• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یــــه سایت عالی کلیکی با درآمد حداقل یک دلار بدون هیچ زیرمجموعه

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان این سایت جدید که از افتتاحشم زیاد نمیگذره به جرات میتونم بگم رقیب نئو و پروباکس میتونه باشه
با داشتن 10-12 تا آگهی 2سنتی و چند تا آگهی نیم سنتی میتونیم یه درآمد معقول رو ازش انتظار داشت
در ضمن با آپگرید و ارتقا دادن یک درآمد فوق العاده عالی و روزانه رو میتونین واسه خودتون درست کنین
در ضمن 60درصد سود زیر مجموعه هایی که با لینک من ثبت نام میکنن به خود دوستان واگذار میشه
قابلیت پرداخت به پرفکت مانی و اگوپی

Last edited:

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان بدون سند لطفا نظر ندید اول اینکه سایت payment proof داره دوم اینکه not recomended هست و اسکم نیست
قبل از اینکه سریع نسخه یه سایت رو بپیچید یه سر به payment proof بزنید :)

http://www.quickbux.net/index.php?view=payment_proof
مراجعه شود

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان بدون سند لطفا نظر ندید اول اینکه سایت payment proof داره دوم اینکه not recomended هست و اسکم نیست
قبل از اینکه سریع نسخه یه سایت رو بپیچید یه سر به payment proof بزنید :)

QuickBux
مراجعه شود

به دلیل جلب رضایت این دوستمون
این سایت بسیار عالی است و بسیار قابل اعتماده و از همه دعوت میشه نه تنها فعالیت که سرمایه گذاری هم انجام بدن
به شدت توصیه میشه ;)
فقط به خاطر شما

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
من عضو شدم اگر پرداختی داشتید اینجا حتما اعلام نمایید.

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
والا من هم به پیمنت پروفش اعتماد کردم ایشالا همه ی دوستان یه درآمد خوب توی این سایت داشته باشن چرا به خاطر من یه پیشنهاد و بس :)
به دلیل جلب رضایت این دوستمون
این سایت بسیار عالی است و بسیار قابل اعتماده و از همه دعوت میشه نه تنها فعالیت که سرمایه گذاری هم انجام بدن
به شدت توصیه میشه ;)
فقط به خاطر شما

benima

Registered User
لایک‌ها
64
بازهم یه نوع سایت از دسته سایتهایی بیهوده و وقت تلف کن که فقط معرف پول بیشتر رو میبره
به شدت توصیه میکنم اصلا وقتی پای این قبیل سایتها نذارید چون اصلا نمیارزه به هیچ وجه از همه نظرم میتونم بگم واسه کاربر معمولی دو زار نمیارزه
مگر اینکه مثل استارتر بیاید لینک بذارید زیرمجموعه مجانیش بشید و خیلی راحت درامد ایشون رو بالا ببرید
به جای اینکه راه کار درست برای کسب درامد خوب برای کاربران بشه و وقتشون هدر نشه
مدیران هم باید با این نوع تاپیکها برخورد کنند چون کاربران مفت زیرمجموعه میشوند و خودشون باید همینطور چندین روز 10 سنت کلیک کنند تا به یک دلار برسند
در ضمن بنده تا دلت بخواد از این سایتها بهتر هم میشناسم و هم دیدم فقط وقت تلف کردن هست چون کاربری سود نمیکنه معرف میکنه
همه جا برای اینکار اگهی میخرند

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بازهم یه نوع سایت از دسته سایتهایی بیهوده و وقت تلف کن که فقط معرف پول بیشتر رو میبره
به شدت توصیه میکنم اصلا وقتی پای این قبیل سایتها نذارید چون اصلا نمیارزه به هیچ وجه از همه نظرم میتونم بگم واسه کاربر معمولی دو زار نمیارزه
مگر اینکه مثل استارتر بیاید لینک بذارید زیرمجموعه مجانیش بشید و خیلی راحت درامد ایشون رو بالا ببرید
به جای اینکه راه کار درست برای کسب درامد خوب برای کاربران بشه و وقتشون هدر نشه
مدیران هم باید با این نوع تاپیکها برخورد کنند چون کاربران مفت زیرمجموعه میشوند و خودشون باید همینطور چندین روز 10 سنت کلیک کنند تا به یک دلار برسند
در ضمن بنده تا دلت بخواد از این سایتها بهتر هم میشناسم و هم دیدم فقط وقت تلف کردن هست چون کاربری سود نمیکنه معرف میکنه
همه جا برای اینکار اگهی میخرند
تایید میشه،منم چندین و چند دلار توی این سایت ها باختم،تا الان هم غیر از سایت های خارجی،110 تومن سرمایم دست یکی از همین سایت های ایرانیه که دقیقا 6 ماهه نتونستم ازش بگیرم،سایت های PTC همش وقت تلفی و ضرره

rasana

Registered User
لایک‌ها
34

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان عزیزی که مدام به اسکم بودن این سایت مطئنن خدمتشون عرض کنم که این سایت سایت دوم کشداست و از همونجا تعذیه میشه
امیدوارم با این همه مدارکی که واستون آوردم دیگه بی دلیل و بی منطق حرف نزنید

باتشکرCapture.PNG

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دادا واسه عضویت کشور مهم نیست کجا باشه؟
برای ورود قندشکن نیازه یا آی پی ایران مشکلی نداره؟

بالا