• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یعنی گوشی رو تو پاچم کردن؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام و عرض ادب

دوستان ازونجایی که من عاشق برند اچ تی سی هستم دیشب رفتم دو عدد تلفن از مغازه دار های مشهد بخرم. دو تا تلفن Desire 816 و M8 رو خریدم از یکی از فروشگاه ها .

Imei و باقی مسائل نشون دهنده اینه که اصل هستش تلفن ها ولی این آقا از من برای هر تلفن 40.000 تومان بیشتر گرفت برای گارانتی مرکزی یا اینترنشنال. وقتی پیگیر شدم این چیه گفت تمام نمایندگی های اچ تی سی جواب میدن بهت . خلاصه گفتم آرین و مایکروتل نمایندگی های خدمات پس از فروش هستند و ایشونم به من گفت آره و درسته. اما امشب هر دو Imei تلفن ها رو تو سایت های آرین و مایکروتل میزنم میگه صحت نداره.

مشکل چیه؟ اینترنشال یعنی چی دقیقا؟ تو پاچم کرده یا چیزی رو من نمیدونم؟
لطفا دوستان کمک بفرمایند . اسپم هم از شیر مادر حلال تر

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
پول اضافه گرفته ازت معمولاً پاساژ علاءالدین رایجه اینجور کارها .
از گارانتی بین الملل HTC هم خبر ندارم اما اپل تمام محصولاتش 1 سال گارانتی بین المللی داره که با مراجعه به مراکز رسمی اپل جوابگو هستند.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
پول اضافه گرفته ازت معمولاً پاساژ علاءالدین رایجه اینجور کارها .
از گارانتی بین الملل HTC هم خبر ندارم اما اپل تمام محصولاتش 1 سال گارانتی بین المللی داره که با مراجعه به مراکز رسمی اپل جوابگو هستند.
.

نه من از مشهد خریدم اما کمی از علائدین نمیاره. ینی میگید چرت گفته؟

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
چرت محض !

فردا تشریف ببرید و اون 80 تومن رو پس بگیرید

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
برادر اسپم چیه
حتی واسه خود مایکروتلم نباید یک ریال پول اضافه داد چه برسه به این اینتر مینتر
اگه ادمی هستی که دنبال حقت هستی برو پس بگیر پول اضافه ایو که دادی

کوبانی تنها نیست

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
شيك بازي در اوردي جا كرده :D
برو سراغش بگو قضيه رو همين جور كه اينجا گفتي
بعدشم بگو نميخوام پسش بده پولو
اگه ديدي داره زرنگ بازي در مياره بگو يا يكي يدونه نو جا اينا بده يا پولو كامل بده!
خلاصه اگه پولو نتونستي بگيري يكاري كن كوفتش بشه زرنگ بازي
تا دفعه بعد هواسشو جمع كنه سره ملت بي اطلاع كلاه نزاره!

miladdn3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دادا چیز شر گفته درحد علمپیک :دی
برو بزن فک مک شو بیار پایین :دی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
پس من مطعن باشم جا کرده؟ امروز مشهد نیستم اما شب برمیگردم و پارم اما فردا میرم سراغش . فاکتور دارم ازش. همینطور نمیخواست بنویسه گارانتی داره گفتم با خط خودش اضافه کنه گارانتی داره. که کرد. نکنه از راه قانونیش میتونم اذیتش کنم.

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
پس من مطعن باشم جا کرده؟ امروز مشهد نیستم اما شب برمیگردم و پارم اما فردا میرم سراغش . فاکتور دارم ازش. همینطور نمیخواست بنویسه گارانتی داره گفتم با خط خودش اضافه کنه گارانتی داره. که کرد. نکنه از راه قانونیش میتونم اذیتش کنم.
شک نکن که جا کرده است راه قانونی را شما ول کن برو پیشش بگو از اشنا ها پرسیدم گفتن جا کردی اون 80 تومان را عودت بده وگرنه با تعزیرات طرف هستی نامرد

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
40 تومن گارانتی اینترنشنال؟! :| :| :|
تمامی گوشی های برند دنیا به صورت پیش فرض شامل ضمانت هستند و حتی 1 ریال هم نباید بابت این ازتون پول بگیره منتها متاسفانه چون دفتر رسمی و فروشگاه رسمی ندارن مجبوریم برای گارانتی بودن از شرکت هایی مثل یاس یا مایکروتل و غیره خرید کنیم...
اگرم قرار باشه یاس یا مایکروتل گوشی شما رو پشتیبانی کنه حتما باید کارت گارانتی رو داشته باشین وگرنه نگاتم نمیکنن :D
خلاصه اینکه حتما برو در نهایت احترام و دوستی توضیح بده و پولت رو پس بگیر اگر مقاومت کرد که فرداش با تعزیرات برو..... حقتو بگیر..

