• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یعنی توی ایران هیشکی نیست بدونه من چکار کنم؟

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
من آخرش نتونستم توی ایران کسی رو پیدا کنم که بتونه این مشکل منوحل کنه!
من واقعا موندم چه کنم
گوگل بعد از مدتها هنوز منو پیدا نمیکنه
توی فروم چیزی پیدا نکردم
توی مجید آن لاین هم همینطور
از چند نفری هم که پرسیدم جواب درستی بهم ندادند
من دومین http://parscd.com رو چند وقت پیش ثبت کردم, که قبلا مال کسی دیگه بوده و تمدیدش نکرده بوده. نمیدونم نفر قبلی چکار کرده بوده که گوگل از توی لیست خودش اسم این سایت رو حذف کرده
حالا طرف تقلبی چیزی کرده ما نمیدونیم، الان من چکار کنم؟
کجا پیرسم؟
به گوگل ایمیل هم دادم ولی روبوتشون برام میل زد که به قسمت ساپورت برم که متاسفانه من باز هم چیزی دستگیرم نشد.
یکی کمکم کنه خواهشا...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
از Google Webmaster Tools برای بررسی وضعیت ایندکسینگ سایتتون تو گوگل استفاده کنید. وب سایت شما آخرین بار در تاریخ ۲۶ نوامبر ۲۰۰۶ توسط گوگل بوت بررسی شده. برای اطلاعات دقیقتر نسبت به اینکه چه مشکلی در ایندکسینگ صفحات وب سایتتون وجود داره از همون بخشی که لینک دادم استفاده کنید.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
از Google Webmaster Tools برای بررسی وضعیت ایندکسینگ سایتتون تو گوگل استفاده کنید. وب سایت شما آخرین بار در تاریخ ۲۶ نوامبر ۲۰۰۶ توسط گوگل بوت بررسی شده. برای اطلاعات دقیقتر نسبت به اینکه چه مشکلی در ایندکسینگ صفحات وب سایتتون وجود داره از همون بخشی که لینک دادم استفاده کنید.

پرهام جان از اینکه منو راهنمایی کردی ممنونم...
اما من بازم چیزی دستگیرم نشد
کد
کد:
<META name="verify-v1" content="+BkqsE+fvV9jdgbC8EkqLKpI5/AwZe4NsQitX5fm9UA=" />
را هم توی ایندکسم گذاشتم که گوگل داده بود! ولی نمیدونم چکار کنم.
اگه کمکم کنید ممنونتون میشم.

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
آیا دامنه خود را در گوگل ثبت کرده اید. بعد از ثبت و راه اندازی سایت شاید 2 ماه هم در بد ترین شرایط طول بکشد تا گوگل به سراغ شما بیاید. در ضمن سایت بایستی حاوی مطلب متنی باشد که هر چه بیشتر و منحصر به فردتر بهتر.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز
این دامنه قبلا ثبت شده بوده و زمانی که تمدید نشده بود من آن را ثبت کردم
ضمنا دامنه را چند بار در گوگل ثبت کردم!

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز
این دامنه قبلا ثبت شده بوده و زمانی که تمدید نشده بود من آن را ثبت کردم
ضمنا دامنه را چند بار در گوگل ثبت کردم!
نه بالام جان
منظورش اینه که دومینتو تو گوگل ثبت کن!!
ببین اگه گوگل سراغ تو نمیاد خب تو برو سراخ گوگل!!
از اینجا:http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
البته من زیاد وارد نیستم نکاتی بهتون میگم.

1- کد سایت شما با جاوا اسکریپت شروع میشه اشتباه اول.
2- کدسایت اگر از جایی کپی کرده باشید گوگل شما رو توی لیست بن شدش میزاره, که چند تا دلیل داره یکیش میتونه این باشه سایتی که ازش کپی پیس کردی آلرت به گوگل داده باشه. و گوگل شما رو توی لیست سیاه میزاره و یکی دیگش هم گوگل توی ایندکس کردن وقتی دو تا صفحه از دو تا سایت میبینه یکی هست اونی که رتبش توی گوگل پایین تر هست رو ایندکس نمیکنه.

شما با زدن این کد میتونی ببینی صفحات سایتت ایندکس شده یا نه.

inurl:parscd.com
inurl:www.parscd.com
link:www.parscd.com
link:parscd.com

کلا کد html سایتت اشتباه کد نویسی شده. البته موارد زیادی میتونه باشه یکیش که هیچکسی از ایرانی ها اهمیت نمیده اینه که هاستی که شما تهیه میکنی چه جوری هاردهاشو , کانفیگ کرده.

