیست داخلی بدست میارم ولی مساله اینجاست چگونه متوجه بشم روی کدوم آیتم از دیتالیست خارجی کلیک شده ( برای اعمال دستورات و قالب Selected Template )
یه چیزایی به ذهنم رسیده ولی خیلی مبهمه
اگه میشه یه راهنمایی بکنین
تا اینجا مشکلی نیست
مثلا:
کد:
<asp:datalist Width="90%" id="DataList2" runat="server">
<ItemTemplate>
<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem,"TName") %>
<br>
<asp:DataList ID="tire" OnItemCommand="select" DataKeyField="TireID" Height=100% Width=100% DataSource ='<%#GetChildRelation(Container.DataItem, "TireComMade")%>' runat="server" EnableViewState="False">
<ItemTemplate>
<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem,"TireModel") %>
<asp:LinkButton ForeColor="#996666" Font-Size="14" Font-Underline="True" CommandName="item" Runat="server">خرید</asp:LinkButton>
</ItemTemplate>
</asp:DataList>
</ItemTemplate>
</asp:datalist>
حال من یه دونه لینک باتن به نام خرید به دیتالیست داخلی اضافه کردم و کامند نیم اون رو هم ست کردم و تابع مورد نیازش رو هم نوشتم
مثلا:
کد:
public void select(object sender, DataListCommandEventArgs e)
{
}
به شکل زیر:
وقتی روی لینک خرید کلیک می کنم تابع فراخونی میشه و حتی شماره آیتمی رو هم که روش کلیک شده در دیتالیست داخلی بدست میارم ولی مساله اینجاست چگونه متوجه بشم روی کدوم آیتم از دیتالیست خارجی کلیک شده ( برای اعمال دستورات و قالب Selected Template )
یه چیزایی به ذهنم رسیده ولی خیلی مبهمه
اگه میشه یه راهنمایی بکنین