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
80 تومن؟
عجب آدم ......بوده.
برو مغازش بگو شما 80 تومن کردی تو پاچه ما.خودتم اینو میدونی. یا 80 تومنو میدی یا میرم سراغ سر صنف و تعزیرات. پشمش میریزه 80 تومنو میده.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
به زبون خوش پول رو پس نمیدن !
ناچاری اوقات خودت و تلخ کنی و قال کنی و کوتاه هم نیای

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
به زبون خوش پول رو پس نمیدن !
ناچاری اوقات خودت و تلخ کنی و قال کنی و کوتاه هم نیای
دیشب تا برگشتم مشهد رفتم احمدآباد مغازش. خستم بودم گفتم دوست عزیز من گوشیم مشکل باتری پیدا کرده الان هیچ گارانتی جواب نمیده شما چی میگی پس؟ شروع کرد صدا شو بلند کردن که ای بابا آقا من روزی صد تا گوشی میفروشم و ... گارانتیت مرکزی دفترشم پشت پاساژه ماست و ... خلاصه منم یکم عصبی شدم و حسابی داد و بیداد کردم که تو دیروز به من یه چی میگی امروز یه چی و تو این صدتا گوشی رو که میفروشی همینطوری میدی دست ملت و ... که جا خورد و دست ما رو گرفتم برد بالا چایی دادن و داداشم هیچ مشکلی نیست و ... چرا اعصاب خودتو خورد میکنی و سیگار روشن کردن برام و... تیریپ خر کردنم. حالا امروز باید آدرسی که میگه برم ببینم واقعا گارانتیه یا نه اگر نبود میرم تو پلن دومم که واقعا روی سگم و ببینه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دیشب تا برگشتم مشهد رفتم احمدآباد مغازش. خستم بودم گفتم دوست عزیز من گوشیم مشکل باتری پیدا کرده الان هیچ گارانتی جواب نمیده شما چی میگی پس؟ شروع کرد صدا شو بلند کردن که ای بابا آقا من روزی صد تا گوشی میفروشم و ... گارانتیت مرکزی دفترشم پشت پاساژه ماست و ... خلاصه منم یکم عصبی شدم و حسابی داد و بیداد کردم که تو دیروز به من یه چی میگی امروز یه چی و تو این صدتا گوشی رو که میفروشی همینطوری میدی دست ملت و ... که جا خورد و دست ما رو گرفتم برد بالا چایی دادن و داداشم هیچ مشکلی نیست و ... چرا اعصاب خودتو خورد میکنی و سیگار روشن کردن برام و... تیریپ خر کردنم. حالا امروز باید آدرسی که میگه برم ببینم واقعا گارانتیه یا نه اگر نبود میرم تو پلن دومم که واقعا روی سگم و ببینه
هنوز باور نکردی سرت کلاه گذاشته؟
گارانتی اینترنشنال یعنی پشم

sp

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
اصلا خودت رو اذیت نکن و دنبال دردسر هم نگرد دنبالشون
مستقیم برو تعذیرات بگو بهم گوشی قاچاق بهم فروخته
همچی چوبی بکنن تو آستینش که پول حروم خور یادش بره

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
تموم شد رفت برادر فقط باید پول رو پس میگرفتی و از مغازه بیرون میامدی ، حالا که رفتی بیرون دیگه 99 درصد نمیتونی پولت رو پس بگیری
ببخشید ! فقط علافی بیخوده که میری دنبال گارانتی باید همونجا که طرف کوتاه اومد تو کوتاه نمیامدی و فقط میگفتی پول رو بده و تمام !

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
من معمولا وقتی میفهمم یکی بهم چیزی انداخته میرم پیشش محترمانه میگم یا پولو بده فرض میگیریم 200 یا اگر نمیدی دقیقا به مقدار 200 تومن بهت ضرر میزنم.
اگر دستم بهش برسه اگر نرسه میسپارمش دست خدا
اگر خواستی دوباره بری خودت تک نرو 10-20تا بچه محل دوست آشنا رفیق بردار برو تا بترسه بده اگر نترسید یکاریش کن بترسه :general403:

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
InterNational یعنی جهانی و در ایران کاربردی نداره و اگر شخصی گوشی رو بخواد ببره گارانتی هزینه رفت و برگشت و گمروک دوباره شاملش میشه و دردساز میشه
و این رفت و برگشت حدود 400 هزارتومن برای شما اب میخوره

بالا