به طور مثال من این سایت دو ماه استارت زدم رنکش دو هست با این که تا تعداد ویزیتورش خیلی پایین هست و لینک بکش هم کمه.
http://www.arzanhost.net

شما فکر میکنی چرا وقتی شما از نتورک سولوشن هاست میگیری خداد تومن هست تمام سخت افزارهای سرورها که یکیه.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
1- با اینکه خیلی از سایتها با جاوا اسکریپت شروع شده اند و مشکلی ندارند ، با این حال من کد رو برداشتم
2- سایت رو کاملا خودم طراحی کردم و هیچ کدی از هیچ جایی کپی نکرده ام
3- فکر نمیکنم گوگل به سرور جایی که ازش هاست گرفتم کاری داشته باشه، هرچند که هاستم رو نسبت به خیلی جاها گرونتر خریدم چون خدماتشون بهتره - بگذریم

مشکل جایی دیگست, نفر قبلی احتمالا تقلب کرده، حالا گناه من چیه؟! شایدم به همین خاطر بوده که دیگه دومین رو تمدید نکرده و من تونستم ثبتش کنم!

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
نه بالام جان
منظورش اینه که دومینتو تو گوگل ثبت کن!!
ببین اگه گوگل سراغ تو نمیاد خب تو برو سراخ گوگل!!
از اینجا:http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

عزیزم من که گفتم...
اولندش چند بار این کار رو کردم
ثانیا این دومین قبلا که ثبت شده بوده حتما گوگل بالاخره پیداش کرده- اینو شک دارم-

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام

آنلاینی لطف کن زود جواب بده میخوام برم بخوابم میخوای سایتت توی گوگل ایندکس بشه؟ میتونم برات انجام بدم مجانی فقط باید فایلهاتو برام سند کنی تا برات آنالیز کنم بعد فایلها رو بهت میدم آپلود کن.

موافقی جواب بده.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
آی دی من
ferferi_kocholo
توی یاهو مسنجر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من یاهو مسنجر ندارم گوگل تالک داری؟ الان میتونی یک فایل بهت میگم آپلود کنی توی سایتت html هست؟ میخوام ارور روی سایت رو بهت بگم چیه که توی گوگل ایندکس نمیشه.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
pool عزیز فایلتو به من ایمیل کن
farhan [at] parscd [dot] com

parsa جان من به دنبال روشهای جستجو نیستم
سایت من اصلا توی لیست گوگل نیستش

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
فک کنم باید منتظر حضرت فیل باشم...!
شاید از اینورا رد بشه و تاپیک منو ببینه و دلش بسوزه, بلکه یه فرجی شد!!!

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

آقا من سایت شما رو الان دیدم

چند تا ایراد کلی تو سایت شما هست

1- اینکودینگ شما windows-1258 هستش
شما این اینکودینگ رو از کجا آوردی ؟
شما باید برای سایت فارسی از UTF-8 استفاده کنی البته از windows-1256 هم میتونی استفاده کنی
ولی بهتره از همون UTF-8 استفاده کنی چون استاندارد زبان فارسیه

2- سایت شما کل کدش صفحش به هم ریختش
شما source صفحه خودت رو ببین.
حتی title صفحه شما هم مشکل داره. بخش تایتل خیلی مهمه.

3- سایت باید محتوای متنی داشته باشه
سایت شما هیچ محتوای متنی به درد بخوری نداره. اون یه پاراگراف هم دردی رو دوا نمیکنه

4- سایت شما keyword meta tag و description meta tag نداره
این دو تا برای سایت خیلی مهمه

5- ببینید هر دومینی بعد از ثبت شدن توسط گوگل دیده میشه ولی تا حدود 2 ماه هیچ توجهی از طرف گوگل به اون سایت نمیشه. اصطلاحا این دوره رو میگن دوره sand box و بعد از سپری شدن این دوره گوگل سایت شما رو ایندکس میکنه. شما میگی که دومین رو قبلا یکی ثبت کرده بوده و بعد دومین expire شده و شما خریدیش
اینکه دومین 100 سال هم ثبت شده باشه فرقی نمیکنه
سایتی که لینک بهش کم باشه یا به عبارتی backlink نداشته باشه به این راحتی ها ایندکس نمیشه
شما لینک سایت خودت رو بزار تو بخش امضات و تو این فورم و فورم های مشابه مثل مجیدآنلاین و جاهای دیگه فعالیت کن.وقتی گوگل به اینجا مراجعه کنه تا این صفحه رو ایندکس کنه لینک سایت شما رو می بینه و وارد سایت شما هم میشه. به این طریق میتونی موتور های جستجو رو به سایت خودت هدایت کنی

