• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یعنی واقعاً قدرت K610i دو برار K750i هست؟؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق نتایج سایت اصلی JBenchmark، این نتایج بدست اومده...

نتایج با جزئیات کامل برای Sony Ericsson K610i
http://www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson%20K610i

نتایج با جزئیات کامل برای Sony Ericsson K750i
http://www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson K750i

تومان K610i: 250'000
تومان K750i: 220'000

طبق این نتایج، قدرت پردازش اطلّاعات در K610i حدوداً دو برابر K750i هست.... نظر شما در این مورد چیست؟؟
با توجّه به قدرت 2 برار K610i و فقط 30 تومان فاصله قیمت با K750i، انتخاب K610i منطقی تر هست.

126fs4424364.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی چی! مگه می خواین بشینین صبح تا شب با گوشی بازی کنید! تازه مگه چندتا بازی هست که k750 با اجرا کردنشون مشکل داشته باشه (نکشه) ؟!
البته اگه دوربین رو در نظر نگیریم (k610 اتوفوکس نیست) ، به طور کلی k610 خیلی بهتره، البته علت گرونتر بودنش از k750 فکر می کنم 3g بودنشه، ولی این a2dp هم داره، دیزاینش هم بهتره به نظر من، جوی استیک رو حذف کردن

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی! مگه می خواین بشینین صبح تا شب با گوشی بازی کنید! تازه مگه چندتا بازی هست که k750 با اجرا کردنشون مشکل داشته باشه (نکشه) ؟!
البته اگه دوربین رو در نظر نگیریم (k610 اتوفوکس نیست) ، به طور کلی k610 خیلی بهتره، البته علت گرونتر بودنش از k750 فکر می کنم 3g بودنشه، ولی این a2dp هم داره، دیزاینش هم بهتره به نظر من، جوی استیک رو حذف کردن

Source: http://developer.sonyericsson.com

Improved gaming performance:

Through new generation hardware with faster CPU, better optimized software supporting floating-point operations and improved critical graphics primitives for 2D and 3D graphics, Sony Ericsson has taken a huge leap in performance and speed, significantly improving game-playing experience and leaving current competition far behind.x

Developer feedback claims the six new Sony Ericsson phones, the K610, K790, K800, W710, W850 and Z710, based on JP-7 have the best gaming performance on the market, a position the company will likely keep throughout 2006 and 2007 with its products.x
"With the latest Java Platform 7, Sony Ericsson impressively demonstrates that Java code can be as fast as native; close to 30 frames per second on QVGA even without hardware acceleration. This means we get the best 3D game experience we have ever seen on a mobile phone while simultaneously being able to address a huge Java market and satisfying established sales channels," says Michael Schade, CEO of Fishlabs Entertainment GmbH.x

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من الان حدود 40 تا بازی رو K800 ام دارم که حدود 20 تاییش از اون گرافیک خفن ها و 3d هستن...همگی عالی اجرا میشن واقعا خیلی عالی....

بالا