• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یزدی های عزیز کمک و نظر بدن

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همه دوستان
راستش قصد سفر به یزد رو برای ایام نوروز دارم، خواستم که دوستان یزدی و کسانی که به این شهر تاریخی
سفر داشتند راهنمایی داشته باشند از نظر رستوران خوب - غذای خوب - احتمالا غذای مخصوص یزد - سوغات یزد - امکان دیدنی و کلا هر نکته ای که فکر می کنند لازمه
با همه در میان بگذارند
با تشکر

Minna

Registered User
لایک‌ها
3
فالوده یزدی رو حتما امتحان کن
من پارسال یزد بودم
هیچ چیز به اندازه این فالوده یزدی بهم حال نداد

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
فالوده یزدی رو حتما امتحان کن
من پارسال یزد بودم
هیچ چیز به اندازه این فالوده یزدی بهم حال نداد

ممنون از انتقال تجربه خوبتون
از دیگر موارد هم چیزی به خاطر دارید بفرمایید
با تشکر

rainbow land

Registered User
لایک‌ها
60
یزد عالیه برای سفر نوروز...جاهای دیدنی بی نظیر..

باغ دولت آباد، یخچالهای خشتی، گور دخمه، آتشکده، کاروانسراها، محله قدیمیش، مسجد و پیر چک چک و شهر میبد و یه عالمه آثار باستانی...

اما جالب ترین قسمت سفر یزد برای من کاروانسرای زین الدین (مهریز) بود که هیچوقت از یادم نمیره و واقعا دوباره دوست دارم برم ... ما برای رصد رفته بودیم که از شانس ما هوا ابری بود و نشد،،، اما...اما...خود کاروانسرا، معماریش، نورپردازیش و حس و حال درونش بینظیر و فوق العاده بود ، آدم مسخ میشد، خیلی عالی بود...جزء معدود کاروانسراهای مدور ایرانه،...یه رقص بلوچی هم انجام میدادن اونجا...

بعد از اون گور دخمه ، اون تپه هایی که زرتشتیان مردگانشون رو میبردن و روی اون قرار میدادن برای من خیلی تجربه و حس متفاوتی بود، انگار پرت شدم به سالها پیش...خیلی حس متفاوتی بود..

روستای خرانق هم جزء روستاهای قدیمی ایرانه که اونم جالب بود، یه منار جنبون هم داشت که خیلی قدیمی تر از منار جنبون اصفهانه...

رستوران هم یه رستورانی بود به اسم رستوران و تالار یزد که هرچی از کیفیت عالی غذاش بگم کم گفتم، فقط خیلی خیلی شلوغ بود...

کلا خیلی عالی بود..

سوغاتی یزد هم که انواع شیرینیها مثل باقلوا، قطاب، لوز و...

صنایع دستی هم سفره قلمکار (واسه سوغاتی خیلی خوبه)، پارچه ترمه ، از این پارچه یزدیها (واسه رو انداز تو تابستون خوبه)....ما همینا رو خریدیم، چیز دیگه ای یادم نمیاد..

Last edited:

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
یزد عالیه برای سفر نوروز...جاهای دیدنی بی نظیر..

باغ دولت آباد، یخچالهای خشتی، گور دخمه، آتشکده، کاروانسراها، محله قدیمیش، مسجد و پیر چک چک و شهر میبد و یه عالمه آثار باستانی...

اما جالب ترین قسمت سفر یزد برای من کاروانسرای زین الدین (مهریز) بود که هیچوقت از یادم نمیره و واقعا دوباره دوست دارم برم ... ما برای رصد رفته بودیم که از شانس ما هوا ابری بود و نشد،،، اما...اما...خود کاروانسرا، معماریش، نورپردازیش و حس و حال درونش بینظیر و فوق العاده بود ، آدم مسخ میشد، خیلی عالی بود...جزء معدود کاروانسراهای مدور ایرانه،...یه رقص بلوچی هم انجام میدادن اونجا...

بعد از اون گور دخمه ، اون تپه هایی که زرتشتیان مردگانشون رو میبردن و روی اون قرار میدادن برای من خیلی تجربه و حس متفاوتی بود، انگار پرت شدم به سالها پیش...خیلی حس متفاوتی بود..

روستای خرانق هم جزء روستاهای قدیمی ایرانه که اونم جالب بود، یه منار جنبون هم داشت که خیلی قدیمی تر از منار جنبون اصفهانه...

رستوران هم یه رستورانی بود به اسم رستوران و تالار یزد که هرچی از کیفیت عالی غذاش بگم کم گفتم، فقط خیلی خیلی شلوغ بود...

کلا خیلی عالی بود..

سوغاتی یزد هم که انواع شیرینیها مثل باقلوا، قطاب، لوز و...

صنایع دستی هم سفره قلمکار (واسه سوغاتی خیلی خوبه)، پارچه ترمه ، از این پارچه یزدیها (واسه رو انداز تو تابستون خوبه)....ما همینا رو خریدیم، چیز دیگه ای یادم نمیاد..

دوست گرامی سلام
ممنون از شما که اطلاعات سفرتون رو در اختیار بنده و دوستان قرار دادید
نکات مهم و خوبی ارائه فرمودید - ممنون
انشاله منم بعد از سفر سعی می کنم تجربیات رو به دیگر دوستان انتقال بدم
با تشکر فراوان

بالا