البته یه سری ابزار هست که میتونه کمکت کنه
من یه سریشون رو اینجا گذاشتم

http://forum.persia-cms.com/webmaster-seo-tools-vf19.html

تا حدودی می تونه کمک کنه

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

آقا من سایت شما رو الان دیدم

چند تا ایراد کلی تو سایت شما هست

1- اینکودینگ شما windows-1258 هستش
شما این اینکودینگ رو از کجا آوردی ؟
شما باید برای سایت فارسی از UTF-8 استفاده کنی البته از windows-1256 هم میتونی استفاده کنی
ولی بهتره از همون UTF-8 استفاده کنی چون استاندارد زبان فارسیه

2- سایت شما کل کدش صفحش به هم ریختش
شما source صفحه خودت رو ببین.
حتی title صفحه شما هم مشکل داره. بخش تایتل خیلی مهمه.

3- سایت باید محتوای متنی داشته باشه
سایت شما هیچ محتوای متنی به درد بخوری نداره. اون یه پاراگراف هم دردی رو دوا نمیکنه

4- سایت شما keyword meta tag و description meta tag نداره
این دو تا برای سایت خیلی مهمه

5- ببینید هر دومینی بعد از ثبت شدن توسط گوگل دیده میشه ولی تا حدود 2 ماه هیچ توجهی از طرف گوگل به اون سایت نمیشه. اصطلاحا این دوره رو میگن دوره sand box و بعد از سپری شدن این دوره گوگل سایت شما رو ایندکس میکنه. شما میگی که دومین رو قبلا یکی ثبت کرده بوده و بعد دومین expire شده و شما خریدیش
اینکه دومین 100 سال هم ثبت شده باشه فرقی نمیکنه
سایتی که لینک بهش کم باشه یا به عبارتی backlink نداشته باشه به این راحتی ها ایندکس نمیشه
شما لینک سایت خودت رو بزار تو بخش امضات و تو این فورم و فورم های مشابه مثل مجیدآنلاین و جاهای دیگه فعالیت کن.وقتی گوگل به اینجا مراجعه کنه تا این صفحه رو ایندکس کنه لینک سایت شما رو می بینه و وارد سایت شما هم میشه. به این طریق میتونی موتور های جستجو رو به سایت خودت هدایت کنی

البته یه سری ابزار هست که میتونه کمکت کنه
من یه سریشون رو اینجا گذاشتم

http://forum.persia-cms.com/webmaster-seo-tools-vf19.html

تا حدودی می تونه کمک کنه

ممنون از اینکه توجه کردید
1- من حتی بانک اطلاعاتیم ورودیش با انکد windows-1258 هستش پس حداقل بانک رو نمیتونم تغییر بدم ولی صفحات رو تغییر دادم.
2- کد چیش بهم ریختست؟ یعنی به همین خاطر گوگل منو پیدا نکرده؟!!! چطور یاهو پیدام کرده؟! من سایتهایی قبلا هم داشتم که همینطوری بودند و گوگل پیدام کرده بوده... این تایتل رو مگه من چجوری باید بنویسم که اشتباهه؟
3- سایت محتوای متنی داره اما کمه و بیشترش در صفحات داخلیه! البته بازم فک نمیکنم چون متنم کم باشه گوگل منو پیدا نکرده باشه!!!
4- این دوتا هم توی صفحات اضافه کردم.
5- من سایت gamesara.com رو بعد از این سایت ثبت کردم ولی اونو دو هفته بعد شناخت با اینکه یک لینک توی یک سایت بیشتر بهش ندادم ولی این پارس سی دی توی چند تا سایت لیتکمو گذاشتن
6- ابزارهای سایتتون رو بررسی میکنم

بازم ممنونم که توجه کردید
ولی مشکل من همچنان برقراره!

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
آقا راستی یه چیزی
من یه ترفندی هم زده بودم
کلی کلمه کلیدی پائین یکی از صفحاتم گذاشتم و کوچیکشون کردم و رنگشون هم رنگ بکگراند کردم!!!
حالا اومدم رنگشون رو مشکی کردم, بازم ایرادی داره؟ قبلا ممکنه به خاطر همین بوده باشه؟
http://parscd.com/hamkari.php
این اون صفحه هستش

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
احتمالش است. این حقه ها دیگر قدیمی شده و به گوگل به این راحتی ها نمی توان حقه زد. بهتر است با او با صداقت رفتار کنید.

بالا