• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یاهو دو بار پسورد میخواد!

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه یوزر تو شبکه هستم. اخیرا وقتی که میخوام وارد ایمیل یاهو بشم دفعه اول میگه یوزر و پسورد اشتباه وارد شده و باید دوباره وارد کنید. بار دوم درست میشه و وارد میشه در حالی که دفعه اول هم درست وارد کرده بودم. این مشکل برای تمام یوزرها بوجود اومده.
آیا این امکان هست که مدیران شبکه قصد کپچر کردن یوزر نیم و پسورد کاربرها رو داشته باشن؟ اگه آره، چیکار باید کرد و اگه نه، پس دلیلش چیه؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
نه بابا
خیلی هم اکشن فکر نکن
مال منم همینطور شده
گیر مال یاهو هست

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
مسائل امنيتي ياهو هستش كه براي همه يوزرها همينطور هست , نگران نباشيد .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از hamineh :
من یه یوزر تو شبکه هستم. اخیرا وقتی که میخوام وارد ایمیل یاهو بشم دفعه اول میگه یوزر و پسورد اشتباه وارد شده و باید دوباره وارد کنید. بار دوم درست میشه و وارد میشه در حالی که دفعه اول هم درست وارد کرده بودم. این مشکل برای تمام یوزرها بوجود اومده.
آیا این امکان هست که مدیران شبکه قصد کپچر کردن یوزر نیم و پسورد کاربرها رو داشته باشن؟ اگه آره، چیکار باید کرد و اگه نه، پس دلیلش چیه؟
نه بابا به شبکه چیکار داره! ذلیل شده جدیدا این کارو می کنه ولی من فعلا ادرس لوگین دوم رو ست دیفالت کردم و از اون وارد میشم

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فکر نکنم مال یاهو باشه. اگه بود چرا قبلا اینطور نمیشد؟ چه مسئله امنیتی باعث میشه که یاهو پسورد درست رو قبول نکنه؟ تازه من هم از خونه و هم از شرکت میرم توی یاهو و این حالت فقط وقتی پیش میاد که از شبکه شرکت استفاده میکنم و توی خونه اینطور نمیشه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از hamineh :
فکر نکنم مال یاهو باشه. اگه بود چرا قبلا اینطور نمیشد؟ چه مسئله امنیتی باعث میشه که یاهو پسورد درست رو قبول نکنه؟ تازه من هم از خونه و هم از شرکت میرم توی یاهو و این حالت فقط وقتی پیش میاد که از شبکه شرکت استفاده میکنم و توی خونه اینطور نمیشه.
وابسته به ای اس پی مصرفی داره و بعضی ای اس پی ها یک سری مشکلات برای کوکی ها و خوندن اونها ظاهرا اجرا می کنند و من با مثلا سایت ابرو موزیک وقتی از امیدان میخوام داخل بخش گفتگوی افلاین سایت بشم تو اون قسمت پرت میشم بیرون(از کل سایت نه) ولی با جاهای دیگه راحت وارد میشم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آره واسه من هم پيش اومده. اما يه بار كه گفت اشتباهه من يه ؟ ميذارم آخر آدرس و بدون زدن دوباره يوزر و پسورد صفحه جديد رو ميارم. اينجوري ميتونم وارد ايميلم بشم. فكر ميكنم اشكال از كش سرور ها باشه.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
منم خيلي واسم پيش اومده !

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
آره واسه من هم پيش اومده. اما يه بار كه گفت اشتباهه من يه ؟ ميذارم آخر آدرس و بدون زدن دوباره يوزر و پسورد صفحه جديد رو ميارم. اينجوري ميتونم وارد ايميلم بشم. فكر ميكنم اشكال از كش سرور ها باشه.
فكر ميكنم دفي درست ميگه به سرورها و Catchشون بستگي داره

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
برا من خفن این مشکل پیش اومد چه جوری اینجوری:ID PW اولی رو زدم دومی که می خواست بیاد ای دی یه یارو اونجا زد که مال این کامپیوتر نبود خلاصه کلی گرخیدم :O:D بهش پی ام دادم معلوم شد ایراد ISP در پیته زنگ و دعوا و گیس و سیم کشی نتیجه : هیچ ربطی به یاهو نداشت :D اما این یه باره کاره دیگه PW دوم و نمی خواد جوینده یابندست http://mail.yahoo.com/?.intl=us

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
براي من هم بارها همين طوري شده. :wacko:

بالا